Szeretünk Raymond
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://szeretunkray.extra.hu
Új idõpont: 2007. június 26
Utolsó 3 rész pedig folytatásos és az évad végén se kapunk választ a végkimenetelre, várom a következõ évadot, örülnék ha húsvétra kijönne
Robertnek pedig most indult egy új sorozata Til Death címmel
egy házas tanárt játszik benne, a gyerekek egy távoli városban tanulnak, a fiatal szomszéd házaspár pedig mindig náluk lóg
már láttam belõle epizódot, jó kikapcsolódás, érdekes Robertet új szerepben látni 😊
BUDA > miskolc.
nagyon megdöbbentett a hír, olyan embernek gondoltam így tv-n keresztül, akinek nem lehet semmi baja
nagyszerû játékát sose fogjuk feledni!
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.

amúgy már megvettem az 5. évadot

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
elsõ évad után kicsit "durvábbnak" tûnt az új, bár csak pár részt néztem meg, de valahogy szabadabb szájú (ha lehet ilyet mondani)
Robert-nek pedig mélyebb a hangja? 😊 lehet csak én hallom így
mindenesetre örülök hogy kijött, örülök hogy megvettem, és vadászok még a 2.,3. évadokra
van jelenleg akció valahol?
ma megnéztem az elsõ évad utolsó dvd-jét, Debra akarta hogy közel legyenek Ray szülei 😊)
nem olvastad? DC-n megy körbe egy html fájl, azért hogy mindenki vegye meg, hogy kijöjjenek a többi részek is <#nezze>#nezze>
400 Ft alatt van egy rész, mit kapsz ma 400 Ft-ért? semmit <#nemtudom>#nemtudom>
De mivel nagyon jó sorozat, én is meg adnám érte ezt a pénzt, csak sajnos nem tudom. És tényleg ugyanannyiba kerûl a többi sori is.
Már csak idõ kellene megnézni õket.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Hát szerencsére meg lehet venni a sorozatot, csak az a baj, hogy nagyon drága.
húsvétra tervezem a 2-3 vételt
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
vanittmég valaki?