67
-
Wing Rockling #27 Nem feltétlenül "megpecsételik" a magyarokat, inkább csak tudomást sem vesznek rólunk. Sok városunknak még a nevét sem tudják kimondani, arról nem is beszélve hogy sok amerikai kölyök (és felnőtt:)) azt hiszi hogy Bukarest a magyar főváros, és azt sem tudják hogy a Föld melyik eldugott pontján van a Hungary :DD
Példa erre, hogy amikor a skóciából jött vendégtanárom a skót ismerőseinek elmondta hogy Mo-ra jön angolt tanítani, meg voltak lepődve hogy mi az a Magyarország, és hol van? :O
Ja, és ez a játék nem is azért készül hogy a külföldiekben valamit is felébresszen, mert nyílvánvalóan magyarok számára készül.
Attól mert a megvalósítás kifejezetten sz*r, az ötlet jó :D Én csak azt nem bírom, ha valaki Istenít egy játékot még ha k.... gyenge is, csak azért mert magyar :P
És igen, én is ilyen vagyok hogy szarok 1848-ra, de ezen kívül minden más evilági dologra is szarok, de mégis szeretek elgondolkodni azon amire rászarok :DD -
Wing Rockling #26 Ja, és ott van az Armies of Exigo, magyar játék és a demó kúva jó volt!! -
#25 ez nagyon ...nagyon szé...szép volt. -
#24 egy biztos! te tényleg nem vagy teljesen normális! -
#23 de egy pöcs vagy bazzeg! -
Praetor #22 Hát tudod, szar lehet ilyen életérzésekkel létezni... nemtom hogy az iskola v. a szüleid hibája-e.
Amúgy nem vagyok hungarista. -
Wing Rockling #21
Nem fogok egy játékra sem élvezni, csak azért mer' magyar, ha te meg magyarb*zi vagy, vedd meg és verd rá a ...
Nekem USA vagy Franciaország cseppet sem jelent kevesebbet mint Magyarország, ember-ember, minden nemzetiségnek közös őse, attól mert határok választanak el minket és más nyelvet beszélünk. Tágítsd ki a tudatoda5t ember, amúgysem tudod megmagyarázni miért is szeressek egy magyart jobban mint egy külföldit. -
#20 ÁÁÁ egy újabb hungarista
Valszeg akik a környezetemben élnek megmondanák neked, hogy nem vagyok normális, de azt is, hogy 1848 számukra annyit jelent, hogy állva végigbeszélgetenek egy műsort. Te biztosan március 15-én kokárdával kimész a szabadságtérre és örülsz mert magyar vagy. Lehet pesten vannak ilyen agyilag letardált emberek, vidéken ez nem szokás(lehet parasztozni). Tartsam tiszteletben a történelmet, mikor már a tanárokat meg az örgeket sem tiszteljük eléggé(legalábbis én nem), nem beszélve a környezetről és a természetről, ami sokkal inkább fontosabb lenne(állítólag)?
Amúgy bocs hogy megszülettem, hát sajna vannak ilyen hazafikázó b***ik. Képzeld én is gyerek vagyok(elit gimnáziumba jár salzé...), és számomra nem azt jelenti az önbecsülés, hogy büszke vagyok a magyarságomra. Annyi hét bannt kaphatok, ahány gyerek önbecsülése most a béka segge alatt van, ezt nyíltan kimondom.
[bazz most én lesz az új SoDI ] -
Slartibartfast #19 Azon gondolkozom, hogy például az Imperium Galactica magyar játék volt-e. Mert én arra csont rá voltam kattanva, tehát nem olyan szar minden. 'Istencsászár vezesd szolgád!' -
eke #18 Még annyit tennék hozzá:Akinek nem tetszik ne vegye meg! De, azért fikázni nem kéne ám! Én pl szívesen kipróbálnám. A harmadik dolog meg az, hogy kell még jó pár év mire a magyar játékfejlesztés kifutja magát. Nézzetek csak körül "odakint". A megjelenő játékok 90%-a szemét, utánérzés, lopás stb. Azért ezt is vegyétek figyelembe. -
eke #17 No, és túlnyomórészt milyen jellegű forradalmak is voltak?? pölö: Párizsi kommünn esete... -
Praetor #16 Mellesleg hozzáteszem 1848-ban egész epurópában sok helyen forradalom volt. Egy jobban művelt németnek/franciának is beugrik...
Az más tészta, hogy csak nálunk lett szabadságharc belőle. -
Praetor #15 Az, hogy téged nem érdekel az, hogy emberek az életüket áldozták az utókorért és önzetlenül mindent feladtak, és bátran vállalták a halált, az egy dolog. (Nemtom minek él az ilyen, de ez az én problémám.)
