2558
Melyik chip milyen?
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
-
#2558 Oké. Zárom a témát, mert nem bírtok elszakadni a wareztől és mindig ezt a topic-ot hozzák fel példának az idióták. -
zsolti7755 #2557 ez érdekes
a GT4 isoja 5.2 GB-->a Nero íráskor is 5.2GB-ot jelez, de ha betöltöm Deamonba az isot akkor csak 3.02GB, DVD-re kiírva is csak 3.02GB
na ezt magyarázza meg valaki -
zsolti7755 #2556 -
zsolti7755 #2555 -
#2554 Tudsz olvasni?
GT4 = Gran Turismo 4
lol -
#2553 Miért kijött PS2-re a GTA4?
TUDTOMMAL NEM -
zsolti7755 #2552 PS2 lejátssza a dupla rétegű DVD-t?
csak azért kérdezem, mert leszedtem a GT4-et és kicsomagolva több mint 5GB és érdekel -
#2551 Mi a PS2 chipek között a különbség???
Én majd most chippeltetem a PS2-met 10-15értrem vinni fog mindent!! -
mike01010101 #2550 koszi -
Sergey06 #2549 ja de inkább - ra -
mike01010101 #2548 Ha kiirok lemezre a ps2 jatekot imagebol, mindegy hogy (+) vagy (-) dvd-t hasznalok?
-
bendö gabi #2547 Szevasztok ps2 re a crash-ek vannak-e és milyenek? hello -
#2546 Rá ül egy securitas, és lesz védelem. -
bobo14 #2545 Én a ps2-őm szeretném ki chippeltetni Szegeden.
aki tud vmi jó helyet ahol raknak rá védelmet is az írjon plz 1 pm-et.
előre is köszönöm -
zsoti2 #2544 Sziasztok"
Miskolcon tud valaki segíteni, hogy hol lehet felszabadítani ps2-t. Köszönöm. -
Zedok #2543 Hello! Chippelést Budapesten? ps2-n :) -
boraros #2542 sziasztok !!
ps 2 chippelést GYŐR-ben vagy környékén tud e valaki?
előre is kösz!
-
#2541 Hát nem hinném hogy amiatt chippeltetné mint Sir Quno Jedi.
De nekem 8 -
Petyko #2540 Jaszy!
még nem volt szó varezről, nyugi.
Ezt érdemes elolvasnod, annak a személynek a "tollából", aki a vareztisztító hadműveletet indítottal a konzolos szekcióban. ;)
Ui.: nekem nincs chip a gépemben, nem is lesz. -
#2539 "NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!! " -
#2538 Veszprém környékén chippelést tud vki?
Fejvédelem?
Mire jó vagy miért kell a fejvédelem a PS2be? -
bendö gabi #2537 Köszönöm,dolgozok az ügyön ,hello -
#2536 -
bendö gabi #2535 Sziasztok.Tud valaki egy tuti helyet a ps2- m számára?Persze a szokásos olcsó ,és szakszerű javítás kellene.Köszi szevasztok -
bendö gabi #2534 Üdv köszi a választ.Ettöl féltem.hello -
#2533 És valami fej védelem is kell ha másolt dolgokra IS akarom használni a PS2-őt? -
#2532 Hali
Most szeretnék venni egy egy éve nem használt PS2-őt és szeretném chipelni is VESZPRÉM MEGYÉBEN!!
Milyen chipet érdemes belerakatni?
Aki tud VESZPRÉM MEGYÉBEN jó chipelőt lécci adja meg a címét vagy e-mail!!
KÖSZÖNÖM SZÉPEN ELŐRE IS! -
#2531 Fejhiba. -
bendö gabi #2530 Sziasztok .Üdv mindenkinek.Elöször vagyok itt a forumon.Vettem egy ps 2 est 2 hete a v.......l és elöször kattogo hangot adott néha, és most már nem olvas be semmit .Ez a vastag 50004 es.Szerintetek mi lehet a baja? köszi a választ.hello -
kilcsir #2529 valaki tudja hogyan boot-olhatok memoriakártyárol modbo 735 chipnél. -
#2528 f5 -
#2527 melyek manapság a legjobb legmegbízhatóbb chipek PS2-be? Milyet érdemes belerakni, és budapesten hol ajánlatos berakatni ahol tényleg értenek is hozzá? Weboldal cím is jöhet, előre is köszi a válaszokat -
#2526 de még mindíg nem bírom összerakni a fenti kiírást és a topik címét. ááááá. de miért írtam én ide? csak idegesítem magamat ilyen ökörségen. de annyira szánalom hogy pfffff. elköltözök inkább a Holdra. ha akarjátok töröljétek a commentet, de ezaz egész így jellemző az sg-re akkoris. -
#2525 "ezt utálom az országban, vmit megtiltanak, de közben ugyanúgy csinálják"
Miért, hol nem?
Egyébként egyetértek. -
#2524 hááát, de van. psp-re is eredeti az összes játékom. ezt utálom az országban, vmit megtiltanak, de közben ugyanúgy csinálják. -
#2523 Kitalálom, nincs pénzed "16-17e Ft-os" játékokra, mi? -
#2522 őőő, nincs warez, akkor minek a chip? unalom? jahneem, álszentség. pffff. lehet gyenge az agyam, hogy felfogjam? vagy nem látoma fátol az erdőt? nem tudom. akkor zárjátok már be a topikot :) -
#2521 plz priviben hogy honnan lehetne vasarolni modbo csipet... koszi -
kazuma89 #2520 akó adok pénzt mennyé ki azt hozzál japán ps2-t ja meg eredeti naruto accel 2-t.ok?:D -
#2519 Sehogy! Vagy veszel japán gépet!