850
-
#130 ha így pörög tovább a Lazio akkor nyer, ha elnagyképűzi akkor veszít, tehát x lesz;-) -
#129 majd meglátjuk ;) -
#128 sztem is, de a labda gömbölyű!:) -
#127 Chievoval játszuk köv fordulóban, meg kéne verni őket,van rá sansz szerintem -
misztör frog #126 tévé kártya rulz:D -
#125 nagyon jól focizik ahhoz képest hogy 37 éves...jeee -
#124 -
#123 -
#122 igazságos eredmény született ez igaz, jó mecs volt néztem, 6. hely évvégén is jól jönne..:D -
misztör frog #121 románok-Lazio 1-1
g:majomfejü ill. ROCCHI
Rocchi szép golt fejelt grat fiuk FAir eredmény mintmár irtam egy másik topikba de egyböl köcsög meg minden mondom jovan ügyesek vagytok:D -
misztör frog #120 kelés van:| -
#119 elég elhagatott lett a topik, sebaj
vasárnap lesz a nagy rangadó, ami remélem legalább olyan jó lesz mint a tavalyi Lazio-Roma mecs -
#118 mármint a kettőből a baloldali -
#117 http://www.soccer-desktop.com/wallpapers.php?p_category=2&p_country=IT&p_team=97&p_sortby=
ezt nézzétek meg, elég szép, nálam most ez a háttér :) -
#116 kikapott a csapat 3-0 ra az udinesetől...sebaj, nem lehe minig nyerni,mert akkor ők lennének a bajnokok :D -
#115 az, remélem tartják a fiuk a formát -
R9 #114 -
#113 Lazio-Palermo 4-2 király
36' [0 - 1] A. Caracciolo
49' [0 - 2] M.N. Gonzalez
58' [1 - 2] T. Rocchi
60' [2 - 2] G. Pandev
65' [3 - 2] C. Manfredini
86' [4 - 2] T. Rocchi
-
#112 milan-lazio
2-0 nem baj, az egyik legnehezebb meccset nem tudták megnyerni a fiuk,de lesz ez jobb is -
#111 ok, akkor meg lesz a második vereség is :DD -
#110 szerdán milanelloba gyöttök -
#109 nyert a csapat 3-1 re a treviso ellen, Rocchi,Pandev,Oddo -
#108 1-1 lett, nem rossz, a cagliari ellen -
R9 #107 -
#106 Áki, de most töröltelek ki, mert nem tudtam, hogy ki vagy, bocsi. Majd felveszlek újra, de most indulok a válogatott-újpest u19 meccsre. -
#105 Hogyne lehetne látni é és d olasz között külömbségeket? Pl nézd meg nápolyt :))) -
#104 árakat nem nézted gondolom, mindenesetre egyelőre várok még mielött bárhonnan bármit is vennék -
R9 #103 neked msn-n mi a neved?mert felvettél csak nem találak -
#102 Láttam, voltak a stadion előtt árusok, kb. négy, tele voltak mezekkel, sálakkal, különböző ajándéktárgyakkal. A shopban több minden volt, viszont drágábban. A puma minden csapatnak ezt a stílusú mezt gyártja, most vettem egy Újpestet, ugyanaz, középen a puma jel, balra a címer , mindkét ujján puma jel, a mez nyaka is dettó ugyanaz, mint a Lazioé. Csakhát ugye más színben . Az új mezük szerintem jobb lett, mint amit írtam az előbb, de ez nézőpont kérdése. -
#101 mezeket láttál? az uj mezük elég gagyi nem? -
R9 #100 jah :D -
#99 Igen, az é-olaszok utálják a d-olaszokat, és fordítva. Az é-olaszok szerint ők tartják el a délieket, amiben van is valami igazság (lsd. Lombardia ipara, stb.) . Az Északi Liga nevű párt hangot is ad ennek (Lega Nord-Bossi). Mindegy, a lényeg, hogy "kicsit" rosszul érintett, hogy nem jutottam be az Olimpicóba , plusz azt a kétezer Laziós se, akik kinnt hallgatták végig a meccset. Szerintem meg lehetett volna oldani a problémát egy kis rugalmassággal. -
#98 hát a roma meg az alatti helyek ilyenek sztem,apám kamionozik és sokat járt olaszoba és látható a különbség észak és dél olaszo közt -
#97 Megoldhatták volna, hogy kinyit a pénztár, vagy esetleg több terminál működik. Újpest mecsen is 4 terminálból adták a jegyeket, amikor tavaly kisérleti jelleggel lottózókban is lehetett venni jegyet. Magukkal szúrtak ki, legalább 2000 fizető nézővel kevesebb jutott be a stadionba. Nagyon sokat járok Észak-Olaszországba, ott ilyen nem nagyon fordulhatna elő szerintem. -
#96 nem a lazio vezetés a szar, olaszországban az emberek ilyenek -
#95 Nem lehet?? Én már többször is rendeltem . -
#94 Na, megjöttem Rómából, sajna nem jutottom be az Olimpicóba. Voltam kinnt pénteken, azt mondta a portás, hogy turistáknak zárva a stadion, jegyárusítás meg a meccs napján lesz. Vasárnap délben már ott voltam, de egy pénztár se volt nyitva. Megérdeztem a rendőrt, azt mondta, hogy ma nincs nyitva a pénztár. Majdnem elájultam. Megkérdeztem egy olasz fazont, ő is ezt mondta, de kiszedtem belőle, hogy még a Piazza Mancinin (Lazio shop) lehet kapni jegyet. Elmentem, kb. 10 perc az Olimpicotól, kb. 200 feldühödött olasz a bolt előtt. Igényelni kell egy sorszámot, utána kapsz egy formanyomtatványt, azt kitölteni (név, szem.ig. vagy útlevél szám), utána újra sorbaállni, és kapsz jegyet egy k...a lassú terminálból. Bekönyörögtem magamat, hogy 3000 km-et utaztam, és így beengedtek. Előtte másfél óra közelharc, de tényleg közelharc volt (könyöklések, lökdösődés, ordibálás, nyomakodás). Szóval bejutottam, ott még háromnegyed órát voltam, mire sorra kerültem, erre közli a terminálos srác, hogy zárva. Kérdezem, micsoda?? Azt mondta, hogy a központban háromkor lezárják a terminált, nem tud mit csinálni. Ránéztem az órámra, 3 óra volt. Nem voltam ideges. Elmentem a stadionhoz, az első gólig ott voltam egy rakás Lazióssal a stadionon kívül(!), aztán egy kocsmában végignéztem a Roma meccs második félidejét (tele romanistákkal ),persze végig szidták a Laziot és a kedvencemet, a Milant, aztán vissza a szállásra. Ennyire rugalmatlanok még mi magyarok sem vagyunk, mint a Lazio vezetése. -
#93 Ki gondolta volna -
#92 r9 te minden focis topikban ott vagy? :P -
R9 #91 :D