SS Lazio

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah 😄

forestjr79
Igen, az é-olaszok utálják a d-olaszokat, és fordítva. Az é-olaszok szerint õk tartják el a délieket, amiben van is valami igazság (lsd. Lombardia ipara, stb.) . Az Északi Liga nevû párt hangot is ad ennek (Lega Nord-Bossi). Mindegy, a lényeg, hogy "kicsit" rosszul érintett, hogy nem jutottam be az Olimpicóba <#szomoru2>, plusz azt a kétezer Laziós se, akik kinnt hallgatták végig a meccset. Szerintem meg lehetett volna oldani a problémát egy kis rugalmassággal.

Forza vecchio cuore rossoneri!

gercse
hát a roma meg az alatti helyek ilyenek sztem,apám kamionozik és sokat járt olaszoba és látható a különbség észak és dél olaszo közt

forestjr79
Megoldhatták volna, hogy kinyit a pénztár, vagy esetleg több terminál mûködik. Újpest mecsen is 4 terminálból adták a jegyeket, amikor tavaly kisérleti jelleggel lottózókban is lehetett venni jegyet. Magukkal szúrtak ki, legalább 2000 fizetõ nézõvel kevesebb jutott be a stadionba. Nagyon sokat járok Észak-Olaszországba, ott ilyen nem nagyon fordulhatna elõ szerintem.

gercse
nem a lazio vezetés a szar, olaszországban az emberek ilyenek

forestjr79
Nem lehet?? Én már többször is rendeltem <#wink> .

forestjr79
Na, megjöttem Rómából, sajna nem jutottom be az Olimpicóba. Voltam kinnt pénteken, azt mondta a portás, hogy turistáknak zárva a stadion, jegyárusítás meg a meccs napján lesz. Vasárnap délben már ott voltam, de egy pénztár se volt nyitva. Megérdeztem a rendõrt, azt mondta, hogy ma nincs nyitva a pénztár. Majdnem elájultam. Megkérdeztem egy olasz fazont, õ is ezt mondta, de kiszedtem belõle, hogy még a Piazza Mancinin (Lazio shop) lehet kapni jegyet. Elmentem, kb. 10 perc az Olimpicotól, kb. 200 feldühödött olasz a bolt elõtt. Igényelni kell egy sorszámot, utána kapsz egy formanyomtatványt, azt kitölteni (név, szem.ig. vagy útlevél szám), utána újra sorbaállni, és kapsz jegyet egy k...a lassú terminálból. Bekönyörögtem magamat, hogy 3000 km-et utaztam, és így beengedtek. Elõtte másfél óra közelharc, de tényleg közelharc volt (könyöklések, lökdösõdés, ordibálás, nyomakodás). Szóval bejutottam, ott még háromnegyed órát voltam, mire sorra kerültem, erre közli a terminálos srác, hogy zárva. Kérdezem, micsoda?? Azt mondta, hogy a központban háromkor lezárják a terminált, nem tud mit csinálni. Ránéztem az órámra, 3 óra volt. Nem voltam ideges. Elmentem a stadionhoz, az elsõ gólig ott voltam egy rakás Lazióssal a stadionon kívül(!), aztán egy kocsmában végignéztem a Roma meccs második félidejét (tele romanistákkal <#boxer>),persze végig szidták a Laziot és a kedvencemet, a Milant, aztán vissza a szállásra. Ennyire rugalmatlanok még mi magyarok sem vagyunk, mint a Lazio vezetése.

Brankley
Ki gondolta volna <#hehe>

Légy jó, légy hű Magyar!

gabber_saviola
r9 te minden focis topikban ott vagy? 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

😄

gabber_saviola
nekem is a Palermo meze tetszik a legjobban

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gercse
#56 ez nem tetszik? sztem a mostaninál sokkal jobb meg szerintem eddiggi legjobb mez

Brankley
Nemtudom, nekem már régóta nem jönnek be a mostani mezek.... Talán a palermoé, az tettszik, nagyrészt a színe miatt 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

gercse
ejj,megint ilyen retek meze lesz a lazionak, nemtom miért nem volt jó a tavalyi
v a puma most mindenkinek ilyet csinál...? tavalyi jobb volt,olyan volt egy csomo csapatnak,jól nézett ki(Bordeaux,Monaco,+ számtalan válogatott)

Rudee

Szar Bayern, szar Bayern :)

Brankley
jaja, örülünk 😉)

Légy jó, légy hű Magyar!

