18
-
Mice #18 mi? -
Piscator #17 "de jelenleg az emberek 99%-a Explorert használ. Tényleg."
Lovebox faq
Ideje lenne aktualizálni.
MERT JOBB! -
Mice #16 hehe biztos:)
én a 0.7alfa óta használom előtte (néztem a 0.6ot is, de igazán csak ettől kezdve használtam) a mozikat meg a netscapeeket csak a composerük miatt használtam a 4-es verzió óta (chipmagazin 98as év rulz:)) de böngészésre egyik felülete se tetszett:)
a birdbe viszont elsőre beleszerettem
-
Mice #15 lol biztos ment oda is:) -
Mice #14 :) dikk behalok -
RpPRO #13 En 7 ev IE utan alltam at mozillara, vissza sem nezek :) raadasul kifejezetten jo html szerkeszto van benne. Max 3 oldal jut eszembe, ami nem funkcional 100%-osan vele.
"Ez (92,86%) 2002 tavasza óta a legmélyebb pont az IE számára." Lesz ez meg sokkal rosszabb is :)) -
Borg #12 Régebb óta is megy az rendesen firefox alatt. Csak apróságok voltak, amiken finomitani kellett még. -
Zro #11 Talám most már a Microsoft is elkezdi fejleszteni a 7-es IE-t :) Mivel a FF-el volt néhány oldal ami nem ment rendesen, pl videot nem volt hajlandó lejátszani, ezért még várok, had fejlesztgessék tovább. De 250e dollárt reklámra költeni szerintem marhaság, a neten úgy is gyorsan terjednek a hírek, méghozzá ingyen. A NYT-olvasónak vagy a rendszergazdi rakja föl a böngészőt, vagy ha ért hozzá már biztosan hallott a firefoxról a neten. Inkább adták volna a fejlesztőknek, hogy csak ezzel foglalkozhassannak és közben ne halljanak éhen. -
#10 mi volt vele baj?
most már az SG is megy vala (fórum)
1,5 hónapja használo, és mindkét irodámban és itthon is azt használom.
és mindenkit rábeszélek a láma haverok közül, mert 99 %-ban kivédi a spywareeket... -
Murdoc #9 Hajrá Újpest...izé....Hajrá Fradi...vagy Hajrá Firefox! - Igen, ide most ez kell. :)
Nekem sajnos Operám van, mert már megszoktam, de ez se rossz. ;) -
Emmegki #8 Nekem nem jött be a Firefox. Maradok az Operánál. -
Yfel #7 Nem is igazan neztem vissza miutan eloszor kiprobaltam a Firefoxot. Csak erjenek el eleg piacreszesedest, hogy az IE website-ok kipusztuljanak vegre...
Y -
juhand #6 Valaha IE-t az utóbbi 1 évben Mozillát használtam és most már Firefox-ot, Windowson és Linuxon is.
-
#5 mert 300 embernek kevésbé lelkesen feljesztenek a fejlesztők, mint 3 000 000 -nak. Minden szoftverfejlesztő azt szeretné, ha a terméke sikeres lenne, jelen esetben ez az egyetlen ok, amiért fejlesztenek.
Amúgy annyira nem számít, akkor is fejlesztettek, amikor az IE 96.5%on vol, a maradék nagyrésze meg Operázott. -
Hutch #4 előző héten raktam fel a firefoxot és zsír -
rolika #3 elmagyarázná valaki, hogy INGYENES szoftverek esetén miért számít a piaci részesedés? ekkora presztízsértéke van?
amúgy firefox rulz! :) -
winnie #2 most már komolyan gondolkozom rajta, hogy kipróbáljam az i.explorert, hogy vajon miért használják ennyien. -
#1 na kezdjük a flamet... firefox rulz :)