A Firefox piaci részesedése már elérte a 3 %-ot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mi?

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

"de jelenleg az emberek 99%-a Explorert használ. Tényleg."
Lovebox faq
Ideje lenne aktualizálni.
MERT JOBB!

hehe biztos😊

én a 0.7alfa óta használom elõtte (néztem a 0.6ot is, de igazán csak ettõl kezdve használtam) a mozikat meg a netscapeeket csak a composerük miatt használtam a 4-es verzió óta (chipmagazin 98as év rulz😊) de böngészésre egyik felülete se tetszett😊

a birdbe viszont elsõre beleszerettem

lol biztos ment oda is😊

😊 dikk behalok

En 7 ev IE utan alltam at mozillara, vissza sem nezek 😊 raadasul kifejezetten jo html szerkeszto van benne. Max 3 oldal jut eszembe, ami nem funkcional 100%-osan vele.

"Ez (92,86%) 2002 tavasza óta a legmélyebb pont az IE számára." Lesz ez meg sokkal rosszabb is 😊)
Régebb óta is megy az rendesen firefox alatt. Csak apróságok voltak, amiken finomitani kellett még.
Talám most már a Microsoft is elkezdi fejleszteni a 7-es IE-t 😊 Mivel a FF-el volt néhány oldal ami nem ment rendesen, pl videot nem volt hajlandó lejátszani, ezért még várok, had fejlesztgessék tovább. De 250e dollárt reklámra költeni szerintem marhaság, a neten úgy is gyorsan terjednek a hírek, méghozzá ingyen. A NYT-olvasónak vagy a rendszergazdi rakja föl a böngészõt, vagy ha ért hozzá már biztosan hallott a firefoxról a neten. Inkább adták volna a fejlesztõknek, hogy csak ezzel foglalkozhassannak és közben ne halljanak éhen.
Frank99
mi volt vele baj?

most már az SG is megy vala (fórum)
1,5 hónapja használo, és mindkét irodámban és itthon is azt használom.
és mindenkit rábeszélek a láma haverok közül, mert 99 %-ban kivédi a spywareeket...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Hajrá Újpest...izé....Hajrá Fradi...vagy Hajrá Firefox! - Igen, ide most ez kell. 😊
Nekem sajnos Operám van, mert már megszoktam, de ez se rossz. 😉
Nekem nem jött be a Firefox. Maradok az Operánál.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Nem is igazan neztem vissza miutan eloszor kiprobaltam a Firefoxot. Csak erjenek el eleg piacreszesedest, hogy az IE website-ok kipusztuljanak vegre...

Y
Valaha IE-t az utóbbi 1 évben Mozillát használtam és most már Firefox-ot<#circling>, Windowson és Linuxon is.
mir
mert 300 embernek kevésbé lelkesen feljesztenek a fejlesztõk, mint 3 000 000 -nak. Minden szoftverfejlesztõ azt szeretné, ha a terméke sikeres lenne, jelen esetben ez az egyetlen ok, amiért fejlesztenek.
Amúgy annyira nem számít, akkor is fejlesztettek, amikor az IE 96.5%on vol, a maradék nagyrésze meg Operázott.

When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?

elõzõ héten raktam fel a firefoxot és zsír <#mf1>
elmagyarázná valaki, hogy INGYENES szoftverek esetén miért számít a piaci részesedés? ekkora presztízsértéke van?
amúgy firefox rulz! 😊

most már komolyan gondolkozom rajta, hogy kipróbáljam az i.explorert, hogy vajon miért használják ennyien.
mir
na kezdjük a flamet... firefox rulz 😊

When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?