gercse
pandev goljával nyertek a messina ellen

2005/2006:
kapusok: Peruzzi, Sereni
védõk: Angeletti, Belleri, Cribari(BRA), Lequi(ARG), Oddo, Piccolo, Sannibale, Stendardo, Zaccardi, Zauri
kpályások: Baronio, Behrami(SCG), César(BRA), Ciani, Dabo, De Silvestri, Firmani, Keller(DEN), Liverani, Manfredini, Melara, Mudingayi(COD), Torroni
támadók: Delgado(ESP), Di Canio, S. Inzaghi, Muzzi, Pandev(MAC), Rocchi, Tare(AL😎

Brankley
Sziasztok!
Ebay-rõl akartok rendelni?
Nem akarlak elszomorítani titeket, de onnan nem elhet. illetve nekem nem sikerült, hiába volt olyan dombornyomású kártyám, nemtudtam Hungary-t kiválasztani...<#shakehead>

Légy jó, légy hű Magyar!

forestjr79
válasz az ebay topikban <#smile>

gercse
bankkártyát bárki igényelhet? akkor jo,már csak zsé kell 😄
amugy én nyitottam a topikot de a kutya se jár ide szal

forestjr79
Van ebay topik, légyszi oda legközelebb, mert a végén bannolnak <#beka3>.

forestjr79
A sok zsé hiányát értem, de hogy be kell tölteni a 18-at, azt nem. Nem emlékszem ilyen megkötésre.

gercse
hát akkor nekem még várni kell mig betöltöm a 18-at,meg lesz sok zsém 😄

forestjr79
Ez is meg van adva az eladónál. Általában kiviszik az egész világban, de van, hogy only United States. Ez szopi.

forestjr79
Látom van érdeklõdõ 😊. Elõször is regisztrálni kell az oldalon, ha tudtok angolul vagy németül, akkor nem lesz gáz. Mindenképpen valós címet kell megadni, mert postán fogják küldeni a reg. kódot. Én a német ebayen regeltem, egy hét múlva már jött a levél, és ugyanúgy be tudok lépni az amerikaira, vagy akár a mexikói ebayre is. Fizetni általában az ún. paypallel lehet, ehhez Magyarországon sajnos még kell dombornyomott bankkártya. Viszont van, aki elfogad western union transfert, az átutalás szerûség. Kiszámolod, hogy mennyit kel fizetned (azért jó, ha az eladóval megbeszéled emilben), elmész egy Western Union fiókba, és feladod neki a pénzt. Én is így fizettem, mielõtt meglett a bankkártyám. Most már paypallel nyomom. Ennyi, nem nagy ördöngõsség. Remélem nem kapok büntit az offért <#vigyor3>.

még én sem tudom 😄

gercse
de hogy fizetem ki?

sztem 10 rugot akkor is megér posta költséggel eggyüt

gercse

faszom,miért nem élek valami nagy országban

nem is neked 😛
forestjr79 - nek!

gercse
mit köszönsz?ne nekem köszönd

ez kurva jó uj Inter mez 9 euro Interbõl van 10000 fél cucc de zsír köszi

gercse
ja hát van 10 dollárért mez + 10 a postaköltség,de hát...

magyarországra kihozzák?

gercse
ok,csak nincs semmilyen bankkártyám

forestjr79
Nézd meg az ebay.com-on. Én onnan szoktam mezt rendelni. Nem fogok 100 eurót kiadni egy mezért, az ebay-en pedig postaköltséggel együtt már 20 euro körül kapok normálisat.

gercse
jó kérdés,de ha arra jársz nézd már meg h mennyi egy lazio mez 😄,ha olcso akkor hozatok

forestjr79
Hali! Szerdán megyek Rómába, és ha már ott vagyok, meg akarom nézni a Lazio-Messinát. Gondolom nem lesz teltház, de azért szeretném megvenni elõtte való nap a jegyet. Nem tudja valaki, hogy mikor van pénztár az Olimpicóban?

gercse
hát,amilyen a topik forgalma,szal ha majd véletlen tündölókölne a csapat akkor talán

gabber_saviola
szojjá ha kell lácijó banner

gercse
nono
idén mi leszünk a meglepetés csapat

gabber_saviola
Forza Palermo

gercse
ja van egy hülye kérdésem, a lazionak melyik az alap otthoni meze?kék felsö azt tom,de fehér gatyával vagy kékkel?

gercse

gercse
pangás,mondjuk válogatott mecsek lesznek de kihalt a topik

gercse
hát 1-0 lett a siénának,no comment,frissités kell a nyáron

gercse
Forza Lazio,ma ki kell ütni a Sienat

gercse
de én még most is az vagyok de sajnálom a kis csapatokat amelyek szenvednek

gercse
de én még most is az vagyok de sajnálom a kis csapatokat amelyek szenvednek