21
-
Mice #21 szerintem pislogna kettőt a taskmenedzser az észlelt processzorszámával és vígan dalolászna:D
nyomok a hóban...:D -
#20 Az tuti. -
fapapi #19 Windows Server 2003 Supercomputer Edition...
HEHEHEHEHEHEEEEE
Szerintem akor sem raknanak ra ilyen rendszert ha a windoz fizetne rete -
fapapi #18 Linux operációs rendszer fut rajta
Vajon miert ?
Vinnem nagyon birna lekezelni -
#17 asszem szorítanék neki 160 négyzetmétert , ha valaki állja a villanyszámlámat .. -
#16 Köszi. :)
Ilyen nekem is kell itthonra csak kisebb változatban. Mondjuk laptop méretben oké. -
Benoke #15 A hamarosan nem azt jelenti hogy létezik, tehát jelenleg nincs. Magyarul ami még nincs azt nem lehet használni. Tehát ezért nem volt kérdés, mert jelen pillantban nincs/nulla/Zéró a Windows jelen léte ebben a szegmensben. Később lehet megváltozik, de jelenleg ez nem fontos. -
dez #14 Mesterséges, de élő neuronokból álló "aggyal" még esetleg kísérletezhetnek (itt is erről van szó), de állatok kioperált agyával nem! Az már valódi állatkínzás lenne. -
Slartibartfast #13 Aha ez a link jól bejött.erre gondoltam -
Slartibartfast #12 Az lesz a jó, amikor majd az ilyen számítógép termek valami lötyiben fognak úszni, és bizonyos állatok <a href="cikk.php?cid=34231">agyai</a> meg számolgatják a röppályákat.
Akkor kell majd kifejleszteni a Windows Server Zoo Edition-t. -
BlackRose #11 Sajnálom, de hamarossan jön a Windows Server 2003 Supercomputer Edition... ami éppen az ilyen gépekre van megteremtve :)
Windows and Linux... a great way to improve both system!
Windows vs Linux... the nonsense speech of the stupid one's!
-
#10 3 darabfoto -
#9 Egy képet azért szívesen megnéznék a belsejéről... -
Mice #8 nem pc gép -
Mice #7 na most lehet hogy hülye vagyok de a klaszter és egy szingli pc az nem eltérő dolog? ...? -
#6 "Az amerikai NASA nemrégiben mutatta be a kaliforniai Ames Kutatóközpontban helyet kapó, 42,7 Teraflops teljesítményre képes Columbia nevű számítógépklaszterét. Jelenleg tehát ez a világ leggyorsabb szuperszámítógépe. A NASA azonban sokáig valószínűleg nem fog tudni örülni az első helynek, hiszen a tervek szerint az IBM BlueGene/L nevű szuperszámítógépének a számítási teljesítménye akár a több, mint 70 Teraflops-t is elérheti majd."
Már üzemel a Blue Gene/L. LinPack is lefutott rajta. 70,72 TeraFlops. -
#5 téves ez a hír!!!
az enyém a legjobb! -
Slartibartfast #4 Addíg, amíg a magyar szavak jobban néznek ki írásban, azokat használom. Tehát a helyes kifejezés: Számítógép. Amúgy csak azért vagyok meggyözödve bármiröl is helyesírásban, mert a Word kijavítja az összes hülyeségemet -
dez #3 Végülis a "komputer" nem túl szabályos (a c-t k-ra cseréljük, de az u megmarad magában, mégis ju-nak mondjuk - bár emlékszem, mikor régen még a Deltában is "k-o-m-p-u-t-e-r"-nek mondták, elég hülyén hangzott). -
Slartibartfast #2 Ja, gratulálok a kompjuterhez.
Fonetikus átírás rulez. -
Slartibartfast #1 Fölösleges volt leírni, hogy Linux fut rajta, ha windows lenne telepítve, nem igazán tudnának kutatni vele semmit.