2558
Melyik chip milyen?

NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!

• Al Age
    Egyébként tényleg jó oldal, én is ez alapján mértem ki kb 2 hete az ellenállásokat és innen tudom, hogy a V7es konzolom olvasófeje valszeg rendben van köszöni szépen. :-)
  • Al Age
    Ha 3 Ohm alatt van akkor az már nem fej, hanem egy széndarab gyanítom. :DD
  • Al Age
    Ennél a csipnél még te magad választod az indítási módot nem? (pl: ps2 mód szimpla reset, ps1 mód kétszer reset és dvd mód hosszú reset)
    Ha PS2-es gémek mennek, akkor nem hinném, hogy fej, mert akkor attól még a dvd filmek is mennének.
  • Lammer
    korrekt oldal!!!
    /berakta kedvencekbe
  • petyka2
    Bal oldalon keresd a Laser Repair-t
  • petyka2
    Szétszeded,fejtekercset megméred,ha 3 Ohm alatt van új fej...
    Itt az útmutató.
  • petyka2
    Ne veszekedjetek már a hiper-szuper szoni xarságán...
  • Lammer
  • Lammer
    ez volt a celom igen, es ha meg mindig nem esett le... akkor a szadba ragom: UGYSEM FOX RAJONNI, MERT ANNYI DE ANNYI TENYEZO LEHET FELELOS A NEM INDULASI PROBLEMADERT, HOGY VAGY SZAKEMBERHEZ KENE ELVINNI, VAGY FEL KENE TARNI ES MEG KENE VIZSGALNI(amit belolek nem nezek ki sorry ugye nem haraxol meg) MUSZERREL STBSTB erthetO????
    ahelyett, hogy itt puposkocc, inkabb vinned el egy szakihoz aki pikkpakk megmondana a frankot(van a forumon par emberke) kicsit speckos a problemad... nem egy ilyen felrakom a directxet es akkor csiribucsiriba menni fog style az eset, nezd meg az en problemamat, nekem sem ahogy leirtam... nekem is nek ikene ulnom es lemernem a cumokat benne, mert lehet csak egy fejallitas lenne az egesz(ugyenez akar fennalhat nalad is, de meg lehet megannyi sok lehetoseg) EHTED????
  • GamerAdams007
    ok, de mi lehet a hiba?
  • Lammer
    bytheway, mindazonaltal :P
  • GamerAdams007
    teljesen bekavartál...
  • GamerAdams007
    BTW??? Akkor most mi miatt lehet???
  • Lammer
    ha te ezt szurted le akkor igen! ^^

btw van VALASZ ERRE GOMB IS
  • GamerAdams007
    Szóval karcolás, vagy a rossz cd miatt van?
  • Lammer
    csakhogy bekavarjak(hogy minnel jobban elbizonytalaondj :P) nekem az elo pelda sajnos a piacon kaphato legjobb minosegu irhato -Res lemez... ami nem hajlando elindulni a gepemen... :((( (TYG02 MID Verbatim 25os csomagolas made in JAPAN! 8X DVD-R) viszont a hasonlo kategoriaju(egy csoppet rosszabb ha lehet iylet mondani, de meg mindig a piac tetejen tartozkodo) MCC 03RG20(mitshubishi chemical) mediakodu 25os(10es is van nalam most) VErbatim csomizasu Made in taiwan 16X DVD-R lemezek meg kivaloan poccre mennek...
    kaparom a falat, mert kiirtam a Taiyora vagy 10 jatekot es egy sem indul... mig xboxra irva meg pcre irva hibatlanok...
    nah? :DDDDDD(ez van, az en V10es 50004es gepem Ripper2Gold chippel, amivel gond van szerintem mert nem indit PS1 sem DVDfilmet sem) mostmar meg kene neznem :DDDD /me lusta :DDDD
  • GamerAdams007
    Hogyha a játék a "Playstation 2" felirat után nem csinál semmit (feketeség), az előfordulhat attól, hogy csupa karcolás a cd?
  • Al Age
    Tudom, épp ezért írtam, hogy az enyémben még jól bírja a fej a gyárilag beállított értékeken, ergo nem kell hozzányúlnom, hogy lejjebb vegyem az ellenállást.. :-)
  • petyka2
    Konkrétan jól átbaxták szegényt...
  • petyka2
    Az a gond,ha kicsi az ellenállása-minél nagyobb az ellenállás annál kevesebb feszkót kap a fej,igy tovább bírja.
  • Al Age
    Hát jah mondjuk érdekes gondolatmenet.
  • Al Age
    Hát igen, épp ezért írtam irónikusan az eddig-et az első mondatban, mert tény, hogy a srác eddig nagyon meg van elégedve a cuccal.
    Az én gépem olvasófeje viszont hál'stennek jól bírja, pedig már nekem is két és fél éve ez van bent. Disc Read error-ra még nem volt példa soha, pedig viszonylag nagy ellenállásra vannak állítva a potik.
    "In General original settings can be around:
    V7 stations - CD = 1200, DVD = 1100 to 1400"

