A Titanic új részeit fedezték fel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok mûvészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)
Aham. Ha te mondod. ;)
fizika: erõhatás,sebesség...... látjátok ez mind mind kiszámítható lett volna de nem foglalkoztak vele,senki nem él már(tudomásom szerint) lehet soha nem derül ki az igaszság!.....pedig ez a történet nagyon érdekes....
Sok mûvészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)
Az EU annyi marhaságra költ (tv mûsor távirányítás stb..)erre is biztos lenne lové.. szerintem..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Feluletesen olvasva a cimet megijedtem,hogy filmbol akarnak csinalni egy masodik reszt.
Gondolatban megjelent elottem,ahogy dikaprio egy jegtombbe fagyva lebeg amerika partja fele.Ott lassan kiolvad,es utana kezdodik a harom oras nyaladzas.
Ami egyedül vicces volna, az az, hogy talán ki lehetne állítani a Duna partján, mint az Aurora-t, vagy a többit. De a költségek irdatlanok volnának, nekünk meg még metrónk sincs.
Tirmo 60 Undead Priest Redrock Berserkers Venture Co.
Mindenesetre szép hajó volt. <#rinya>#rinya>
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
Részeire csúszott? Ez mit akar jelenteni? Azt már hallottam, hogy darabjaira esett/szakadt szét valami, de részeire csúszott...
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezõgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengõhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Szent Istvan was the fourth of the powerful Tegetthoff class battleships, completed in 1912-1915. She was distinguished from her sisters by the presence of a searchlight platform on her funnels. Szent Istvan became famous when, on 10 June 1918, she was torpedoed and sunk by the Italian torpedo boat MAS 15.
Állandóan "She"-t használ. Kiherélték szegény
Szent István-t, csak én nem tudok róla?
Nem tudom mennyi pénzbe kerülhetne, de nekünk biztosan megérné felhozni.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
- passive voice elmélet
- passive voice gyakorlat
(1-2 kép róla. Ez azért már kinézett vhogy. Bocs az offért)
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
http://www.titanic-online.com/index.php4?page=383
Így múlnak el az újgazdagok, legyen bármennyi pénzük is.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nem tudom, vezettél-e már autót. ott ha lassbban mész élesebben tudsz bekanyarodni, mint ha 150-nel száguldanál. szal lehet elkerülhette volna.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Egyébként nem tudom hogy vagytok vele, de ez nem hullarablás?Anyagi vonzatokkal?? Az, hogy felhoznak egy-két HAJÓ darabot az rendben.De személyes tárgyakat.....
Mellesleg nem tudtok egy oldalt, ahol meg lehetne nézni a képeket? Úgy tudom több százat csináltak