850
-
#90 nekem is a Palermo meze tetszik a legjobban -
#89 #56 ez nem tetszik? sztem a mostaninál sokkal jobb meg szerintem eddiggi legjobb mez -
#88 Nemtudom, nekem már régóta nem jönnek be a mostani mezek.... Talán a palermoé, az tettszik, nagyrészt a színe miatt :) -
#87 ejj,megint ilyen retek meze lesz a lazionak, nemtom miért nem volt jó a tavalyi
v a puma most mindenkinek ilyet csinál...? tavalyi jobb volt,olyan volt egy csomo csapatnak,jól nézett ki(Bordeaux,Monaco,+ számtalan válogatott) -
Rudee #86 Lazio-Messina -
#85 jaja, örülünk ;)) -
#84 pandev goljával nyertek a messina ellen -
ToMMo #83 2005/2006:
kapusok: Peruzzi, Sereni
védők: Angeletti, Belleri, Cribari(BRA), Lequi(ARG), Oddo, Piccolo, Sannibale, Stendardo, Zaccardi, Zauri
kpályások: Baronio, Behrami(SCG), César(BRA), Ciani, Dabo, De Silvestri, Firmani, Keller(DEN), Liverani, Manfredini, Melara, Mudingayi(COD), Torroni
támadók: Delgado(ESP), Di Canio, S. Inzaghi, Muzzi, Pandev(MAC), Rocchi, Tare(ALB) -
#82 Sziasztok!
Ebay-ről akartok rendelni?
Nem akarlak elszomorítani titeket, de onnan nem elhet. illetve nekem nem sikerült, hiába volt olyan dombornyomású kártyám, nemtudtam Hungary-t kiválasztani... -
#81 válasz az ebay topikban -
#80 bankkártyát bárki igényelhet? akkor jo,már csak zsé kell :D
amugy én nyitottam a topikot de a kutya se jár ide szal -
#79 Van ebay topik, légyszi oda legközelebb, mert a végén bannolnak . -
#78 A sok zsé hiányát értem, de hogy be kell tölteni a 18-at, azt nem. Nem emlékszem ilyen megkötésre. -
#77 hát akkor nekem még várni kell mig betöltöm a 18-at,meg lesz sok zsém :D -
#76 Ez is meg van adva az eladónál. Általában kiviszik az egész világban, de van, hogy only United States. Ez szopi. -
#75 Látom van érdeklődő :). Először is regisztrálni kell az oldalon, ha tudtok angolul vagy németül, akkor nem lesz gáz. Mindenképpen valós címet kell megadni, mert postán fogják küldeni a reg. kódot. Én a német ebayen regeltem, egy hét múlva már jött a levél, és ugyanúgy be tudok lépni az amerikaira, vagy akár a mexikói ebayre is. Fizetni általában az ún. paypallel lehet, ehhez Magyarországon sajnos még kell dombornyomott bankkártya. Viszont van, aki elfogad western union transfert, az átutalás szerűség. Kiszámolod, hogy mennyit kel fizetned (azért jó, ha az eladóval megbeszéled emilben), elmész egy Western Union fiókba, és feladod neki a pénzt. Én is így fizettem, mielőtt meglett a bankkártyám. Most már paypallel nyomom. Ennyi, nem nagy ördöngősség. Remélem nem kapok büntit az offért . -
R9 #74 még én sem tudom :D -
#73 de hogy fizetem ki? -
R9 #72 sztem 10 rugot akkor is megér posta költséggel eggyüt -
faszom,miért nem élek valami nagy országban -
R9 #70 nem is neked :P
forestjr79 - nek! -
#69 mit köszönsz?ne nekem köszönd -
R9 #68 ez kurva jó uj Inter mez 9 euro Interből van 10000 fél cucc de zsír köszi -
#67 ja hát van 10 dollárért mez + 10 a postaköltség,de hát... -
R9 #66 magyarországra kihozzák? -
#65 ok,csak nincs semmilyen bankkártyám -
#64 Nézd meg az ebay.com-on. Én onnan szoktam mezt rendelni. Nem fogok 100 eurót kiadni egy mezért, az ebay-en pedig postaköltséggel együtt már 20 euro körül kapok normálisat. -
#63 jó kérdés,de ha arra jársz nézd már meg h mennyi egy lazio mez :D,ha olcso akkor hozatok -
#62 Hali! Szerdán megyek Rómába, és ha már ott vagyok, meg akarom nézni a Lazio-Messinát. Gondolom nem lesz teltház, de azért szeretném megvenni előtte való nap a jegyet. Nem tudja valaki, hogy mikor van pénztár az Olimpicóban? -
#61 hát,amilyen a topik forgalma,szal ha majd véletlen tündölókölne a csapat akkor talán -
#60 szojjá ha kell lácijó banner -
#59 nono
idén mi leszünk a meglepetés csapat -
#58 Forza Palermo -
#57 ja van egy hülye kérdésem, a lazionak melyik az alap otthoni meze?kék felsö azt tom,de fehér gatyával vagy kékkel? -
#56 -
#55 pangás,mondjuk válogatott mecsek lesznek de kihalt a topik -
#54 hát 1-0 lett a siénának,no comment,frissités kell a nyáron -
#53 Forza Lazio,ma ki kell ütni a Sienat -
#52 de én még most is az vagyok de sajnálom a kis csapatokat amelyek szenvednek -
#51 de én még most is az vagyok de sajnálom a kis csapatokat amelyek szenvednek