2558
Melyik chip milyen?

NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!

• petyka2
    Öcsém MasterCard-jával.
  • Al Age
    Petyka ha jól sejtem már rendeltél a ModZone-tól.
    Hogyan fizettél nekik? Western Union, átutalás stb...?
  • Al Age
    Ínyenceknek (avagy hogy megértsétek miért szidom az én chipemet állandóan és miért akarom lecserélni):
    Ez lenne az:

Beépítve (sorry, telós kép):

Klikk a képre!
  • petyka2
    Hajszáritóval...
  • THomas007
    Hopp erre nem is gondoltam...
  • Flower
    Új matrica.
  • THomas007
    De le lehet úgy szedni,hogy utána vissza lehessen tenni?
  • Flower
    X-akta...biztos vállalnak rá gyári garit
  • THomas007
    már megtaláltam.Azt nem értem,hogy nekem miért nincs a garancia matrica felszakítva?Pdig van benne chip...
  • THomas007
    Nincs vmi hasonló leírás 39004-es gép szétszedéséhez?
  • petyka2
    Én nem tudok róla,a V9,10,12 nél kell csak gagyizni.
  • BONO
    Melyik sztetek a legjobb chip amit Magyarországon ellehet érni jellen pillanatban?
  • Al Age
    PDF
  • toM517
    Hello!

Ps2Two-t akarok szetszedni. De sehol sem latom a csavart rajta... Hogyan kell?... Koszi elore is
  • Al Age
    V7-es konzolhoz is szükséges/létezik valamiféle lézer-fix, fej-védelem?
  • BONO
    És ezeknek mennyi az ára?
  • BONO
    Melyik az chip vagy melyek azok a chippek amelyekkel tutti nem lehet semilyen problem?
  • petyka2
    Van okod a betojásra...Egy rossz chip kinyírja a gépedet bármilyen jól is teszik be.
    Két kérdésed legyen:Milyen chipet raknak be,és mennyiért.
  • BONO
    Sziasztok most akarom kichippeltetni a PStwo-mat és igazából fogalmam sincs, hogy ugymond ",hogy is mükődik egy ilyen chippelés" a Konzol Stúdióban fogom csináétatni de félek attól, hogy elbaszarintanak valamit és mehet a kukába a gép! Szerintetek van okom a betojásra? Még az érdekelne, hogy ilyenkor mire kell odafigyelni milyen dolgokat kérdezek meg esetleg ha meg kell kérdezni vmit?
  • Lammer
    nemnem, a tobbi az mind kamufile :)

macerasabb variacio: a lenyeg... fogod letoltod az eurasia.nurol a CLEAN hdloader.elf-et... (ha kell) kicruncholod... lesz egy 2 megas koruli fajlod...
    raereszted a legutolso 07c patchet(mindenfelekepp kicsumizott valtozatban kell patchelni!!!!)... majd fogod es ujra becruncholod... a jobbik megoldas, ha ripperes verziot hasznalsz, hogy letoltod a regi ripper2 hdloader installt... az isod megbuheralod(ergo kicsereled a benne levo regi hdloader.elfet, az ujra) es voala! :PPPPPPPPPP
  • Al Age
    Ami elf file van a hdloader cd-n azt kell rámásolni a memóriakártyára, hogy onnan indulhasson?
    Van még a hdloader cd-n egy 350 megás file is, az akkor csak ahhoz kell, hogy ps2-n tudjak játékokat másolni a vinyóra meg ilyesmi?
    Tehát maga a fél megás elf file a hdloader, ami arra alkalmas, hogy kiválasszam mivel akarok játszani és azt indítja? (se több se kevesebb)
  • Al Age
    Köszi, kezdem kapizsgálni a dolgot.
    Időközben a ModZone is válaszolt második levelemre amiben a Ghost.2-ről is kérdeztem őket, íme a válasz:
    "The Ghost2 is a very good product that we strongly recommend. It certainly is the one with the best quality/price ratio. They have support forums @ www.ghost2.net, you can read more about it there."

