Szeretünk Raymond

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random work
A héten nem vagyok DC-n mert szétkaptam a gépem és pénteken jön az új alaktrész amúgy hétvégén mindig vagyok és éjszaka hétköznap.

Mátrix, Elite és Independence hubok.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Ramore
pardon, neked ment a pm!
Ramore
privát üzi ment
Punkerwork
én átnézem a mail-t amit kb 2 hetente küldenek + hetente egyszer ránézek az oldalra/fúrumra ha tudom hogy jön valami amit meg akarok venni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Random work
Igen csak nem figyelem az oldalt a hírlevelet se mindig olvasom.
Több szem többet lát.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punkerwork
xpress-en kb 1 hónappal lehet elõrendelni, én az Al Bundy-kat úgy veszem.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Random work
Amúgy jelenleg is megvan osztva ami van nekem azokat cserélem le fokozatosan dvdrip-re mert a TV az azért tréé.
A többi szezont is megveszem aki tud róluk valamit az azonnal jelezze itt.
Még tervbe van véve a Kés/Alatt is akinek bejön.

<#worship> ezer köszi, az összes Raymond fanatikus nevében

Random work
Jaja! Megvettem nagyon állat az eredeti nyelven is megnéztem egészen más feeling.
Elkezdem leripelni és majd megosztom DC-n ha valakit komolyabban érdekel.

elsõ évad kijött DVD-n magyarul (5 DVD)
<#vigyor2>

/me egyetert.
Jobaratok 4ever. :] Bar asse a humoraert nezem nap mint nap. hehe

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Random_
Azt én is aláírom, hogy van pár rész ami nagyon nem poénos vagy uncsi pl az elsõ rész se tetszett viszont ha az egészet nézem nagyon jó! 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Met
nincs humorérzéked<#beka2>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

én, olykor ha belenézek, mindig keresem, hogy hol tudnék nevetni a sorozaton. nem megy. nem vicces. szerintem. örülök, hogy ez a 9. az utolsó évad😊
Metwork
mindenki szereti Raymond-ot 😊

I will use google before asking stupid questions.

Adam5
eheh 😄

PLaci
HAJRÁ SZABRINA! <#idiota><#vigyor>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Adam5
Férjek gyöngye szvsz jobb

Random_
Tudom én osztottam meg õket. 😄 Másnak nincs is csak nekem és aki tõlem töltött annak. Ma reggel kerestem volna hiányzó részt, de csak a sajátokat találtam meg. 😞

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Ezt én is remélem! Én folyamatosan veszem aviba a részeket, de nem olyan jó minõségûek és most kezdték elõlrõl a vetítést újra, de a szombati részekrõl lemaradtam.

A szinkronra visszatérve az utolsó részeken más színészek szinkronizáltak így Ray hangja is már jól elcseszve így a hatást.

Igazából minden színész nagyon bejön mindben van valami ami nagyon tetszik. Tegnapi részben elment a kábeltévé és elkezdtek társasjátékozni na ott is ment a szurkálódás. 😄

amúgy pár rész van fent DC-n (tvrip)

egyik legjobb sorozat, én abban reménykedek, hogy talán kiadják pár éven belül dvd-n a részeket

Random_
A férjek gyöngyét is szoktam nézni bár az nekem kevésbé tetszik. Azt én is észrevettem, hogy bizonyos szereplõk megjelennek a másik sorozatban is.

Sephi
Nagyon a szivemhez nottek a szereplok! Eddig minden reszt lattam (nekem maniam minden ilyen sorozatot megnezni) de oszinten A The king Of Queens jobban teccet (a ketto testver sorozatok azaz sokszor megjelennek a szereplok a masik sorozatbol es forditva)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ch_Slater
Az utóbbi fél évben ez volt a reggeli programom ébredés után. Everybody loves Raymond utána meg a Friends a Channel4-on. Bár egy idõben a Raymond helyett a Cheers-et nyomták, az annyira nem jött be. szvsz angolul jobb. Fõleg a Ray bátyja, nah annak súlyos hangja van.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Random_
Azért nyitottam ezt a témát mert a keresõben még nem találtam és gondoltam van pár rajongó akit érdekel! Szerintem nagyon jó kis sorozat. Fõleg Marie a súlyos mikor mindig beszól Debarának. 😄

Személy szerint engem a szombaton leadot részek érdekelnének. Valakinek megvan videókazin vagy számítógépen?

← ElőzőOldal 2 / 2