De ezt a fórumot fiatalok is olvassák, és az ilyen demoralizáló seggfejek dumájától csak mégjobban leépül az önbecsülése egy magyar gyereknek - hozzáteszem teljesen alaptalanul - , ezért legyél szíves és vegyél vissza magadból. A játékról elmondtad a véleményed - elfogadtuk - , de egy nemzeti ünnep/targédia már nem lehet nyilvános ócsárlás témája. Magadban azt gondolsz amit akarsz, lehetsz annyira retardált v. full dekadens, de ezt a destruktív szöveget rohadtul hanyagold. -
Praetor #14 Kit érdekel 1848?!? Már bocsánat a személyeskedésért, de egy ótvar tuskó vagy, vagy nem normális. Egy normális ember a hazájának v. nemzetének a történelmét tiszteletben tartja. Nézd meg a jenkiket mennyire bele vannak zúgva a függetlenségi harcukba, és a függetlenségi napba. Egy franciának szabályos orgazmusa van a Marseilles-től. -
#13 Nem értem, hogy a magyar játékfejlesztők miért kezdenek bele olyan programba ami tuti bukás(jó példa ez rá), persze ezzel nem azt mondom, hogy a másik 200 játékfejlesztő tutisiker programokat ír, de én próbálok magyarországon belül maradni. Mellesleg kit érdekel 1848? 2.-ba bevágatják velünk ezt az évszámot és kész, a magyar gyerek-felnőtt 90% sz*rik rá. Külföldön meg kiben ébreszt fel valamit ez az évszám? Tudom: senkiben, de nem is érdekli őket. Van elég pénzük, hogy megvegyék az igényesebb játékokat sok pénzért. Persze sok magyar játéfejlesztőt megkérnek, hogy csináljanak xy-t és fizetnek érte pénzt. NEkik is meg kell élni valamiből, csak ha a termék minősége kifogásolható, akkor sok ember a magyart egy életre megpecsételi. -
Piscator #12 OFF!
Meg az a nyamvadt virusbuster is, ahh, az első helyeivel a VB-n, igaz, hazai, mert lassabb a nODnál.
Sajnos a hazai termékek gyakorta silányak, mert a munkamorál is az, utána meg mindenki siránkozik , hogy milyen gagyi egy ország ez, és tojik bele, pedig elhatározással lehetnénk versenyképesebbek is!
Bocsi a szociográfiáért:) -
Piscator #11 Én meg az ilyen hazafiatlan, szociáldemokrata hozzáállás utálom.
...na haggyuk, az egész nem erről szól, magyar is lehet jó termék, azt ez meg magyar történelmi játék, akkor már mi gyártsuk, puff.
Nem kell végletegekben gondolkodni. -
#10 na ez az! Mindig mindegyik magyar játékot vártam és mindegyik messze alulmaradt a várakozásoknál. Jó ez a kőműves hasonlat, még lehet fokozni azzal, hogy ha magyar kőműves építi akkor jónak kell elfogadni akkor is, ha az egész egy nagy tákolmány lett? Amúgy pont jó a téma, idevág, Kossuth védegylete, csak magyar árukat vegyünk akkor is, ha alacsony minőségű és drágább. Az is kudarcba fulladt, az egész elgondolás. Pedig én aztán eléggé hungarista jellegű fazon vagyok, de ez nem tartozik ide. Ha gyenge a játék akkor az gyenge. Pedig szívesen nyomnék ilyennel, ha mondjuk Cossacks stílusban, annál jobban megcsinálva lene egy ilyen. -
#9 -
Wing Rockling #8 De nem bírom az ilyen hungarista elgondolásokat, pfff...
"Csinálj jobbat" - Nem vagyok programozó, bazmeg!
Ha a kőműves összedob neked egy szar házat, belenyugszol, mert úgy sem tudsz jobbat csinálni? -
Slartibartfast #7 Kíváncs vagyok, hogy meg lehet-e nyerni a játékot. Mármint úgy értem, hogy számomra a játék vége nem világos. ß') -
#6 "CSinálj jobbat..." ennyit tudsz felhozni egy játék mellett, mert ennyierővel a supermariot is védened kéne, mert szerintem az is sz*r? Magyar játék... eddig a magyar játékok számomra mind hangulatilag/grafikailag alulmaradtak a várakozásaimnál, pedig nincs nekem egy szupergépem, de azért tudok különbséget tenni terminator 3 vagy painkiller között. De te biztos jól elleszel vele, én nem hibáztatlak érte. Na jöhet M@trix meg a sok magyarb**** osztani az észt, szevasztok -
Emmegki #5 A grafika lényegtelen, fő a hangulat. -
Scooter21 #4 Csinálj jobbat wazzeg ha ilyen kurva ügyes vagy , nem ám örölnél ,hogy készül egy Magyar játék!NEO -
Scooter21 #3 -
Scooter21 #2 Neo de kedves vagy! -
#1 Jaj de kár, már az idén nem fogom rontani a szememet ezzel csúcsgrafikás magyar RTSmicsodával...( )