76
Szeretünk Raymond
-
bestyen #76 kicsit frissült az oldal
Szeretünk Raymond weboldal -
bestyen #75 Szeretünk Raymond (katt ide) -
bestyen #74 Összedobtam egy kis oldalt, nem nagy szám, de ha an rá anyagotok akkor szívesen felteszem!
http://szeretunkray.extra.hu -
bestyen #73 Valakinek megvan a Szeretünk Raymond 8-9.évadja felirattal? -
blackgamer #72 torrent oldalakon is elérhető... -
Herman1990 #71 Nekem megvan a Szeretünk Raymond DVD-n. Akit érdekel az írjon emailt: [email protected] -
blackgamer #70 Fox csatornán indul egy új sorozat amiben Debra szerepel, a címe Back To You, híradós vígjátéksorozat
-
blackgamer #69 megvettem a hetedik évadot is -
bestyen #68 Késik a 7.évad!
Új időpont: 2007. június 26 -
bestyen #67 Mivel ez az uccsó szinkronizált évad, sajnos az FHE a többit nem adja ki(még feliratosan sem). -
bestyen #66 NMT ;) -
blackgamer #65 -
bestyen #64 2007. június 5.-én jön a 7.évad!!!
FORRÁS!
Remélem a 8. és a 9.évad is kijön majd feliratosan... -
bestyen #63 A Szeretünk Raymond-ból az összes rész (évad) le van szinkronizálna??? -
bestyen #62 akit érdekel a Sorozatok INGYEN! (katt ide) oldaln le lehet tölteni... -
blackgamer #61 Végignéztem a 6. évadot, sajnálom hogy az első pár rész után új szinkronhangja lett a Raymondnak
Utolsó 3 rész pedig folytatásos és az évad végén se kapunk választ a végkimenetelre, várom a következő évadot, örülnék ha húsvétra kijönne
Robertnek pedig most indult egy új sorozata Til Death címmel
egy házas tanárt játszik benne, a gyerekek egy távoli városban tanulnak, a fiatal szomszéd házaspár pedig mindig náluk lóg
már láttam belőle epizódot, jó kikapcsolódás, érdekes Robertet új szerepben látni :)
-
bestyen #60 mint minden sorozst:) -
blackgamer #59 Az első öt évad 4990 Ft/db a Media Marktban, december 31-ig illetve készlet erejéig. -
Kanál #58 basszus, imádtam ebben a sorozatban :\ -
blackgamer #57 December 12-én, 71 éves korában elhunyt Peter Boyle, aki a sorozatban Ray apját Frank-et játszotta
nagyon megdöbbentett a hír, olyan embernek gondoltam így tv-n keresztül, akinek nem lehet semmi baja
nagyszerű játékát sose fogjuk feledni! -
#56 Hú nem tudtam mit kérjek tesómtól karácsonyra meg szülinapra, de most már megvan. Az első 3 évad megvan, de a többi még hiányzik. Azokat kérem ajándékba. :D
-
blackgamer #55 Ott lesz a fa alatt! -
Pretorianus #54 hello. megvenném az első hat évadot ha valaki lemásolná, vagy amennyi megvan neki. -
bestyen #53 jön a 6.évad...
-
#52 szegény :C -
blackgamer #51 aham, közben rájöttem
amúgy már megvettem az 5. évadot
-
bestyen #50 9 évad most néztem utána -
blackgamer #49 összesen 8 évad, és már vége a forgatásnak -
bestyen #48 Sziasztok eddig hály évadja van a Szeretünk Raymondnak???Várom az 5.évadot vmikor júniusba jelenik meg:)Még forgatnak belőle??? -
#47 Sziasztok! Eladó a teljs második évad bontatlan csomagolásban 6000Ft-ért, akit érdekel az hívja a 20/4175061-et és keresse Zsu-t! -
blackgamer #46 a 4. évad utolsó részében...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Robert visszamegy a volt felesége számáért. Miért teszi? Még mindig szereti? Eléggé fura. Már nagyon várom az 5. évadot... -
#45 Nekem megvan az első 3 mert féltem, hogy lemaradok róluk. :D
-
blackgamer #44 megvettem a 4. évadot, jó hogy szélesvásznú lett, csak a világítás sok helyen sötétebb
első évad után kicsit "durvábbnak" tűnt az új, bár csak pár részt néztem meg, de valahogy szabadabb szájú (ha lehet ilyet mondani)
Robert-nek pedig mélyebb a hangja? :) lehet csak én hallom így
mindenesetre örülök hogy kijött, örülök hogy megvettem, és vadászok még a 2.,3. évadokra -
blackgamer #43 tesco-ban 7500 Ft volt pár hete, de most újra 8000 Ft (mint ahogy a legtöbb üzletben)
van jelenleg akció valahol? -
holleanyó #42 Régebben néztem ezt a sorozatot és nagyon szerettem, lehetett rajta röhögni sokat :)) -
blackgamer #41 köszi
ma megnéztem az első évad utolsó dvd-jét, Debra akarta hogy közel legyenek Ray szülei :)) -
#40 Nem a kamera te hanem a mikrofon. :D -
blackgamer #39 észrevettétek, hogy a kamera mindig belelóg fentről a képbe? -
blackgamer #38 én pl. hónapokig gyűjtök rá (nem mintha nem lenne pénzem, csak jobban esik ha tudom, hogy abból van amit nem ittam el )
nem olvastad? DC-n megy körbe egy html fájl, azért hogy mindenki vegye meg, hogy kijöjjenek a többi részek is
400 Ft alatt van egy rész, mit kapsz ma 400 Ft-ért? semmit -
lembi #37 Igaz persze, hogy ahhoz képest nem drága, csak ha úgy nézem hogy megveszek 8 évadot. Akkor kb 60-70Ezer forint. Azért igy már sok. :-)
De mivel nagyon jó sorozat, én is meg adnám érte ezt a pénzt, csak sajnos nem tudom. És tényleg ugyanannyiba kerűl a többi sori is.