2558
Melyik chip milyen?

NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!

• Flower
    Swap Magic
  • petyka2
    Nem értem...Mit akarsz hol futtatni?
  • Flower
    Lehet vmi baja a gépnek?
    Ha pl nem a megfelelő progit futtatom rajta?
    Ez 2 kérdés, nem egy! A 2. szorosan kapcsolódik az elsőhöz.
  • petyka2
    Tudtommal igen.
  • petyka2
    Rendelni lehet.
  • toMOne
    Ja megvalami a Ps2 olvassa csip nelkul az irott DVD filmeket?
  • toMOne
    Sziasztok! Valamelyikotok tudja hogyan lehet DMS4 Pro-t szerezni? Vagy ami megjobb megszerezni es be is tudja epiteni nekem :) Persze penzert.
  • t256
    Köszi !

Legolcsóbban 36000 Ft-ért tudok gépet.
    Chip ügyben pedig körülnézek.
  • petyka2
    A nagy gond ezekkel a gépekkel-még ha azt is írják"új"-,hogy mennyit használták őket/tudjük,hogy annyira xarok eme remek készülékek,hogy az is elég neki ha te használod.../A"fejvédelem"ezekben a gépekben általában 2db 10forintos ellenállás.
    Csak számoljál egy ÚJ PsTwo cca 35-37 ezer,egy JÓ chip min 10 ezer+beszerelés...Szal 43e-ért egy rakás x**t kapsz+posztert...
    Inkább ne az ócsót keresd...
  • t256
    Egy konzol shopban zsír új PS2(slim) chippelve, fejvédelemmel, ajándék poszterrel 43000 Ft. 3 hónap garival.

Szerintetek ez így megéri vagy van olcsóbban is. Egyébként a fejvédelem az mit jelent ?

Egy másik helyen a MagicV chip 10000 Ft. A gép meg 36000. Szal összesen 46K. A MagicV az jó chip, vagy nagyon ótvar ?
  • petyka2
    Ha igaz amit itt írnak,akkor igen.
  • Tengo
    Hi all! Nem tudja valaki hogy PSTwo v12 fejcsere esetén beletehetem e a pwr802w fejet, ha eddig KHM430-as volt benne? Kompatibilisek e egymással, ill mi a különbség a kettő között?
  • MrGrey
    Asszem mégiscsak szervíz lesz a vége... :(
    Az írott filmeket hol olvassa, hol nem (disc error), de sokkal nagyobb gáz, hogy RGB-ben ismét zöld a kép, mint chippelés előtt...
    Sz'al valószínűleg a fej sincs már a helyzet magaslatán, meg valamelyik derót is megadta magát.
    Azért köszi a tippet, mert így be tudtam határolni a hibát!
  • Lammer
    jol irja petyka!!! nekem is ugynezki elengedte magat egyket vezetek, mert nekem mar csak az eredeti jatekot, es masolt jatekot viszi... se ps1, se film... most ulhetek le rendesen kicsengetni a vezetekeket... :PPP /me lusta :DDDDDDDDD
    szerk: ehh azert huzom-halasztom a temat, mert ugyis HDDrol nyomulok, node neha kedvet kap az emberfia egy jokis ps1es cimhez :D
  • petyka2
    Olya irott DVD-t lejátszik amin film van?Ha igen akkor akkor a chiped egy vezetékét elengedte a forrasztás.
    Ha írott filmel sem müxik,[URL=http://www.cyber-mag.com/station/]itt egy kis segitség a"lézer"buherához.[/URL]
  • MrGrey
    Sziasztok!
    Elég tanácstalan vagyok. A problémám a következő:
    Adott egy SCPH 3000x melyben egy Magic 3.1 chip van. Jelen pillanatban úgy néz ki, mintha nem is lenne chippelve, mert semmilyen írott lemezt, sem PS1, sem PS2 nem ismer fel, viszont az eredeti lemezeket gond nélkül viszi. Nincs kattogás, lassulás, a játékok normálisan futnak.
    Van valakinek tippje, hogy mi okozhatja?
    Elképzelhető, hogy az olvasófej kezdi megadni magát? Ebben csak azért kételkedem, mert gyári lemezzel nem produkálja a fejmeghalás előtt megszokott problémákat...
  • adam99
    Üdv lehet nem ide illik a kérdés de az érdekelne h a bootDVD-nek mi a "használati utasitása" mert nekem még csak olyat sikerült beszereznem.
  • GoaGeorge
    Sziasztok! Keresek olyan helyet, ahol 70004- es PS2- t megchippelnének, ''biztonsági másolatos'' játékokhoz! Kizárólag DMS, O2, vagy MATRIX chippek érdekelnek. Számomra a legjobb az lenne, ha a készüléket is Nálad tudnám megvenni újonnan, és elkészítenéd a változtatást. Ha tudnál, vagy tudna nekem segíteni, akkor kérem jelezzen a goageorge@freemail. hu email címen, vagy írjon ide a forumba! Köszönöm! George
  • petyka2
    Mondjuk beraksz egy eredeti filmet-talán 2 rétegű a lemez-lejátszod,közben lépteded a fejezeket.Rétegváltásnál 1 pillanatra megáll a kép.Nálam az 50004-es gyorsabban is tekeri a lemezt rétegváltás után.Azért írtam a film végét mert számodra az érdekes általában a filmek vége fele szokott lenni a rétegváltás.
  • Don Laguna
    de hogy lehet a végénél kezdeni??
  • petyka2
    A rétegváltás miatt.
  • Don Laguna
    "film végénél"!?
  • petyka2
    Beraksz egy gyári filmet,ha viszi-kezd a film végénél-akkor OK...
  • Don Laguna
    Chip-től függ hogy viszie a Dupla rétegű lemezt a gépezet???
  • Lammer
    en nem nyerni akartam, csak vartam mikor latod be, hogy az nem igazan ugyvolt, ahogy te gondoltad elsore ;) :P
    huuu azt nem tudom, elvileg egy eredeti ps1-es gamma kell hozza, asszem hasonlo mint a boxon a softmod, hogy allast toltesz be, es a mentes elinditja a cumot... bar lehet tevedek... ;)
  • KillYou
    Jólvan TE nyertél.
    Nekem se volt még akkor ps2 öm.

