18
  • Mice
    mi?
  • Piscator
    "de jelenleg az emberek 99%-a Explorert használ. Tényleg."
    Lovebox faq
    Ideje lenne aktualizálni.
    MERT JOBB!
  • Mice
    hehe biztos:)

én a 0.7alfa óta használom előtte (néztem a 0.6ot is, de igazán csak ettől kezdve használtam) a mozikat meg a netscapeeket csak a composerük miatt használtam a 4-es verzió óta (chipmagazin 98as év rulz:)) de böngészésre egyik felülete se tetszett:)

a birdbe viszont elsőre beleszerettem
  • Mice
    lol biztos ment oda is:)
  • Mice
    :) dikk behalok
  • RpPRO
    En 7 ev IE utan alltam at mozillara, vissza sem nezek :) raadasul kifejezetten jo html szerkeszto van benne. Max 3 oldal jut eszembe, ami nem funkcional 100%-osan vele.

"Ez (92,86%) 2002 tavasza óta a legmélyebb pont az IE számára." Lesz ez meg sokkal rosszabb is :))
  • Borg
    Régebb óta is megy az rendesen firefox alatt. Csak apróságok voltak, amiken finomitani kellett még.
  • Zro
    Talám most már a Microsoft is elkezdi fejleszteni a 7-es IE-t :) Mivel a FF-el volt néhány oldal ami nem ment rendesen, pl videot nem volt hajlandó lejátszani, ezért még várok, had fejlesztgessék tovább. De 250e dollárt reklámra költeni szerintem marhaság, a neten úgy is gyorsan terjednek a hírek, méghozzá ingyen. A NYT-olvasónak vagy a rendszergazdi rakja föl a böngészőt, vagy ha ért hozzá már biztosan hallott a firefoxról a neten. Inkább adták volna a fejlesztőknek, hogy csak ezzel foglalkozhassannak és közben ne halljanak éhen.
  • Frank99
    mi volt vele baj?

most már az SG is megy vala (fórum)
    1,5 hónapja használo, és mindkét irodámban és itthon is azt használom.
    és mindenkit rábeszélek a láma haverok közül, mert 99 %-ban kivédi a spywareeket...
  • Murdoc
    Hajrá Újpest...izé....Hajrá Fradi...vagy Hajrá Firefox! - Igen, ide most ez kell. :)
    Nekem sajnos Operám van, mert már megszoktam, de ez se rossz. ;)
  • Emmegki
    Nekem nem jött be a Firefox. Maradok az Operánál.
  • Yfel
    Nem is igazan neztem vissza miutan eloszor kiprobaltam a Firefoxot. Csak erjenek el eleg piacreszesedest, hogy az IE website-ok kipusztuljanak vegre...

Y
  • juhand
    Valaha IE-t az utóbbi 1 évben Mozillát használtam és most már Firefox-ot, Windowson és Linuxon is.
  • mir
    mert 300 embernek kevésbé lelkesen feljesztenek a fejlesztők, mint 3 000 000 -nak. Minden szoftverfejlesztő azt szeretné, ha a terméke sikeres lenne, jelen esetben ez az egyetlen ok, amiért fejlesztenek.
    Amúgy annyira nem számít, akkor is fejlesztettek, amikor az IE 96.5%on vol, a maradék nagyrésze meg Operázott.
  • Hutch
    előző héten raktam fel a firefoxot és zsír
  • rolika
    elmagyarázná valaki, hogy INGYENES szoftverek esetén miért számít a piaci részesedés? ekkora presztízsértéke van?
    amúgy firefox rulz! :)
  • winnie
    most már komolyan gondolkozom rajta, hogy kipróbáljam az i.explorert, hogy vajon miért használják ennyien.
  • mir
    na kezdjük a flamet... firefox rulz :)