76
Szeretünk Raymond
-
winnie #36 tök normális sorozatáron van, szóval örüljünk, hogy a warner nyomott áron adja a sorozatokat. -
#35 Nekem is az év végi jutalomból futotta a hiányzó évadokra így már szépen mutat a 3 egymás mellett. :)
Már csak idő kellene megnézni őket. -
lembi #34 Hello Mindenkinek!
Hát szerencsére meg lehet venni a sorozatot, csak az a baj, hogy nagyon drága. -
blackgamer #33 nekem még csak az első van
húsvétra tervezem a 2-3 vételt -
#32 Megvettem tegnap a 2 és 3 évadot. -
#31 előrendeled, és mikor megjelenik kedvezményesen megkapod :) -
#30 Előrendelés és megvásárolhatóság között van egy kevés különbség. :D -
BREMBO #29 csákó
vanittmég valaki? -
#28 hetek óta lehet előrendelni -
#27 A 2. évad DVD-n megvásárolható most kaptam az értesítést levélben. -
#26 A héten nem vagyok DC-n mert szétkaptam a gépem és pénteken jön az új alaktrész amúgy hétvégén mindig vagyok és éjszaka hétköznap.
Mátrix, Elite és Independence hubok. -
#25 pardon, neked ment a pm! -
#24 privát üzi ment -
#23 én átnézem a mail-t amit kb 2 hetente küldenek + hetente egyszer ránézek az oldalra/fúrumra ha tudom hogy jön valami amit meg akarok venni. -
#22 Igen csak nem figyelem az oldalt a hírlevelet se mindig olvasom.
Több szem többet lát. -
#21 xpress-en kb 1 hónappal lehet előrendelni, én az Al Bundy-kat úgy veszem. -
#20 Amúgy jelenleg is megvan osztva ami van nekem azokat cserélem le fokozatosan dvdrip-re mert a TV az azért tréé.
A többi szezont is megveszem aki tud róluk valamit az azonnal jelezze itt.
Még tervbe van véve a Kés/Alatt is akinek bejön. -
blackgamer #19 ezer köszi, az összes Raymond fanatikus nevében -
#18 Jaja! Megvettem nagyon állat az eredeti nyelven is megnéztem egészen más feeling.
Elkezdem leripelni és majd megosztom DC-n ha valakit komolyabban érdekel. -
blackgamer #17 első évad kijött DVD-n magyarul (5 DVD)
-
_Vegeta_ #16 /me egyetert.
Jobaratok 4ever. :] Bar asse a humoraert nezem nap mint nap. hehe -
#15 Azt én is aláírom, hogy van pár rész ami nagyon nem poénos vagy uncsi pl az első rész se tetszett viszont ha az egészet nézem nagyon jó! :D -
#14 nincs humorérzéked -
winnie #13 én, olykor ha belenézek, mindig keresem, hogy hol tudnék nevetni a sorozaton. nem megy. nem vicces. szerintem. örülök, hogy ez a 9. az utolsó évad:) -
#12 mindenki szereti Raymond-ot :) -
#11 eheh :D -
#10 HAJRÁ SZABRINA! -
#9 Férjek gyöngye szvsz jobb -
#8 Tudom én osztottam meg őket. :D Másnak nincs is csak nekem és aki tőlem töltött annak. Ma reggel kerestem volna hiányzó részt, de csak a sajátokat találtam meg. :( -
#7 Ezt én is remélem! Én folyamatosan veszem aviba a részeket, de nem olyan jó minőségűek és most kezdték előlről a vetítést újra, de a szombati részekről lemaradtam.
A szinkronra visszatérve az utolsó részeken más színészek szinkronizáltak így Ray hangja is már jól elcseszve így a hatást.
Igazából minden színész nagyon bejön mindben van valami ami nagyon tetszik. Tegnapi részben elment a kábeltévé és elkezdtek társasjátékozni na ott is ment a szurkálódás. :D -
blackgamer #6 amúgy pár rész van fent DC-n (tvrip) -
blackgamer #5 egyik legjobb sorozat, én abban reménykedek, hogy talán kiadják pár éven belül dvd-n a részeket -
#4 A férjek gyöngyét is szoktam nézni bár az nekem kevésbé tetszik. Azt én is észrevettem, hogy bizonyos szereplők megjelennek a másik sorozatban is. -
#3 Nagyon a szivemhez nottek a szereplok! Eddig minden reszt lattam (nekem maniam minden ilyen sorozatot megnezni) de oszinten A The king Of Queens jobban teccet (a ketto testver sorozatok azaz sokszor megjelennek a szereplok a masik sorozatbol es forditva) -
#2 Az utóbbi fél évben ez volt a reggeli programom ébredés után. Everybody loves Raymond utána meg a Friends a Channel4-on. Bár egy időben a Raymond helyett a Cheers-et nyomták, az annyira nem jött be. szvsz angolul jobb. Főleg a Ray bátyja, nah annak súlyos hangja van. -
#1 Azért nyitottam ezt a témát mert a keresőben még nem találtam és gondoltam van pár rajongó akit érdekel! Szerintem nagyon jó kis sorozat. Főleg Marie a súlyos mikor mindig beszól Debarának. :D
Személy szerint engem a szombaton leadot részek érdekelnének. Valakinek megvan videókazin vagy számítógépen?