2558
Melyik chip milyen?
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
-
Angyisz #77 Semmi furcsaság nincs benne
1. PS2 másolt CD/DVD = berakod a lemetz osz' kész.
2. DVD film mindegy hogy másolt vagy erkó = POWER gomb bekapcsolásnál nyomva tart így kikapcsolod a chip-et és kész
3. PS1 game = ugyan úgy mint a 2. pontban
(De azért ezt egy konzolosnak tudni kéne nem ?) -
LaciMaci #76 Azt hallotam hogy a PS2-nél a másolt játékoknál furán kell beíndítani azt szeretném megtudni hogy a sima CD nél (PS1)es játéknál hogy kell beínditani a DVD (PS2)t hogy kell elíndítani és a sima dvd filmet hogy kell elíndítani? -
stinkydiver73 #75 ez egy trükkös kapcsolás, az lm317 itt nem feszültséget szabályoz,
hanem áramot korlátoz, kb. 500 mA-t tud felvenni max az erosítő.
Ez elég ahoz, hogy jól müködjon, de nem elég, hogy leégessen 2 tekercset. -
#74 Lm317 ez is feszkó szabályozás...Mint írta nem a feszültséggel van a baj sajna... -
kiskami #73 Nézesd meg vele ezt. -
#72 Egy virtuális ismerösöm Írta-ez is szar,mert nem csak a feszkóval van a baj..."gőzerővel"dolgozik a SONY az új alaplapon. -
kiskami #71 Aha, már látom... a vanDrunen fix használ lm317-et... -
#70 Erre én is kíváncsi lennék -
kiskami #69 hmmm... ez teljesen kimaradt nálam... url? -
ZoL AMD #68 Hallott valaki valami arról, hogy létezik (pontosabban fejlesztik) egy kis cucc, amit a PS2 usb portba dugva a gép olvassa az írt játékokat? Vagy csak álmodtam:)? Állítólag a németek variálnak vele valamit, és az ára is elég elfogadható lesz: 10 euro. Lehetséges ez, vagy csak kamu??? -
stinkydiver73 #67 az lm317-re gondolok, szerintem egyjó megoldás. a dióda hülyeség, a pic szerintem nem kell. kell viszont a ripper team féle tápszűrés + reset késleltetés, az már önmagaban majdnem jó lehet, az lm317-tel én tuti bízok benne. csak az a rohadt dms4 lenne már itt. -
stinkydiver73 #66 nem tudtam, hogy csak akkor veszi le a penzt, ha megkaptam. Azert volt gyanus, mert a skype egyenleget se tudtam feltolteni errol a kartyarol, pedig azt is zarolta. -
#65 Amit a Marix ajánl nem kiforott,az LA nem 1 hét alatt megy tönkre,hanem egyszer csak bekapcsolod és kész... -
Pepe f1fan #64 Thx petyka2 -
#63 Sziasztok!Nekem eddig PC-m volt de szeretnek venni egy PS2-t karacsonyra!Szeretnek tippeket kerni hol a legjobb venni meg szeretnem chipeltetni hogy tudjak masolt gamekat nyomni!Szeretnek tanacsot kerni hogy hogy megy ez!
Elore is koszi -
Greene #62 Van egy ismerősöm aki nagyon profi a témában. Ő már chippelt PSTWO-t.
A dolog pikantériája az hogy nem elég a chip hanem kell vmi 12c508 as is hozzá + diódák meg más ellenállás. Ezzel a megoldással biztos nem megy tönkre a lézerfej. Most még várok egy hetet és ha nem megy tönkre az illetőnek én is megcsináltatom. 20-25 ezer forintba kerül sajna. Egyébként a mátrixon is ezt a megoldást javasolja.Plussz fel kell telepíteni valami upgradet is. De rendelni is lehet chippelve 250 $ ért ami nem is olyan sok. Kérdés az hogy megjön-e? -
#61 O2,Matrix,Dms. -
kiskami #60 Ha a vanDrunen fixre gondolsz (ami elég ígéretesnek tűnik), akkor azt kell hogy mondjam, hogy vannak ezzel szemben is kritikák. Szerintem tutti megoldás egyenlőre nincs PSTwo-hoz. De ha valami másról tudsz, akkor ne tartsd magadban...
