SS Lazio

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

:|

Rokker vagyok,nemtagadom, a mosdást erűsen hanyagolom, pogo a kiru.

bmffm856
gyerünk fiûk! egyetlenegy gólocskát! kellene az a 3. hely nekünk! 😄😄

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Japep
4-1 -el vége!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Lazio-Ascoli 2-1
14' Guana 0-1
29' P.D.Canio 1-1
34' Mudingayi 2-1
Remélem most már megnyerik!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

McFrost
KELLEMES,BOLDOG KARÁCSONYT ÉS SIKERES ÚJÉVET MINDENKINEK!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

bmffm856
Buon Natale e Felice Anno Nuovo per tutti tifosi del Lazio!

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

McFrost
kira az erdmény!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

nektek 😞((

gercse
0-0 az interrel szemben , nem rosssz

báttyó02
:ÐÐÐd

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

http://www.sg.hu/galeria/10926677841131062617.jpg

gercse
mindegy, fujtak már be ilyenért tizit más meccsen is sztem

McFrost
nem mondom hogy mák, mert Lazionak voltak helyzetei,de 90 . percben egy ilyentizi....hát mák! Kének kéz volt, de hogy szándékose?

gercse
jah, még szerencse h 1 pont sikerült

2-2
golt rugta😮ddo és Rocchi

gercse
tudom hogy értetted... nem fogják elnagyképûzni szerintem,
tudják hogy a tavalyi rossz szereplést nem szabad megismételni

McFrost
nem úgy értettem, akkor inkább azt mondom: ha nem veszik komolyan...

gercse
nem nagyképûek, sok a fiatal és tudják hogy nincs mit veszíteniük, felszabadultan fociznak,sztem

McFrost
ha így pörög tovább a Lazio akkor nyer, ha elnagyképûzi akkor veszít, tehát x lesz;-)

gercse
majd meglátjuk 😉

McFrost
sztem is, de a labda gömbölyû!😊

gercse
Chievoval játszuk köv fordulóban, meg kéne verni õket,van rá sansz szerintem

tévé kártya rulz😄

gercse
nagyon jól focizik ahhoz képest hogy 37 éves...jeee

McFrost

McFrost

gercse
igazságos eredmény született ez igaz, jó mecs volt néztem, 6. hely évvégén is jól jönne..😄

románok-Lazio 1-1
g:majomfejü ill. ROCCHI

Rocchi szép golt fejelt grat fiuk FAir eredmény mintmár irtam egy másik topikba de egyböl köcsög meg minden mondom jovan ügyesek vagytok😄

kelés van:|

gercse
elég elhagatott lett a topik, sebaj
vasárnap lesz a nagy rangadó, ami remélem legalább olyan jó lesz mint a tavalyi Lazio-Roma mecs

Buddy
mármint a kettõbõl a baloldali

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
http://www.soccer-desktop.com/wallpapers.php?p_category=2&p_country=IT&p_team=97&p_sortby=

ezt nézzétek meg, elég szép, nálam most ez a háttér 😊

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

gercse
kikapott a csapat 3-0 ra az udinesetõl...sebaj, nem lehe minig nyerni,mert akkor õk lennének a bajnokok 😄

gercse
az, remélem tartják a fiuk a formát

<#eljen>

gercse
Lazio-Palermo 4-2 király

36' <0 - 1> A. Caracciolo

49' <0 - 2> M.N. Gonzalez

58' <1 - 2> T. Rocchi

60' <2 - 2> G. Pandev

65' ❤️ - 2> C. Manfredini

86' <4 - 2> T. Rocchi

gercse
milan-lazio
2-0 nem baj, az egyik legnehezebb meccset nem tudták megnyerni a fiuk,de lesz ez jobb is

gercse
ok, akkor meg lesz a második vereség is 😄D

Sheva
szerdán milanelloba gyöttök

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

gercse
nyert a csapat 3-1 re a treviso ellen, Rocchi,Pandev,Oddo

gercse
1-1 lett, nem rossz, a cagliari ellen

forestjr79
Áki, de most töröltelek ki, mert nem tudtam, hogy ki vagy, bocsi<#vigyor3>. Majd felveszlek újra, de most indulok a válogatott-újpest u19 meccsre.

Forza vecchio cuore rossoneri!

Brankley
Hogyne lehetne látni é és d olasz között külömbségeket? Pl nézd meg nápolyt 😊))

Légy jó, légy hű Magyar!

gercse
árakat nem nézted gondolom, mindenesetre egyelõre várok még mielött bárhonnan bármit is vennék

neked msn-n mi a neved?mert felvettél csak nem találak <#szomoru1>

forestjr79
Láttam, voltak a stadion elõtt árusok, kb. négy, tele voltak mezekkel, sálakkal, különbözõ ajándéktárgyakkal. A shopban több minden volt, viszont drágábban. A puma minden csapatnak ezt a stílusú mezt gyártja, most vettem egy Újpestet, ugyanaz, középen a puma jel, balra a címer , mindkét ujján puma jel, a mez nyaka is dettó ugyanaz, mint a Lazioé. Csakhát ugye más színben <#vigyor3>. Az új mezük szerintem jobb lett, mint amit írtam az elõbb, de ez nézõpont kérdése.

Forza vecchio cuore rossoneri!

gercse
mezeket láttál? az uj mezük elég gagyi nem?