273
  • Adam5
    most hirtelen csak ezt találtam

• PLaci #28
    Ehhh... Én is meglovagolnám 1000L, de ezen a képen úgy néz ki, mint egy 12 éves, aki kirabolt egy smink boltot....
  • LittleL
    Arról a Sarah csajról tegyen be valakik épet, az a legjobb
    az egészben. D
  • Cat #26
    ez már a vége, itt fulladt ki a sorozat - elméletben buffy halálával befejezték, és csak nagy szakadással folytatták ujra (hiába, a nézettség és a pénz ereje...)
  • ShaiHulud
    nah vegig neztem:D elmult napokat azzal toltottem hogy season7 reszeit leszedjem dc++ rol:) dvdrip, original DUb angol sub, nem kell ennel jobb:DD hat egeszen mas feeling mint tvben:D uber:) azt sajnalom hogy vege van :((( nezzetek mostmar vegig aki teheti meg kb 3 het a viasat3 on es nyista tobb resz. szerintem megeri nezni lesz par erdekesseg.
  • neuro
    ja, így már mindjárt "érthetőbb" a dolog :P
  • Adam5
    "valahogy mindegyik Buffy kisvárosába téved"

igen mivel ott van a pokol szája :)
  • Adam5
    nekem is van néha ilyen érzésem, de azé jó a sorozat
  • neuro
    Én csak néha nézem, mikor éppen nincs jobb dolgom - a sztori iszonyú összevissza, néha úgy tűnt, hogy az írók már kezdték unni a dolgot. Buffy meghalt, feléledt, az anyja meghalt, feléledt, ősdémonok jönnek-mennek, minden hétre jut valami gonosz, ami elpusztítaná az univerzumot és valahogy mindegyik Buffy kisvárosába téved, csak hogy Buffy lekaratézhassa. Ráadásul a mellékszereplők is csak ide-oda járkálgatnak, legtöbbször nem is viszik előre a történetet.
  • Punkerwork
    én meló miatt nem igazán látom, de 1-2 poén tényleg volt benne, nem egy Al Bundy de jobb mint a millió részes dél-amerikai csodák, ezen legalább lehet röhögni :)
  • Adam5
    *kiscsaj
  • Adam5
    én a sorozatot szeretem, és nem a kiscsak miatt nyitottam a topicot.
  • Punker
    ja
  • Cat #16
    az is érdekes, hogy ti csak a hatodik sorozatban csatlakozó csajra buktok, nem pedig a sorozat ősanyjára, sarah michelle gellarra - miatta ért meg ennyi részt, nem pedig a kiscsaj miatt
  • Cat #15
    csak ne lenne ennyire kifestve...
  • CalebJoe
    Ja aranyos kis csaj szívesen beletolnám a vonatot.
  • CSOCSO
    tudom lattam... jol nez ki a gadzsi:)
  • Cat #12
    egyébként fura hogy pont most nyittok erről topicot, amikor évek óta megy a sorozat
  • Cat #11
    bazz, és tényleg! fel se ismertem
  • Wing Rockling
    Én azért lesem néha mert reménykedem hátha meghal egyszer az a rohattt főszereplő picsa... pfff de idegesít :F
  • Garfield
    Nézd meg az amúgy rettentő szar Eurotrip-et. Abban iszonyat jól néz ki.
  • Adam5
    Te CSOCSO azért a Sarah Michelle Gellar sem rossz szvsz :))
  • ShaiHulud
    csak kar hogy ucso season megy:( es annak is par het es vege.
  • Adam5
    pl az a Turokhan egész jó pofa volt :)
  • Adam5
    szerintem pont jó, nem igazán találok manapság hasonló kategóriáju filmet. (kivéve az angel)
  • CSOCSO
    o az.. michelle trachenberg

valami atkozottul gyonyoru baba arca van

amugy kovezzetek meg.. de szerintem maga a sorozat atkozottul gyenge... sosem birtam meg egy reszt vegiglesni
  • CSOCSO
    lol:)
    pont az elobb neztem a tv ben.. es nagyon megfogott az egyik kiscsaj aki szerepel a filmben...
    mindjart belinkelem a kepet
  • Taranov
    Én nem szoktam nézni, de a vérfarkasokat nem szeretem, elég agresszívak.
  • Adam5
    Szokta még vki nézi? sztem jó sorozat van benne minden ami kell vámpír, vérfarkas, boszorkány, és minden féle misztikus dolog :)