SS Lazio
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza vecchio cuore rossoneri!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Légy jó, légy hű Magyar!
v a puma most mindenkinek ilyet csinál...? tavalyi jobb volt,olyan volt egy csomo csapatnak,jól nézett ki(Bordeaux,Monaco,+ számtalan válogatott)
Szar Bayern, szar Bayern :)
kapusok: Peruzzi, Sereni
védõk: Angeletti, Belleri, Cribari(BRA), Lequi(ARG), Oddo, Piccolo, Sannibale, Stendardo, Zaccardi, Zauri
kpályások: Baronio, Behrami(SCG), César(BRA), Ciani, Dabo, De Silvestri, Firmani, Keller(DEN), Liverani, Manfredini, Melara, Mudingayi(COD), Torroni
támadók: Delgado(ESP), Di Canio, S. Inzaghi, Muzzi, Pandev(MAC), Rocchi, Tare(AL😎
Ebay-rõl akartok rendelni?
Nem akarlak elszomorítani titeket, de onnan nem elhet. illetve nekem nem sikerült, hiába volt olyan dombornyomású kártyám, nemtudtam Hungary-t kiválasztani...<#shakehead>#shakehead>
Légy jó, légy hű Magyar!
amugy én nyitottam a topikot de a kutya se jár ide szal
forestjr79 - nek!