Szeretünk Raymond

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kicsit frissült az oldal

Szeretünk Raymond weboldal
Összedobtam egy kis oldalt, nem nagy szám, de ha an rá anyagotok akkor szívesen felteszem!

http://szeretunkray.extra.hu
Valakinek megvan a Szeretünk Raymond 8-9.évadja felirattal?
torrent oldalakon is elérhetõ...

Nekem megvan a Szeretünk Raymond DVD-n. Akit érdekel az írjon emailt: [email protected]
Fox csatornán indul egy új sorozat amiben Debra szerepel, a címe Back To You, híradós vígjátéksorozat

megvettem a hetedik évadot is

Késik a 7.évad!

Új idõpont: 2007. június 26
Mivel ez az uccsó szinkronizált évad, sajnos az FHE a többit nem adja ki(még feliratosan sem).
NMT 😉
<#worship>

2007. június 5.-én jön a 7.évad!!!

FORRÁS!

Remélem a 8. és a 9.évad is kijön majd feliratosan...
A Szeretünk Raymond-ból az összes rész (évad) le van szinkronizálna???
akit érdekel a Sorozatok INGYEN! (katt ide) oldaln le lehet tölteni...
Végignéztem a 6. évadot, sajnálom hogy az elsõ pár rész után új szinkronhangja lett a Raymondnak

Utolsó 3 rész pedig folytatásos és az évad végén se kapunk választ a végkimenetelre, várom a következõ évadot, örülnék ha húsvétra kijönne

Robertnek pedig most indult egy új sorozata Til Death címmel
egy házas tanárt játszik benne, a gyerekek egy távoli városban tanulnak, a fiatal szomszéd házaspár pedig mindig náluk lóg
már láttam belõle epizódot, jó kikapcsolódás, érdekes Robertet új szerepben látni 😊

mint minden sorozst😊
Az elsõ öt évad 4990 Ft/db a Media Marktban, december 31-ig illetve készlet erejéig.

basszus, imádtam ebben a sorozatban :\

BUDA > miskolc.

December 12-én, 71 éves korában elhunyt Peter Boyle, aki a sorozatban Ray apját Frank-et játszotta

nagyon megdöbbentett a hír, olyan embernek gondoltam így tv-n keresztül, akinek nem lehet semmi baja
nagyszerû játékát sose fogjuk feledni!

Random work
Hú nem tudtam mit kérjek tesómtól karácsonyra meg szülinapra, de most már megvan. Az elsõ 3 évad megvan, de a többi még hiányzik. Azokat kérem ajándékba. 😄

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Ott lesz a fa alatt! <#eljen>

hello. megvenném az elsõ hat évadot ha valaki lemásolná, vagy amennyi megvan neki.

Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.

jön a 6.évad...

Raffaello
szegény :C

aham, közben rájöttem

amúgy már megvettem az 5. évadot

9 évad most néztem utána
összesen 8 évad, és már vége a forgatásnak

Sziasztok eddig hály évadja van a Szeretünk Raymondnak???Várom az 5.évadot vmikor júniusba jelenik meg😊Még forgatnak belõle???
Törölt felhasználó
Sziasztok! Eladó a teljs második évad bontatlan csomagolásban 6000Ft-ért, akit érdekel az hívja a 20/4175061-et és keresse Zsu-t!
a 4. évad utolsó részében...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Robert visszamegy a volt felesége számáért. Miért teszi? Még mindig szereti? Eléggé fura. Már nagyon várom az 5. évadot...

Random work
Nekem megvan az elsõ 3 mert féltem, hogy lemaradok róluk. 😄

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

megvettem a 4. évadot, jó hogy szélesvásznú lett, csak a világítás sok helyen sötétebb
elsõ évad után kicsit "durvábbnak" tûnt az új, bár csak pár részt néztem meg, de valahogy szabadabb szájú (ha lehet ilyet mondani)
Robert-nek pedig mélyebb a hangja? 😊 lehet csak én hallom így
mindenesetre örülök hogy kijött, örülök hogy megvettem, és vadászok még a 2.,3. évadokra

tesco-ban 7500 Ft volt pár hete, de most újra 8000 Ft (mint ahogy a legtöbb üzletben)
van jelenleg akció valahol?

Régebben néztem ezt a sorozatot és nagyon szerettem, lehetett rajta röhögni sokat 😊)

<#vigyor5> köszi <#wave>
ma megnéztem az elsõ évad utolsó dvd-jét, Debra akarta hogy közel legyenek Ray szülei 😊)

Random work
Nem a kamera te hanem a mikrofon. 😄

észrevettétek, hogy a kamera mindig belelóg fentrõl a képbe? <#idiota>

én pl. hónapokig gyûjtök rá (nem mintha nem lenne pénzem, csak jobban esik ha tudom, hogy abból van amit nem ittam el <#pias>)
nem olvastad? DC-n megy körbe egy html fájl, azért hogy mindenki vegye meg, hogy kijöjjenek a többi részek is <#nezze>

400 Ft alatt van egy rész, mit kapsz ma 400 Ft-ért? semmit <#nemtudom>

Igaz persze, hogy ahhoz képest nem drága, csak ha úgy nézem hogy megveszek 8 évadot. Akkor kb 60-70Ezer forint. Azért igy már sok. :-)
De mivel nagyon jó sorozat, én is meg adnám érte ezt a pénzt, csak sajnos nem tudom. És tényleg ugyanannyiba kerûl a többi sori is.
tök normális sorozatáron van, szóval örüljünk, hogy a warner nyomott áron adja a sorozatokat.
Random_
Nekem is az év végi jutalomból futotta a hiányzó évadokra így már szépen mutat a 3 egymás mellett. 😊
Már csak idõ kellene megnézni õket.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Hello Mindenkinek!
Hát szerencsére meg lehet venni a sorozatot, csak az a baj, hogy nagyon drága.
nekem még csak az elsõ van <#rinya>
húsvétra tervezem a 2-3 vételt

Random_
Megvettem tegnap a 2 és 3 évadot.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker
elõrendeled, és mikor megjelenik kedvezményesen megkapod 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Random work
Elõrendelés és megvásárolhatóság között van egy kevés különbség. 😄

csákó
vanittmég valaki?
Punkerwork
hetek óta lehet elõrendelni

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Random work
A 2. évad DVD-n megvásárolható most kaptam az értesítést levélben.

Oldal 1 / 2Következő →