21
  • Mice
    szerintem pislogna kettőt a taskmenedzser az észlelt processzorszámával és vígan dalolászna:D

nyomok a hóban...:D
  • Tetsuo
    Az tuti.
  • fapapi
    Windows Server 2003 Supercomputer Edition...

HEHEHEHEHEHEEEEE

Szerintem akor sem raknanak ra ilyen rendszert ha a windoz fizetne rete
  • fapapi
    Linux operációs rendszer fut rajta

Vajon miert ?

Vinnem nagyon birna lekezelni
  • [HUN]PAStheLoD
    asszem szorítanék neki 160 négyzetmétert , ha valaki állja a villanyszámlámat ..
  • Esrohnoil
    Köszi. :)
    Ilyen nekem is kell itthonra csak kisebb változatban. Mondjuk laptop méretben oké.
  • Benoke
    A hamarosan nem azt jelenti hogy létezik, tehát jelenleg nincs. Magyarul ami még nincs azt nem lehet használni. Tehát ezért nem volt kérdés, mert jelen pillantban nincs/nulla/Zéró a Windows jelen léte ebben a szegmensben. Később lehet megváltozik, de jelenleg ez nem fontos.
  • dez
    Mesterséges, de élő neuronokból álló "aggyal" még esetleg kísérletezhetnek (itt is erről van szó), de állatok kioperált agyával nem! Az már valódi állatkínzás lenne.
  • Slartibartfast
    Aha ez a link jól bejött.erre gondoltam
  • Slartibartfast
    Az lesz a jó, amikor majd az ilyen számítógép termek valami lötyiben fognak úszni, és bizonyos állatok <a href="cikk.php?cid=34231">agyai</a> meg számolgatják a röppályákat.
    Akkor kell majd kifejleszteni a Windows Server Zoo Edition-t.
  • BlackRose
    Sajnálom, de hamarossan jön a Windows Server 2003 Supercomputer Edition... ami éppen az ilyen gépekre van megteremtve :)

Windows and Linux... a great way to improve both system!
    Windows vs Linux... the nonsense speech of the stupid one's!

• oroy_
    3 darabfoto
  • Esrohnoil
    Egy képet azért szívesen megnéznék a belsejéről...
  • Mice
    nem pc gép
  • Mice
    na most lehet hogy hülye vagyok de a klaszter és egy szingli pc az nem eltérő dolog? ...?
  • mir
    "Az amerikai NASA nemrégiben mutatta be a kaliforniai Ames Kutatóközpontban helyet kapó, 42,7 Teraflops teljesítményre képes Columbia nevű számítógépklaszterét. Jelenleg tehát ez a világ leggyorsabb szuperszámítógépe. A NASA azonban sokáig valószínűleg nem fog tudni örülni az első helynek, hiszen a tervek szerint az IBM BlueGene/L nevű szuperszámítógépének a számítási teljesítménye akár a több, mint 70 Teraflops-t is elérheti majd."
    Már üzemel a Blue Gene/L. LinPack is lefutott rajta. 70,72 TeraFlops.
  • sweech
    téves ez a hír!!!
    az enyém a legjobb!
  • Slartibartfast
    Addíg, amíg a magyar szavak jobban néznek ki írásban, azokat használom. Tehát a helyes kifejezés: Számítógép. Amúgy csak azért vagyok meggyözödve bármiröl is helyesírásban, mert a Word kijavítja az összes hülyeségemet
  • dez
    Végülis a "komputer" nem túl szabályos (a c-t k-ra cseréljük, de az u megmarad magában, mégis ju-nak mondjuk - bár emlékszem, mikor régen még a Deltában is "k-o-m-p-u-t-e-r"-nek mondták, elég hülyén hangzott).
  • Slartibartfast
    Ja, gratulálok a kompjuterhez.
    Fonetikus átírás rulez.
  • Slartibartfast
    Fölösleges volt leírni, hogy Linux fut rajta, ha windows lenne telepítve, nem igazán tudnának kutatni vele semmit.