Amugy hogy lehet chip nélkül memkártyáról bootolni? Ugy is megy minden vagy az már tényleg az igazán felejtös dolog?
  • ps2gamer
    sziasztok!
    ki szeretném csipeltetni a ps2 gépemet vagy beszerelni 1 HDD-t és az a kérdésem hogy itt Budapesten( ha lehetne XIII: kerületen vagy a körül) hol találhatok ps2 boltot/üzletek...nagyon kellene some help....előre is thanks
    az emailem: [email protected]
  • petyka2
    Wazze,nincsen senkinek 70004-es???
  • petyka2
    Imádkozzál...
  • Lammer
    toxic os sem volt meg egybol ami tamogatta a gt4et hddrol, amikor kijott a gt4... szal...
  • Lammer
    #279 ;)
  • petyka2
    Ha 39004-esed van ne parázz,sony fejjel állitólag csak ezek a típusok bírják...
  • KillYou
    Akkor már nem nagy meló neked ha megvan a pach. De amig azt elkésziteték az beletelt pár honapba.
  • Lammer
    nekem meg memkartyarol bootol a hdloader... amugy en nem viynorol irtam a bootolast(mert sajnos hdloader nem tamogat ps1 gamet), hanem cdrol sem inditja btw enis viynorol nyomom a GT4et... namost 10 perc volt megpeccselni, jajj de nagy melo volt
  • KillYou
    Nekem ezért jó mert ha totál tönkre menne a fej akkor is tök jól bootol a chipről. Azon van egy ToxicOS nevü op rendszer ami jobban indutja a játékokat mint a HDLOADADER. Pach nélkül is lazán futatta pl a GT4 et.
    Nem is mernék PS1 es lemezt bele tenni ha nem megy winyoról nem is kell.
  • Lammer
    akkor azert nem bootolnak az istennek sem a PS1 jatekaim(irtak vannak csak, meg origival nem probaltam, bar avval sem megy akkor telleg gaz van), erdekes a devkites cuccok meg homebrew benasagok amik ps2es CD releasek elindulnak... (igen tudom a bootmodot a chippemre, de nem megy) btw PS2OS latja a lemezt amit berakok neki(filerendszer szinten), de mar o sem bootolja... :(
    amugy egy jatekot jatszok csak DVDrol: Champions of Norrath, mert ugye az nem megy HDLOADERrol sem(semmilyen modban sem)... :( (2dVD kalisto release ;))
    az faszan megy lemezrol, ps2 cumok faszan mennek cdrol is, a cdrw mar nem, 2-3 X meg ment, azota nem is eroltetem, mert nem akarom tovabb rontani a masina fejet...

• petyka2
    Állitólag van újfajta jó fej a PsTwo-ban,50004-es tényleg egy nagy rakat sz*r.Pedig én voltam a talán a legnagyobb szószólója,hogy ha vigyázol rá életbenmarad.Nem lenne baj ha tönkremegy,de egy új alkatrészt hozzá beszerezni...Akkor már inkább újat veszek...
  • KillYou
    Én kilóért oda adom DMS4Pro-s Ezüst gépet BBA+120 as winyoval 2 kontrollerel memkártyával RGB kábellel és ha kell a winyot is szájiz szerint megtöltöm :)

Lassan összeszedtem a gépet azt megint rá kellet jönni hogy én nem is szeretek játszani, csak a technikai különlegesége miatt érdekelt. Nem játszotam vele max 4 orát.
    Akát hogy fényezik az új gépeket nem merném megvenni, nem hiszem el hogy bár milyen fejvédelem mellet nem melgiti fel annyira a gépet hogy az valahol a közeljövőben ne menjen tönkre.
  • Lammer
    oohize lehet igazad van, regi arakkal szamolok(amikor en meg vettem):
    -PS2 50004 55K
    -Ripper2 Gold beszerelessel 14K
    -BBA adapter 13K
    -160as HDD 30E(felhivom a figyelmet regi ar!)
    -8MB memkartya, hisz mirol bootolnek(gagyi optikai mediarol? :P) 8K
    az osszesen 120K!!!!
    atyaeg, de hulye vagyok... telleg igazad van...

najo mai arakkal mar lehet faragni, meg nem kell mindenkinek ekkora vinyo etcetc...
    (+ meg van egy memkartyam+RGB kabel, mer nem is tudom hol jarok... )

jahigen az RGB kabel hihhetetlen sokat dobott a kepminosegen... hmm le vagyok nyugozve... 2 napja van, de azota csak Ps2zok orrbaszajba, najo elotte is, de most mintha meg jobb a szememnek is meg minden nincsenek villodzasok, nincs hullamzas(najo eleg gagyi a halozat a szobamban) szal megeri ;)
  • KillYou
    Hameg olyan gépet akarsz összehozni amiben nem megy tönkre a fej hanem winyot pörget JÓL az egy kiló körül fog kijönni!