362
Aranylabda
-
FIFANFS #362 Madridi hisztigépek. -
IXEMGabeo #361 mar Suarez is mondogatja, h Neymar le fogja hagyni Messit:D, de hat mit tegyen az ember ez az elet rendje...bar ahhoz jo par szaz golt be kene loni a kis Brazilnak -
#360 Tegnap mondott egy olyat valamelyik szakerto,hogy lenyegeben Messin mulik fog-e meg lasztit nyerni,vagyis akarna-e,ha picit hatterbe vonul es megkapja Neymar az elsodleges gollovo szerepet akkor johet a brazil érája. En egyebkent tegnap neki adtam volna,nem azert mert vitatom Messi erdemeit a triplazasban,de amit most 2 honapig tett a csapatert az argentin hianyaban az nagy dolog volt -
IXEMGabeo #359 yeah:)
Neymar meg fogja kapni elobb utobb...talan e szezon utan -
#358 Messi 5x -
#357 kamu -
Monoton #356 Mondjuk a BL sorsolás után már semmin nem lepődök meg. -
Ferrari23 #355 "a szavazáson résztvevők egy része azt panaszolta, a FIFA listáján másként lettek feltüntetve a szavazatok, mint ahogy azt ők megtették. „Esküszöm, hogy Cristiano Ronaldóra szavaztam, de a FIFA Messinek adta a szavazatomat” – állítja az Arsenal cseh válogatott labdarúgója, Thomas Rosicky. „Cristiano Ronaldóra szavaztam, de a FIFA Pirlónak adta a szavazatom” – mondta a Juventus olasz válogatott kapusa, Gianluigi Buffon. „Természetesen Falcaóra szavaztam. A FIFA szerint azonban Messire. Nem értem mi történhetett, de én biztos nem szavaztam Messire” – nyilatkozta a kolumbiai válogatott szövetségi kapitánya, Jose Pekerman. Thiago Silva, a PSG brazil válogatott labdarúgója is azt állítja, hogy Cristiano Ronaldóra adta le a voksát, mégis Messi szerepel a neve mellett, de egy indonéziai újságíró, Nurdin Saleh is azt panaszolta, hogy bár Xavira szavazott, a voksát mégis Messinek adták. "
LOL -
Monoton #354 -
#353 Ott meg csak nem hazudnak :D -
Monoton #352 Sehol nem találok hivatalos forrást, csak Facebookra vezethető vissza. -
#351 -
#350 Tomasz Rosicky for "Al Jazeeru"papers:
"I swear I gave my vote to Cristiano Ronaldo,
but surprisingly Lionel Messi's name was on my paper!"
Gianluigi Buffon for "Gazetta dello Sport": "I voted for Cristiano Ronaldo and my vote was given to Pirlo. I don't know what happened!"
"I voted for Cristiano Ronaldo, but according to FIFA my vote went to Messi. It's a petty
these things happen."
— Thiago Silva (PSG)
A journalist from Indonesia claims he voted for Xavi, Barcelona midfielder, but his vote
was given to Messi.
José Pekerman, Colombia coach tolocal news:
"I gave maximum points to Radamel Falcao, of course. According to FIFA, I gave it all to Messi, I don't know what happened but it is not how I voted." -
#349 Lahm, Hummels alap szerintem is, és Pirlo is -
IXEMGabeo #348 Azzal vitatkoznék, Falcao 2 gólt szerzett az EL döntőben és asszem ismét EL gólkirály lett, úgy, mint tavaly. Atletico vezére és a házigólkirály. Ibra a Milanban nulla volt az EB előtt, az EB-n nagyon jól játszott és lőtt egy óriási gólt az Angolok ellen...PSG-ben is nem rég kezdte el a gólgyártást, de tudtommal Falcao megelőzte az idén szerzett gólokban szóval szerintem a kolumbiai jobban teljesített -
#347 Nem mondott ilyet Ibra, csak egy újságiró twitterbejegyzése volt. -
#346 Ibraról annyit,hogy ahhoz képest mennyire fikázta Leot,meg hogy ő is tudna annyi gólt lőni Xavi meg Ini előtt (NEM TUDOTT),mégis rászavazott elsö helyen. -
#345 Vicc, hogy a veretlen Juvéból egyetlen védő sem fér be ezek közé. De Lahm és Hummels is taníthatná Alveséket.