Nekem az egyik 1480 Ohm-on van, a másik 1510-en
  • GamerAdams007
    Akkor legalább jó tudni, hogy még lopkodták ki a régi gépem.
  • petyka2
    Már megy két éve?Akkor biztos nem rabolták le...Tönremegy az magától is...
    Én már csak tudom-nekem is ilyen van...
  • GamerAdams007
    Már legalább egy hónapja keresgélek, nem tudnál mondani egyet-kettőt?
  • GamerAdams007
    2 éves a gépem, elég használt, és a régi vastag változat (SCPH-50004)
  • petyka2
    Chipcsere...buktál 10 ezret...
  • petyka2
    Keresgéljél...
  • petyka2
    Igen mondjuk az új fejet kiszedi,és rak bele egy felcsavart xart...Értsd:új fej mondjuk a sininél 13e+áfa,HD7-est meg csak rendelni lehet...Ha slim-pstwo-akkor "csak"10ezer az optika...
  • GamerAdams007
    Smsweb-re példa?
  • petyka2
    Müxik,de meddig?Nekem is vmi gagyi xart raktak be anno 15 ezresért,haza is vágta a fejet-pedig"csak"fél évet használtam vele...
  • GamerAdams007
    Lerabolta?
  • GamerAdams007
    Hello! Rájöttem, hogy nincs baja a chipemnek, csak nem egyből a másolt cd-t kell berakni, hanem előbb egy bármilyen eredeti dvd-t kell berakni (van 8 ilyenem, és egy demó dvd-t használok erre a célra), majd ha átlépett a "Playstation 2" feliraton, akkor kicserélem a másolt játékra, és reset. Így eddig ment legalább 80 másolt gém, csak 29 másodperc-cel (stopperoltam) több idő az elindítása. Viszont mivel megy minden, csak +29 mp., ezért megérte 10 ezerért, főleg, hogy ha nagyon nem mennének a dolgok, akkor meg úgyis ki lehet cserélni.
  • petyka2
    Lehet cserélni,de attól tartok ha ilyen korrekt volt/azért a chipre szoktak adni legalább 3 hó garit/jól lerabolta a géped-plána ha új volt...
  • petyka2
    Torrent,smsweb... De 24 órán belül töröljük.../nálam tényleg szokott ilyen lenni-ilyen a mai remek játékkinálat... /
  • petyka2
    Ez volt a rizsa...
  • Al Age
    Banki átutalás 2000 HUF, Ghost2 25 Euro, Network adapter 25 Euro, DHL 9 Euro, mindenesetől nem egészen 17ezer Forint.
  • HHapci
    Valami külfüldi forumban olvastam nem tudo hogy igaz lehet-e hogy a ripper a dms régebbi kodjait tartalmazza. A ripper nagyon jó nem voltak vele problámák.
  • HHapci
    És hogy fizettél? Mennyibe volt?
  • HHapci
    ahonnan én szereztem: ripper3.2u-10500 3.2-9500