850
-
#170 Ciao minden Lazialénak!!!
amint látom ez topik el van veszve naon...
Lendítsük fel ezt a topikot hamarjában!!!
A hétvégén egy nagyon fontos győzelmet arattunk a Lecce ellen!
GRAZIE RRRRRRROCCHI!!!
az uccsó két fordulóban nehezebb feladatok várnak ránk mint amilyen ez a meccs volt, ezért komoly odafigyelés kell, és 4 ponttal már tuti hogy meg lesz a 6. helyünk!
A csapat most jó formában van Rocchi a végére beindult Pandev szintén nagyon jól keni ezért az Ascoli ellen sok gólt várok és sztem a 3 pontot is hozthatjuk ha kellőképpen összpontosítunk!!!
NON MOLLARE MAI!!!
FORZA GRANDE LAZIO!!!
MERDA roma!!!
-
#169 ez még viccnek is rossz :P -
#168 2=nem csak szimpibb:PP -
#167 np -
#166 bocs ha félreértettem, megesik, de éreztem némi élt a hszedben...bocs ha megbántottalak...mi scusi. -
#165 1.nemtudom mire ez a hangnem,kérdeztem vmit,normális módon,erre leugatsz grat
2.eminemet hallgatok....mer ha slipknot v nemtom milyen hüje rokkgecit hallgatnék akkor biztos normális lennék lol D:
3.egyik csapat sem talált,ezek a csapatok hidegen hagynak
és mégegyszer enmtudom mire fel értelmezted te az én kommentemből hogy beszóltam,szóval nagyon gratulálok neked ehhez a szösszenethez -
#164 ezt a szót a Fiorentina-Ascolin amin kint voltam elég sűrűn alkalmazták a játékvezetőre...:D:D:D -
#163 bastardo :DASDASDASdasdaSDasdasd -
#162 Más dolog szurkolni valakinek és más dolog szimpatizálni valakivel. nagyon más. szurkolni az egy Fiorentinának (olaszból) és a Bilbaonak (spanyolból) szurkolok. de a kettő közül a N°1 a Fiorentina. Viszont kurvára más dolog egy csapattal szimptaizálni, mint szurkolni neki. És ez a beszólásod téged minősít. Mondjuk attól aki eminemet hallgat mást nem is vártam. Te valami igen méretes divatgusztáv lehetsz, aki a Chelsea, Manchester United, Liverpool, Real Madrid, Juventus vagy Milan közül szurkolsz valamelyiknek...és mielőtt beszólsz tanuld meg a szavak jelentését azt ajánlom. Üdvözletem bastardo! -
#161 még hány csapattal szimpatizálsz? -
#160 mifelénk nem merda :D szimpi csapat...már kiskölyökkoromban is csipáztam őket...:)
[na itt nagyon nem Di Caniora gondolok, bár a maga kimondhatatlan szánalmasságával párszor megnevetetett már] -
#159 nemá hogy szimpi legyen :P
mifelénk merda a lazio -
#158 hát nemmondom...jól eltűnt ez a topik :|
pedig szimpi csapat a Lazio...
csak kéne a topiknak egy házigazdi... -
#157 most olvasom a http://transfermarkt.de/ -n ,hogy Bonannit csak 50%-ban vette meg a lácsijó -.-
azaz év végén lejár a lácsijóban töltött idő és aki többet ad Bonanniért az viszi :DDDdddddd
érdekes lesz, mivel Bonanni cserepados a lácsijónál -.- -
Deathcourier #156
Nyomorult parasztok! -
#155 gratulálok a románoknak jokvotatok :}{ -
#154 fejcsd ki Enyó! -
#153 :| -
#152 :| -
misztör frog #151 :| -
#150 -
misztör frog #149 :| -
#148 gyerünk fiűk! egyetlenegy gólocskát! kellene az a 3. hely nekünk! :D:D -
#147 4-1 -el vége! -
#146 Lazio-Ascoli 2-1
14' Guana 0-1
29' P.D.Canio 1-1
34' Mudingayi 2-1
Remélem most már megnyerik! -
#145 KELLEMES,BOLDOG KARÁCSONYT ÉS SIKERES ÚJÉVET MINDENKINEK!
-
#144 Buon Natale e Felice Anno Nuovo per tutti tifosi del Lazio! -
#143 kira az erdmény! -
Csesza #142 nektek :((( -
#141 0-0 az interrel szemben , nem rosssz -
#140 :ÐÐÐd -
misztör frog #139 -
misztör frog #138 http://www.sg.hu/galeria/10926677841131062617.jpg -
#137 mindegy, fujtak már be ilyenért tizit más meccsen is sztem -
#136 nem mondom hogy mák, mert Lazionak voltak helyzetei,de 90 . percben egy ilyentizi....hát mák! Kének kéz volt, de hogy szándékose? -
#135 jah, még szerencse h 1 pont sikerült -
misztör frog #134 2-2
golt rugta:Oddo és Rocchi -
#133 tudom hogy értetted... nem fogják elnagyképűzni szerintem,
tudják hogy a tavalyi rossz szereplést nem szabad megismételni -
#132 nem úgy értettem, akkor inkább azt mondom: ha nem veszik komolyan... -
#131 nem nagyképűek, sok a fiatal és tudják hogy nincs mit veszíteniük, felszabadultan fociznak,sztem