2558
Melyik chip milyen?
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
-
Lammer at Work #37 jó hír aki mág várni akar illetve kimélni akarja a fejet az új pstwo-nál:
"MFD Board - Protect your PStwo lens"
"Hi all, we just furnished MFD Board for survey. It is a special PCB design with 8 pcs of diode for all PS2 SCPH-700XX serials. It can protect the Laser Lens of PS2 V12 console with modchip installed. Actually, The MFD board is the same function to [URL=http://www.infinitymod.com/cgi-bin/matrix/site.pl?page=laserv12]"Matrix Fix"[/URL] but easy install ( save your time ) and more stable ( won't burn resistor )."
-
Devla #36 Nem kulonbozik, hanem a multi5 a pal egy alkategoriaja, azt jelenti, hogy 5 nyelvu a jatek, es inditasnal valaszthato milyen nyelven akarod nyomni. Asszem az nincs megkotve, hogy csak a felirat vagy a hang is le van-e forditva. -
Microcosmos #35 én vagy 3 éve chippeltem és semmi baja nem volt semmitől, rippelt szaroktol sem . pedig aztán nálam nincs kimélet ha szar megy a kukába -
kiskami #34 Van haver, aki megforrasztja, amit kell, csippet, bármit. Egyenlőre várok, és nem bontom meg a gépet, hanem nyúzom mint állat.
Final Fantasy X-el + Ratchet&Clank-el még úgyis el leszek egy darabig.
-
#33 Egyesek szerint nem csak a chippen mulik,hogy a géped tönkremegy-e eleve szar sajna,ugyhogy rengeteg ima,ima,ima... -
#32 1 kérdés:nem'tom 2.Én most rendeltem dms4-et,de dicsérik az o2+infinity-t is -
gator #31 1kerdes : mitol kulonbozik a PAL es a Multi 5 ?
2kerdes : milyen chipet erdemes venni a ps2be ami nem basz szet semmit se ? -
#30 De azt garanciában nem fogják csinálni Belgiumban azt ugye tudod... -
kiskami #29 Hát igen, ez így gáz lesz, hacsak nem találnak valami romeo mod féle megoldást rá, mint a v9-10 esetében. -
#28 Az a gáz hiába szerelik meg ugyanazt a szart teszik bele-ergo megint bekrepál -
#27 ripper meg DMS rulzik, MC boot, easyrider nagyon -
kiskami #26 A minden az elég tág fogalom... Én ahogy körülnéztem a beszerzési helyeken, meg a kinti fórumokon azt tudom mondani, hogy dms4 vagy matrix infinity most a csúcs csippben.
PS2 modellekról annyit, hogy a v12-vel (PSTwo, slimline) vannak gondok lézerügyileg csippeléstől függetlenül, és v9-10 11? -ről is olvastam ilyen véleményt. Nekem friss v12-m van, úgyhogy kicsit várok még a csippeléssel, hátha sony gariban megjavítja vagy kicseréli. Addíg is nyúzom a legal stuffokkal (). -
ZoL AMD #25 Sziasztok!
Épp Ps2 vétel előtt állok, és szeretném tudni hogy milyen modellt érdemes venni és milyen chippet érdemes bele rakatni hogy gond nélkül fusson minden. Tud valaki segíteni? Nagyon megköszönném. -
#24 ok, nem szotma
-
#23 Legyen ez egy anyázó topic??? -
#22 Nem tudom miért kell ekkora kreténnek lenned -
#21 Hát..asszem abbahagyon, nem fogák bezárni a topicot ugy látom én -
REAL_CIÁN #20 Ez most mi akar lenni? Hogy jó? -
#19 -
REAL_CIÁN #18 Ide is:
A Prodigy chipről mi a véleményetek? -
kiskami #17 Hihi... tegnap feladták a dms4 liteomat, +lerántottam a toxicbios-t, azt már csak be kell heggesztenünk a haverral... -
#16 -
#15 -
#14 -
Angyisz #13 Hi !
Ezt a nyomorult HDloadert honnan a rákból lehet letölteni, vagy megvenni ? -
Devla #12 Ja. Kotont bor ostorral is azert vesznek az emberek, mert lufit akarnak fujni belole es kikotni az ostor vegere. -
#11 Beszélek hülyeségeket -
#10 Igazad van,csak pl.:a ps2 emulátor nem érdekel... -
#9 Szóljüön valaki hogy töröljék ezt. köszi -
#8 ps2es topicocban van ilyen kérdés és van rá válasz is bőven... -
#7 A chippelés a-normális-nem azért van,-hogy másolt játékokat használj,hanam a felhasználói jogok szélesitése miatt,csak hackelt frissitésekkel érhető el szerzői jogok megsértése. -
#6 -
#5 Tök jó hogy nyitotál neki külön topicot. Legalább egy Moderátor egyben törölheti az egészet. És hogy stilusos legyek: -
Takezó #4 -
#3 -
#2 -
#1 Ezt az oldalat azért indítom,hogy a chip helyzet kicsit átláthatobb legyen,kiváncsi vagyok jó illetve rossz tapasztalatokra-irjatok!