Dev mode most már tuti, hogy működik a Ghost2-n is, itt egy kis idézet az oldalukról:
    "DEV mode allows running homebrew software and custom applications from your memory card, such as Media Players, Emulators and other new ones that keep appearing on a daily basis. To run custom applications they have to be placed into mc0:/boot directory (the file boot.elf is for DEV mode, you can setup boot0.elf to boot3.elf for your applications). for example you can run ExecFTP, which sets up an FTP server on your PS2 so you can copy files and applications to and from your memory card.

Finally, there is a new set of control keys to automatically activate the different boot modes when you start up or reset your PS2:

- L1 = Force Games to load in PSX mode (if you want to skip auto-detect,
    when you know the disk is PSX format).
    - R1 = Fast Boot for PS2 disks (skips PS2 Logo).
    - TRIANGLE = Ghost2 Manager - Ghost2 Manager must be installed and a memory
    card must be present.
    - O = Dev Mode (starts file boot.elf).
    - X = Override Dev Mode (if it's been selected as default mode in GH2 Manager).
    - Arrow UP = load boot0.elf from memory card.
    - Arrow RIGHT = load boot1.elf from memory card.
    - Arrow DOWN = load boot2.elf from memory card.
    - Arrow LEFT = load boot3.elf from memory card (for example you can have
    FTP server, DivX player etc. stored in the memory card and select them with the arrow keys, if the corresponding file doesn't exist it will bring up the PS2 browser."

Tehát itt még csak átvernem sem kell, mert a négy iránygombra négy különböző progit tehetek (már ha felfér a memórikártyára).

Egyre jobban tetszik ez a chip, hamarosan beszélek az emberkével, ha nem vállalja, hogy beépíti, akkor meg vagy marad még egy darabig ez a sz@r ami most van, vagy ha lesz egy kicsit több pénzem talán beruházok egy DMS4 EZI-re.
  • toMOne
    Na ez a DEVMode igazabol miert is jo? Nekem azert kell valami flashelheto chip mert HD Loader-t szeretnek hasznalni, es mivel amit talaltam ilyen HD Connecti ize a Slimhez ami hasonlo elven mukszik mint a regi tipusoknal, ahhoz azt irtak, hogy a DMS4 Pro-t ajanljak. - Meg ugye itt is csak jokat lehetett hallani rola, szoval gondoltam ez lesz az en csipem. Na de epp most mondjatok ezt nem is csak a DMS4 tudja. Esetleg az extreme-modsot? extreme-mods O roluk valami tapasztalat, mert naluk lattam ezt a HD Connectet es a DMS4et is egyhelyen, a divineon kivul.
  • Lammer
    Rippernel van a dev mode... nos a dev modeot felul lehet irni a hdloader magjaval(eleg csak ugye az elf inditofajl, amit nemart jol bechruncolni... hogy ne foglaljon sok helyet) Ripper2 DEVmode start press tirangle, ok toltene a dev modeot, de atbasztuk, mert a HDLoader toltodik be helyette :D
  • petyka2
    A fix nem árt/ha jól szerelik be,de ha elbaxnak vmit dobhatod ki a gépedet.../ 5000x típusnál egyenesen kötelező-ha nem akarsz hetente ic-t cserélni...
  • Al Age
    Ezt a Matrix Infinity és a Ghost 2 is tudja. (Most olvastam valahol, hogy a Ghost 2 lényegében a Messiah chip utódja.)
    Viszont ezt a memkártyás dolgot nem értem teljesen. Ilyenkor az egész hdloader feltelepül a memóriakártyára?
  • petyka2
    Én a divineo-t nem ajánlom-beszélnek ezt-azt lenyelik a lovét,aztán nem küldenek semmit,a modzone-t javaslom rendelés szempontjából.
    Azt hogy neked mi éri meg,azt a te igényeid döntik el.
  • toMOne
    Ja es dmshez kell e valamilyen fix? ugy ertem fejvedelem? vagy teljesen folos?
  • Lammer
    Rippert vagy DMSt valassz, ha nem akarsz lemezzel benazni HDD jatszasnal, ugynis a ket chipnek a memkartyan elhelyezett DEV mod helyere tudod beloni a Hdloadert... igy csak peldaul bekapcsolasnal nyomsz egy haromszoget(Ripper2 van nekem) es mar jon is a hdloader :D LEMEZ nelkul! ;)
  • toMOne
    Na hello talaltam egy helyet: http://www.divineo.cn/cgi-bin/div-cn/ps2-dms4pse
    Ahol kapni DMS4 Pro S.E.-t es csak 3 $al tobb mint a sima Pro, kerdesem megeri ezt megvenni? Igazan nem ertek hozza, csak azt mondtatok a DMS4et erdemes megvenni mert megbizhato es van flash memje hova lehet tolteni folgokat. Szoval vegyem e ezt vagy maradjak a simanal?
  • KillYou
    Csak olyanal rakasd be aki már csinált ilyet!
    Jóbban jársz ha már beszerelve veszel garival.
  • Al Age
    Most is küldenek levélben is de én a biztonság miatt inkább a DHL-t választanám.
    Na meg mielőtt rendelek találnom kell egy embert aki ezt be tudja forrasztani. :-)
    Volt egy srác aki vállalta volna de miután látta az ábrát inkább meggondolta magát. :D
  • petyka2
    Amikor még rendeltem tavaly novemberben,még sima postai/nem DHL,FEDEX/uton is küldtek 10e volt a dms4lite mindenestül-nem tudom miért szoktak le róla...
  • Al Age
    Igen, köszi én is így vagyok vele, a DMS-ről tudom, hogy jó, valamint a Matrix Infinity-ről is. Ezek 32 euro-ba kerülnek. A bekötése a Ghost.2-nek kísértetiesen hasonlít a Matrix-éra, kicsit még gondolkozok rajta melyik legyen. Ugyanakkor ha belegondolok, hogy a szintén jól csengő Ripper 3.2-nél vagy Crystal 1.1-nél már csak 1 euroval olcsóbb, akkor nem tűnik túl olcsónak sem.
    Összegezve vagy Best Buy kategória vagy iszonyat nagy átverés. :D

