Rendszertöltő
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagyobb = például egy több gigás állomány esetén
"Na ezt a müveletet memóriába hogyan tudom át rakni?"
Sehogy 😉 Ugyanis ezt mindenképpen a merevlemezen kell elvégezni.
Ha több RAM-ot raksz a gépbe, az operációs rendszer kevesebb úgynevezett swap-területet (a memória merevlemezen való "kiegészítése") fog igényelni - kevesebbszer fog az operációs rendszer a swap területhez nyúlni, így a lemezmûveletek (írások/olvasások) mennyisége is csökkenni fog.
Esetleg leírnád milyen konfigurációról van szó (alaplap, processzor, RAM, merevlemez,...)? Hátha akkor jobban tudnánk segíteni.
Írtad, hogy (Egy-egy nagyobb lemezmûveletnél megérthetõ). Na ezt a müveletet memóriába hogyan tudom át rakni?
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
A winchester szokott kiadni kerregõ/pattogó hangot (Az újabbak csendesebbek), vagy valamelyik hibás ventillátor is adhat ki hasonló hangokat (vagy a ventillátor útjába kerûl szöszmösz).
A hangszóróból/fejhallgatóból/fülhallgatóból is jöhet sistergõ hang; amit a számítógép nagyfrekvenciás egységeknek, a hangkártya analóg egységein megjelenõ zaja okoz. Ebben az esetben el kel némítani a mikrofon, vonal-, cd- bemeneteket, és a hangkártyát a CD-/DVD-meghajtóval összekötõ vékony kábelt el kell távolítani (csak a zajt szedi ösze). Ha külön hangkártyáról van szó, ha lehetséges, minél távolabb kell helyezni a tápegységtõl, a videókártyától, és egyéb dolgoktól.
Esetleg töredezettségmentesítsd a winchestert, vagy vegyél a gépbe RAM-ot, hátha segít.
Az lenne a kérdésem, hogy mikor meg akarok nyitni bármit a gépen, akkor elkezd ilyen pattogó hangot adni a gépem. Ez mitõl van? Attól, hogy a vinyora dolgozik és nem a memóriába? Ha igen ezt hogyan tudom megszüntetni, mert gondolom, ha a memóriába dolgozik a gép, akkor sokkal gyorsabb lenne nem?
Segítsetek köszi
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Bazinga!
arra emléxem hogy kiválasztottam hogy xp benne legyen a rendszertöltõ listán
amikor viszont xp-be léptem volna kiírt valami hibaszarságot hogy nemtud bootolni
de ugyanez +történt már amikor suse-t raktam fel xp után
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Ha nem, lilo vagy grub siman be kell, hogy toltse...
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
rákerestem de csak 2000-es verziót találtam ami még suse 6.2 + ilyeneket támogatott
elõbb tettem fel az xpt és késõbb a linuxot. fordítva a linux nem menne!!!
amúgy ajánlom az xosl FREEware progit ( extended os loader.. ) graf felület, beállítások .. szép és mindent bootol/ elrejt. csak kell hozzá egy natív fatos partíció, arra települ.
*hihi ** *
ugyanez volt amikor suse-t raktam fel
linux alól csináltam új rendszertöltõt de az sem segített, próbáltam Grub-ot, ha jól emléxem Liloval nem
de pl google:"bootmanager"
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
ezért lenne jó ha kívülrõl tudnám ezt megcsinálni, ha mondjuk nincs linux és xp nem bootol
de ha jól emléxem mikor nekem voltak ilyen problémáim akkor ugy volt hogy elõbb linuxot kellett, és annak akár saját bootmanagerét is lehetett használni.
de olvass utána mert már nagyon rég volt 😄
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
az a kérdésem, hogy rendszertöltõt lehet valami progival telepíteni, mert win mellé 1 külön partícióra telepítettem linuxot és onnantól a win nem bootolt be?
valami olyan kéne amit cd-rõl vgy floppy-ról bebootolok és telepíthetem is, ami wint és linuxot egyaránt tud kezelni