850
-
hehe minden nap másik csapapt! :P -
R9 #49
:D -
R9 #48 te multkor még nem juve drukker voltál? -
#47 -
#46 hát mivel sok szurkoloja nincs itt a csapatnak igy sajna pangás topik,de legalább van -
misztör frog #45 huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ugy látom,itt aztán van élet:D -
#44 elaludt a topik
inter x nem volt rossz -
R9 #43 azért SS lazio :DDDD
és ha ilyet csinál akkor mivan?semmi -
rumos #42 remélem eltiltják
hogy lehet ilyet csinálni??? -
#41 ja ezt én is láttam már, csak nem tiltják el, ő a csapat legjobbja -
ToMMo #40 -
ToMMo #39 Náci karlendítés miatt vizsgálat indult Paolo Di Canio, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő SS Lazio csapatkapitánya ellen.
A fotósok a városi rivális AS Roma elleni 3-1-es győzelem után - ezen Di Canio szerezte együttese első gólját - örökítették meg, ahogy a 35 éves csatár üdvözölte a szurkolókat.
A heves bírálatokra a klasszis csak annyit mondott, a mozdulatnak nincs politikai jelentősége. A Lazio táborában számos szélsőjobboldali csoport létezik, és a lelátón rendszeres jelenség a Mussolinit idéző náci karlendítés
(nso.hu)
nagy para, full feleslegesen -
#38 3-2 a fiorentina ellen,nem rossz,csak igy tovább -
#37 Lazio-Roma 3-1
talán feléled a csapat,az uj edzövel talán jobb eredmények születnek majd,
nagyon jó kis meccs volt,a mecs embere Di Canio volt(szerintem) -
#36 amugy 3-0 ra kaptunk ki az udinesetöl,nem baj most már csak jobb lehet -
#35 Egy újabb náci topic!
(Csak viccből ...) -
#34 amugy jó hogy itt egyedül beszélgetek magammal,nem baj hozzászolásnövelönek jo -
#33 de nem volt rossz meccs, Di Canio marha jól nyomta,szerintem van még olyan jó hogy kibirja ezt az évet vagy a következöt akár,nagyon akar -
#32 hát kihalt a topik mint a lazio...,most is 3-3 a leccevel -
#31 és a hétvégén a caglarival játszunk amely 2-1re vert minket a kupában,itt az ideje visszavágni -
#30 még mindignem megy a csapatnak tegnap például a partizánnal x-eltünk
és otthon kellett megszenvedni,mert már 2-0 ra vezetett a belgrád de aztán Di Canio és Inzaghi goljaival mentettünk egy pontot bár 3 meccs alatt 2 pont elég halvány,de talán továbbjuthgatunk még -
#29 nem lehetett valami jó mecs,de a gyözelem a fontos és a 8.hely,még most,de lesz ez jobb is -
#28 bologna ellen:
7' [1 - 0] T. Rocchi
52' [1 - 1] I. Tare
85' [2 - 1] P.D. Canio (pen.)
90' P.D. Canio I. Tare mindkettö piros
-
#27 1-0 vazzzzzegg ezt a szart és a roma is kikapott tehát teljes katasztrofa lehetett romában -
#26 Livorno- Lazio szerda -
#25 egyelöre 1-1,még 10 perc van -
#24 vasárnap siena ellen otthon kötelező 3 pont -
#23 nem ez az öccse Simone -
#22 Ez az az Inzaghi aki a Juventusban játszott?
sry, ezt nem tudom. -
#21 a nem túl erős keret kikapott 2-0-ra,de nincs vész,inzaghi is azt mondta hogy az első háromban kell benne lenni,és azt is hozzátette hogy a boro a legjobb csapat a csoportban -
ToMMo #20 én szurkolok Lazionak, Juve után:)
idén nem túl erős nevek alapján a keret, meglátjuk mi lesz -
#19 majd meglátjuk,az inter ellen is ugytünt..... -
skristof #18 sry, de sztem 'boro fog nyerni -
#17 nem baj egy drukkerük mindenféleképpen akad,mindegy
koncentrálni kell a ma esti Middlesbrough elleni meccsre -
#16 Nem felejti el senki a Lazio-t, max. itt pont nincs drukkerük. Én egyébként minden meccsnen másnak drukkolok :) -
skristof #15 ez naccerű
én szurkolok a Kaposvári Rákóczinak is
az vlágverő csapat? -
#14 az a baj hogy mindenki csak nagy csapatoknak szurkol és az ilyen közép csapatok el vannak felejtve,de én ezt nem hagyom -
skristof #13 jo topig -
#12 a nagy öreg
szerintetek meddig huzza még az igát?
szerintem jó fej csákó,jól nyomja bár nem hiszem hogy tul sok lehetőséget fog kapni 36 évesen -
#11 holnap játszunk a middlesbrough ellen idegenben