25
  • HungarianKnight
    Igaz, a Nokia 7700 sohasem kerűlt piacra ,de a 7710 ennek az utódja.
  • HungarianKnight
    "végre a nokia is túllépett a bélyeg méretű kijelzőkön"
    Nincs igazad! Nokia 7700 ,de már elötte is volak nagyobb képernyőjűek 9500,9300 stb. Nokia 7700
    Nokia 7700Nokia 7700
  • bld
    ja most az a menő h kinek van drágább csili-vili fonja?
  • Shadow_THH
    3210? nekem halálra tuningolt n-gagem van bár a p900zal jobban lehet hajtani a teheneket az akolba'
  • Demon Eyes Kyo
    A 6020 az majdnem 1:1-ben a 6230-ra hasonlít és ahogyan olvastam a tudása is annak a továbbfejlesztése.
  • RelakS
    Egyetértek a miniatürizálással (csökkennek a telefonméretek ugye), de ha lehet, akkor NE a billentyűzet rovására csinálják, mert az én lapátkezeimmel már egy rongyos Siemens c62 is szinte kezelhetetlen...
  • Sliders
    Asszem a 7710-es elsz a következő telefonom. Persze csak a 6630-as után :) :)
  • Darth Sith
    és ezekkel telefonálni is lehet?
  • Ombika
    Ketlem mivel P 900-am van idiota!

Ne baszogass amig nem szoltam be neked! THX

Ebbbol is latszik a kis 3210-esed meg mindig megvan! :(
  • Orgi-CRPD
    "A felhasználók a fejlett okostelefon funkcióknak köszönhetően menet közben is egyensúlyban tarthatják a hatékonyságot és kikapcsolódási igényüket."
    Hanynom kell....
    Ti tudtok olyan telefont amit annyira lehet programozni h ha felhivsz valakit 3mp-re akkor x ft-ot szamoljon, de ha 0630-al kezdodik akkor y ft-ot, es ha 18:00 utan hivod akkor fel percenkent z ft-ot szamoljon de csak 0670, 0620, 0630 -al kezdodo szamoknal? Efektiv le tudjam mennyire ver at a szolgaltatom? (ha tenyleg atver)
  • GregSB
    A 6020-ba miét nem tudtak 1,23 mpx szenzort tenni?
  • Mike
    végre a nokia is túllépett a bélyeg méretű kijelzőkön
  • artschiatwork
    totál egyetértek.
  • Nyiri
    3410 rulz olcso is meg boven eleg arra amire hasznalom. Telefonalni. Haver vett most egy telot es a multkor voltam nala. FM radiot hallgatott a telon. Ez oke, de ott van mellette a radios hifi 1 meterre.

• derwer
    Nekem a 6020-as még tetszik de a többi nagyon nem. De azért megnézve a 6020-ast a második képen: Hogy a francba fogom eltalálni azokat a "gombocskákat"?! Egyébként ezt utálom a legjobban a mai mobilokban, ahelyett hogy ugyanakkorába több mindent raknának inkább kicsinyítik. Mindegy Én úgyis csak egyetlen vásárló vagyok.
  • Shadow_THH
    ja a te siemens a35ös 9999.- telefonod ami akár egy sornyi betüt is képes egyszerre megjeleníteni sokkal jobb ;)

a 6020as tényleg dögös lett, de nekem ez tűnik jobban erixon koppintásnak mint a 3230
  • The Hedgehog
    kivágták a dizájnereket és újakat vettek fel vagy mi a szesz?

ezek kérem szép és dögös telefonok! mindamellet elegánsak is!
  • asysoft
    Na végre jól néznek ki! 3230-ról nagyon a T610 jut eszembe... De legalább jó helyről koppintottak:)
  • ZaJanga
    Pfff....
    tiszta erickson....
  • Anee
    A 6020 a T300 T630 billentyűzettel....
    A 3230 meg........egy újabb rőkabőr nem mintha a 7710 nem az lenne
  • Ombika
    Mind szar!
  • Duddits
    Én már csak az áraikra leszek kiváncsi.
  • Manoi
    6020 jó!
    a többi szo-szo
    3230: Sharpra hajaz
    7710: egy nagy szär
  • Sub
    a 3230-as csak nekem tűnik úgy mintha Ericson T610-es lenne? pöppet hasonlít rá
  • Zedas
    Döbb!!! Ezek totál korrekt telcsik!
    Mi történt a Nokiával, felébredt téli álmából!?