Középpályára is odaférne Pirlo. A "brutál" Falcaot meg a gigamegabrutál Ibrahimovic előzhetné meg, mert sokkal jobb volt, mint a kolumbiai, épp csak rossz ligában játszik. A többi helyen valóban világklasszis játékosok állnak, azon az 5 helyen... -
Hunor88 #344 La Liga xD
Ok, hogy mondjuk a csatársor onnan került ki, de a védelem nehogy már Pique, Ramos meg Alves... A spanyolok is a védekezésről híresek. -
#343 hogyne tehetnének, ők írtak alá a la ligába -
#342 Többi posztokon a világ legjobbjai vannak,az meg hogy épp a La Ligaban játszanak,arról nem ők tehetnek -
#341 Bayernböl esetleg Alves helyett Lahm. Marcelo helyére megint nem sok alternatíva van,csak Jordi Alba,és ő is La Ligas. Nálam 3 poszt kérdőjelezhető meg,Alves,Pique,Marcelo. -
#340 Chelseaből Cech-t,meg Drogbát ki helyére tetted volna be? Juvebol Pirlot az EB győztes Iniesta vagy Xabi helyére? Dortmundból Hummels mehetett volna Pique helyére,ez igaz! Bayernből kit teszel be,és hova? Ribery/Robbent Messi/CR helyére,akik a világ legjobbjai? Gomezt a brutál Falcao helyett?? -
#339 -
#338 alves, pique, marcelo, és alonso helye is igencsak megkérdőjelezhető...
Lahm, Pirlo, de talán még Jordi Alba is jobban teljesített, a védelembe pedig egyértelműen helye lenne a PL legjobb-Kompanynak, vagy Hummelsnek. -
#337 Drogbát Messi, C.Ronaldo, vagy Falcao helyére raktad volna? -
#336 Engem acsapat cseszett fel. Nevetséges,hogy mondjuk nem fér be egy Ibra,aki az évezred gólját lőtte szinte,na meg nem is egyet szerzett,vagy egy Neymar,vagy Drogba aki BL-t nyert. Falcaonak örültem,de hogy 10 madridi-és barcás ott van? És az angol bajnokságból senki sem,vagy olaszból? dél-amerikát meg ugye nem is jegyzik,pedig azért ott sem mind favágó! -
#335 edzőknél meg azért Klopp vagy Di Matteo odafért volna a top3-ba,például Pep helyett valamelyiküket beraktam volna a dobogóra,Guardiola június óta munkanélküli...Del Bosquetól viszont nem vitatom a címet,abszolút megérdemelte -
IXEMGabeo #334 ha 2012-es teljesítményt nézzük akkor 1-2 Dortmundos is bekerülhetett volna pl Hummels, aki a válogatottban is nagyon ott volt -
Hunor88 #333 Ha beteszel stadionfejlesztőnek, akkor csak úgy dőlni fognak a koeff pontok :D xD
-
#332 nos, mi a lényeg? -
#331 Láttom megértetted a lényeget:)
-
#330 + kapuba julio cesar, ő is a világ legjobbjaXD
és még cambiasso meg ranocchia -
#329 szücsy :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD EZEN BEFOSTAM :D -
#328 most nézem Falcao statisztikáit transfermarkt-on,szerencsétlen rosszkor van rossz helyen,bámulatos milyen mutatókat hoz már legalább 4 éve de oda se férhet az aranylabdához -
#327 Teljesen igazad van :D -
#326 padra Milito még odaférhetne,elvégre mégis a világ legjobb csatára basszameg már!! -
#325 A saját legjobb tizenegy 2012-ben, 4-4-2:
ChelseakezdőXI (kap.) - Messi(jh.) - MagasMessi(kh.) - MagasMessi(kh.) - Messi(bh.) - Chievo(jsz.) - Coutinho(kk.) - XaniestaBarca(kk.) - Szücsy (bsz.) - Messi(cs.) - Messi (cs.)
Cserepad: C. Ronaldo, Ibra-Balotelli (a félidőkben K1 mérkőzések időkitöltő jelleggel)
Tartalék: Torres (ha már nagyon vezet a csapat, és nincs szükség további gólokra)
Edző: nagyfokú, fröccsös Mészöly Kálmán
Asszisztense: szesztársa, Sir Alex F.
-
#324 100%ban igaz amit mond a csávó,az ilyen véleményt el kell fogadni,mert amiket mond azok tények,és igaza van,csak sokan átesnek a ló túloldalára,és egyenesen Leot támadják,és mondják el mindennek,pusztán azért,mert ő átveszi azt a bogyót,amit a platini féle maffia neki szánt. És ez a szomorú. -
#323 a védelem része tényleg vicc. Ramos és Piquet az EB címre kapták, de Alves és Marcelo nagy kérdőjel. A többi poszt korrekt, támadósor elég egyértelmű nem is lehet kérdéses, középpályán Xavi és Iniesta alap, Alonso meg szintén EB győztes, Casillas a kapuban dettó.