64
  • Laci
    Igen. Ez fut ezen a gépen és ez fér el. IE-ből viszont a legújabbat. De tök mindegy. Az összes windóz egy fos nem kell spekulálni:) Van fennt máshol XP-m is SP2-vel. Nahát annak is vannak furcsa dolgai mielőtt még én lennék lámer. Ma pl. teljes fagyás mikor betettem gyári lemezt a meghajtómhoz...
  • gz8
    98-at használsz?
  • Laci
    Meg olyan is van néha hogy Sajátgépre kattintok és akkor tényleg lefagyhat az egész rendszer, vagy legalábbis nagyon belassul. Valami kémprogram okozhatja, amit a win kézségesen beenged ha nincs tűzfal, bár én ezektől is felháborodok azért eddig az adatvesztést még megúsztam, meg azonnal felteszem a tűzfalat.
  • whitehawk
    Ezért jó mindent integálni, elhal az IE borul a rendszer. Hurrá.
  • Laci
    SG fórum lapozgatása közben az IE-ben ezeket olvashatom néha:

"Belső hiba történt, ezért egy használatban lévő ablakot be kell zárni. Érdemes a munkát menteni, a programokat bezárni és újraindítani a számítógépet."
    Uténa persze be sem lehet egyszerre zárni viszont meg sem mozdul semmire. Aztán később a taskkezelővel nagynehezen el lehet tüntetni. Tipikus windózbetegség ez is, nem biztos hogy csak az IE benne a hibás de a többi böngésző ezt a problémát nem csinálja (vagy más ilyesmi van vele)..
  • whitehawk
    mireez, nem állítom, hogy húde értek a linuxhoz, de mégse lesz vírusos, mégse hány spamet a netre, nem települnek dialerek és nem fagy le annyiszor. Másfelől egy dokumentált dologhoz könnyebb érteni, mint valamihez ami azt írja ki, hogy "Az exploror.exe lefagyott, kérem telepítse újra a rendszert".
  • Laci
    Pedig attól tartok most Whitehawk a lényegre mutatott!:))
    Gondolom ez nem tetszik és erre csak egy nyomós szakmai érv jöhet válaszul: "...és tényleg láma:D"
    lOl:)
  • mireez
    lol

"Csak jól hangzik, hogy ők megoldják azt amit senki másnak nem sikerül..." és tényleg láma:D
  • whitehawk
    Nem mindenki használ winXP-t sőt elég sokan nem. Az SP2 nem feltétlenül biztonságilag szar, bár nem hiszem, hogy egetverő különbség lenne a windows Xpk között. Nem használom a wint mert szar, és csak azért zavar, mert nem Linuxosktól szoktam vírusos leveleket kapni, hanem a hiperbiztonságos egyszerűen beállítható windowsos gépekről. ;)) És persze van 1-2 ember aki azzal döngeti a mellét, hogy bezzeg neki soha semmi nem volt még a winnel, de ez szerintem eléggé valószínűtlen. Csak jól hangzik, hogy ők megoldják azt amit senki másnak nem sikerül...
  • mireez
    juj, egy haxor...
  • h4x0r
    Hihi... Windows XP
  • mireez
    CSAK az SP2ben , így értem
  • mireez
    milyen kritikus hibá(ka)t találtak eddig Sp2ben? na sorold!
  • HUmanEmber41st
    Ez a hiba nem, csak azok, amiket az SP2-ben találtak..
  • mireez
    gyk: Windows ugyse engedné hogy formázza a a saját rendszerparticióját...
  • dez
    Lusta disznó!!!
  • dez
    Csak egy "format C:/D:/stb." kellene... De úgy tűnik, nem erre hajtanak.
  • mireez
    " hiba nem érinti a Windows XP második javítócsomagját"

OK, a továbbiakban nem tud érdekelni!
  • profiler
    Nem értem miért feltételezik a hír írói, hogy mindenki XP-t használ. Pl én semmi pénzért nem raknám a gépemre. Tehát marad a másik böngésző.
  • Tiby
    Huh én Internet Explorer-t használok
  • tigeroo
    jaja,, én firefoxot használok!
  • tigeroo
    hogy az úristen megbassza azt a büdös kurvavilágot azbasszameg!
  • Orgi-CRPD
    Igazan johetne mar valami tapos fereg ami hazaba***a az IE fanatikusokat. :-D
  • Zoley
    Nem ertem, hogy miert hasznaljak meg mindig rengetegen ezt a sz*r ie+oe parost.... Van annyi mas alternativa ingyen is, fizetosen is. Pl: mozilla, opera (ezek vannak magyarul is!)