Csak jövőre jelenik meg az 1848
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No, és túlnyomórészt milyen jellegû forradalmak is voltak?? pölö: Párizsi kommünn esete...
Mellesleg hozzáteszem 1848-ban egész epurópában sok helyen forradalom volt. Egy jobban mûvelt németnek/franciának is beugrik...
Az más tészta, hogy csak nálunk lett szabadságharc belõle.
Az más tészta, hogy csak nálunk lett szabadságharc belõle.
Az, hogy téged nem érdekel az, hogy emberek az életüket áldozták az utókorért és önzetlenül mindent feladtak, és bátran vállalták a halált, az egy dolog. (Nemtom minek él az ilyen, de ez az én problémám.)
De ezt a fórumot fiatalok is olvassák, és az ilyen demoralizáló seggfejek dumájától csak mégjobban leépül az önbecsülése egy magyar gyereknek - hozzáteszem teljesen alaptalanul - , ezért legyél szíves és vegyél vissza magadból. A játékról elmondtad a véleményed - elfogadtuk - , de egy nemzeti ünnep/targédia már nem lehet nyilvános ócsárlás témája. Magadban azt gondolsz amit akarsz, lehetsz annyira retardált v. full dekadens, de ezt a destruktív szöveget rohadtul hanyagold.
De ezt a fórumot fiatalok is olvassák, és az ilyen demoralizáló seggfejek dumájától csak mégjobban leépül az önbecsülése egy magyar gyereknek - hozzáteszem teljesen alaptalanul - , ezért legyél szíves és vegyél vissza magadból. A játékról elmondtad a véleményed - elfogadtuk - , de egy nemzeti ünnep/targédia már nem lehet nyilvános ócsárlás témája. Magadban azt gondolsz amit akarsz, lehetsz annyira retardált v. full dekadens, de ezt a destruktív szöveget rohadtul hanyagold.
Kit érdekel 1848?!? Már bocsánat a személyeskedésért, de egy ótvar tuskó vagy, vagy nem normális. Egy normális ember a hazájának v. nemzetének a történelmét tiszteletben tartja. Nézd meg a jenkiket mennyire bele vannak zúgva a függetlenségi harcukba, és a függetlenségi napba. Egy franciának szabályos orgazmusa van a Marseilles-tõl.
Nem értem, hogy a magyar játékfejlesztõk miért kezdenek bele olyan programba ami tuti bukás(jó példa ez rá), persze ezzel nem azt mondom, hogy a másik 200 játékfejlesztõ tutisiker programokat ír, de én próbálok magyarországon belül maradni. Mellesleg kit érdekel 1848? 2.-ba bevágatják velünk ezt az évszámot és kész, a magyar gyerek-felnõtt 90% sz*rik rá. Külföldön meg kiben ébreszt fel valamit ez az évszám? Tudom: senkiben, de nem is érdekli õket. Van elég pénzük, hogy megvegyék az igényesebb játékokat sok pénzért. Persze sok magyar játéfejlesztõt megkérnek, hogy csináljanak xy-t és fizetnek érte pénzt. NEkik is meg kell élni valamibõl, csak ha a termék minõsége kifogásolható, akkor sok ember a magyart egy életre megpecsételi.
A N.E.O.!!! nem vész el csak átlakul:D Ja és \"szánalmas vagy...\" szöveg rulz...
OFF!
Meg az a nyamvadt virusbuster is, ahh, az elsõ helyeivel a VB-n, igaz, hazai, mert lassabb a nODnál.
Sajnos a hazai termékek gyakorta silányak, mert a munkamorál is az, utána meg mindenki siránkozik , hogy milyen gagyi egy ország ez, és tojik bele, pedig elhatározással lehetnénk versenyképesebbek is!
Bocsi a szociográfiáért😊
Meg az a nyamvadt virusbuster is, ahh, az elsõ helyeivel a VB-n, igaz, hazai, mert lassabb a nODnál.
Sajnos a hazai termékek gyakorta silányak, mert a munkamorál is az, utána meg mindenki siránkozik , hogy milyen gagyi egy ország ez, és tojik bele, pedig elhatározással lehetnénk versenyképesebbek is!
Bocsi a szociográfiáért😊
Én meg az ilyen hazafiatlan, szociáldemokrata hozzáállás utálom.
...na haggyuk, az egész nem errõl szól, magyar is lehet jó termék, azt ez meg magyar történelmi játék, akkor már mi gyártsuk, puff.
Nem kell végletegekben gondolkodni.
...na haggyuk, az egész nem errõl szól, magyar is lehet jó termék, azt ez meg magyar történelmi játék, akkor már mi gyártsuk, puff.
Nem kell végletegekben gondolkodni.
na ez az! Mindig mindegyik magyar játékot vártam és mindegyik messze alulmaradt a várakozásoknál. Jó ez a kõmûves hasonlat, még lehet fokozni azzal, hogy ha magyar kõmûves építi akkor jónak kell elfogadni akkor is, ha az egész egy nagy tákolmány lett? Amúgy pont jó a téma, idevág, Kossuth védegylete, csak magyar árukat vegyünk akkor is, ha alacsony minõségû és drágább. Az is kudarcba fulladt, az egész elgondolás. Pedig én aztán eléggé hungarista jellegû fazon vagyok, de ez nem tartozik ide. Ha gyenge a játék akkor az gyenge. Pedig szívesen nyomnék ilyennel, ha mondjuk Cossacks stílusban, annál jobban megcsinálva lene egy ilyen.
De nem bírom az ilyen hungarista elgondolásokat, pfff...
"Csinálj jobbat" - Nem vagyok programozó, bazmeg!
Ha a kõmûves összedob neked egy szar házat, belenyugszol, mert úgy sem tudsz jobbat csinálni?
"Csinálj jobbat" - Nem vagyok programozó, bazmeg!
Ha a kõmûves összedob neked egy szar házat, belenyugszol, mert úgy sem tudsz jobbat csinálni?
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
Kíváncs vagyok, hogy meg lehet-e nyerni a játékot. Mármint úgy értem, hogy számomra a játék vége nem világos. ß')
"CSinálj jobbat..." ennyit tudsz felhozni egy játék mellett, mert ennyierõvel a supermariot is védened kéne, mert szerintem az is sz*r? Magyar játék... eddig a magyar játékok számomra mind hangulatilag/grafikailag alulmaradtak a várakozásaimnál, pedig nincs nekem egy szupergépem, de azért tudok különbséget tenni terminator 3 vagy painkiller között. De te biztos jól elleszel vele, én nem hibáztatlak érte. Na jöhet M@trix meg a sok magyarb**** osztani az észt, szevasztok<#mf1>#mf1><#levele>#levele><#wave>#wave>
A N.E.O.!!! nem vész el csak átlakul:D Ja és \"szánalmas vagy...\" szöveg rulz...
A grafika lényegtelen, fõ a hangulat.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Csinálj jobbat wazzeg ha ilyen kurva ügyes vagy , nem ám örölnél ,hogy készül egy Magyar játék!<#violent>#violent>NEO
<#levele>#levele><#ejnye1>#ejnye1>
Neo de kedves vagy!<#mf3>#mf3>
← ElőzőOldal 2 / 2