-
Pepe f1fan #59 Hi!
Az lenne a kérdésem, milyen csipet érdemes rakatni a gépbe, amit csak dvd-s másolt játékra szeretbék használni? -
Greene #58 Egyébként nekem is Ps Two van de még nem merem chippelni. Még várok egy kicsit. Remélem neked megjön és talán megosztod a tapasztalaidat.
-
Greene #57 A pénzt addig zárolja míg meg nem kapod. HA átvetted utána leveszi. -
stinkydiver73 #56 mar megrendeltem a modchipman-tol, de nem tudja levenni a penzt a kartyarol, mar ketszer zarolta az osszeget,a bank azt mondja, hogy toluk viheti.... most varok hetfoig. -
#55 Innen rendelj: http://www.modzone.com/ megbízható,nekem 1 hét alatt megjött dms4lite 10350ft volt összesen -
stinkydiver73 #54 abba. Figyelem a forumokat, ugy nez ki van mar biztonságos megoldás a pstwo hibájára. -
Greene #53 A Dms 4 et PS Two ba szeretnéd belerakni? -
KeviN #52 en a www.modchipman.com-rol rendeltem. 15 dolcsi a szallitasi koltseg, futarszolgalat (fedex) 3 nap alatt ideert (hetveget is beleszamitva). Igaz en pro-t vettem de van litejuk is talan meg akcios is :D
udv : KeWiN -
stinkydiver73 #51 honnan érdemes rendelni chipet, ahonnan nem veszik el, nem +50% a szállítás? Konkrétan dms4lite érdekel. A divineo.it nem akart elfogadni bankkártyát. -
ZoL AMD #50 Mi a véleményetek a magic és az ice chipekről? Esetleg tapasztalat? -
kiskami #49 Nekem számított, hogy 75%-al kissebb a gép, fele hangja sincs és benne van a network adapter, úgyhogy csak egy online reg + egy orig game és máris onlány nyomok vele (adsl zovizó van)!
-
kiskami #48 Ja gugli pl. Nem akarok senkit se fényezni, meg van, aki európaiakra esküszik, van aki amerikára, én kanadából rendeltem.
-
#47 Szépek, de hol, és mennyiért? Gugli? -
#46 Azt mondják nagyon szar,rosszabb mint a v9-es la+"megint"a fej... -
kiskami #45 A bátrak már csippeltettek (én még várok kicsit). Elég vegyesek a tapasztalatok egyenlőre, ami részben a pancser forrasztgatásoknak is betudható. Egyébként két megoldás "jelölt" is van (matrix fix és pupazzo) jelenleg.
Én ezt meg ezt figyelem. -
kiskami #44 Elmész ide, aztán rákattintasz valamelyik "More details and diagrams" linkre, és nézed erősen. -
#43 Sazlé mi is ez a csippelés tulajdonképpen?
Értem ez alatt, hogy fizikailag hogy néz ki, meg mit is csinál a csip? (Tudom, lehetővé teszi az írott cuccok használatát, de hogyismintis? Persze nem technikai részletek érdekelnek ;) ) -
sakura #42 Helóka!
Megtudja nekem valaki mondani hogy kb mennyi idő múlva éri meg a Pstwo-t chippelni?Vagy már lehet?Ha igen hol és mennyiért?(bp)
Köszi! -
gator #41 valaki legyenszives cheapboy szamat vagy elerhetoseget elkuldeni priviben vagy tokmindegy h miben ! THX !!! -
ZoL AMD #40 Mail címem: [email protected] -
ZoL AMD #39 HI!
Pesten a nyugati környékén hol tudnám chipeltetni a gépet pár órán belül? És kb mennyibe kerülne. Ps2 30004 R gépem van, és olyan chip kellene, ami viszi az írt DVD-s játékokat, semmi extra (MP3 DivX). -
kiskami #38 Ez a "Mátrix fix" kultúráltabb kivitelezése. A gondom vele az (vagyis inkább a haveré, aki kicsit ért hozzá), hogy egyáltalán nem biztos, hogy ez a fix megoldja a lézerkiégés gondot, mert ez csak egy "feszültségvágás". Tesztelje helyettem más...