Válaszoltak is már a ModZone-tól, küldenek csomagot ide is, a listában azért nem vagyunk bent, mert visa kártyákat nem fogadhatnak el MO-ról. :/
    De azt írta a srác, ha banki átutalással, vagy Western Union-ön keresztül fizetek akkor persze postáznak (pontosabban DHL-eznek) ide is.
  • petyka2
    Itt nézd meg melyikről mit írnak.
  • petyka2
    Dms-ről van tapasztalat,erről + nincsen...Ha annyira occsó,és annyira jó lenne-nem a Dms-t vennék...
  • KillYou
    Lehet hogy ez csak az én tudatlanságom de szerintem a DMS nem kezeli magában a USB-s winyokat.
    Jó az amit belinkeltél de mi értelme teljesen átszerelni az egészet amikor ha egy régi ps2 öt veszel abba bele lehet aplikálni. Vigyázz arra ha kintről rendeled a chipet nagyságrendileg egy 10esért teszik neked bele.
  • Al Age
    Mi a véleményetek a Ghost.2 modchipről? link
    Tudása alapján nekem nagyon szimpatikus, a ModZone-on pedig csak 25 Euróba kerül, ez az egyik legolcsóbb, a kérdés már csak az, hogy postáznak-e magyarországra, mert a főoldalon azt írják, hogy EU-ba akárhova, ugyanakkor a fizetés résznél az országok listájában nincs ott MO.
    Küldtem nekik egy ímélt ezzel kapcsolatban, remélem postáznak ide is.

És ez mi?
    "HDD (Hard Disc) ATAD patching Support (original HDD or any computer HDD with unlimited size)."
    A specifications résznél van a fenti linken, az belül az oldal közepén a Multimedia részben.
  • toMOne
    Hello petyka! koszi, hogy valaszoltal! De meg annyit arulj el ha dms4et veszem akkor amelle melyik fixet ajanlod, ugy ertem fejvedelem, vagy ez ugyanaz? :D Vegulis HDDrol akarom tolni, de lehet neha belekerul DVD is... nameghat jobb felni... :) Mellesleg talaltam egy ilyet: http://www.modchipman.com/hd-connect-p-410.html - ez jo valamire? ugy ertem ez jo valasztas lenne? Vagy inkabb vegyek egy USB-s winyot? te mit ajanlasz?
  • petyka2
    Passzolok,szerintem ha nem megfelelő,fel sem ísmeri...