273
-
#29 most hirtelen csak ezt találtam
-
#28 Ehhh... Én is meglovagolnám 1000L, de ezen a képen úgy néz ki, mint egy 12 éves, aki kirabolt egy smink boltot.... -
#27 Arról a Sarah csajról tegyen be valakik épet, az a legjobb
az egészben. D -
Cat #26 ez már a vége, itt fulladt ki a sorozat - elméletben buffy halálával befejezték, és csak nagy szakadással folytatták ujra (hiába, a nézettség és a pénz ereje...) -
ShaiHulud #25 nah vegig neztem:D elmult napokat azzal toltottem hogy season7 reszeit leszedjem dc++ rol:) dvdrip, original DUb angol sub, nem kell ennel jobb:DD hat egeszen mas feeling mint tvben:D uber:) azt sajnalom hogy vege van :((( nezzetek mostmar vegig aki teheti meg kb 3 het a viasat3 on es nyista tobb resz. szerintem megeri nezni lesz par erdekesseg. -
neuro #24 ja, így már mindjárt "érthetőbb" a dolog :P -
#23 "valahogy mindegyik Buffy kisvárosába téved"
igen mivel ott van a pokol szája :) -
#22 nekem is van néha ilyen érzésem, de azé jó a sorozat -
neuro #21 Én csak néha nézem, mikor éppen nincs jobb dolgom - a sztori iszonyú összevissza, néha úgy tűnt, hogy az írók már kezdték unni a dolgot. Buffy meghalt, feléledt, az anyja meghalt, feléledt, ősdémonok jönnek-mennek, minden hétre jut valami gonosz, ami elpusztítaná az univerzumot és valahogy mindegyik Buffy kisvárosába téved, csak hogy Buffy lekaratézhassa. Ráadásul a mellékszereplők is csak ide-oda járkálgatnak, legtöbbször nem is viszik előre a történetet. -
#20 én meló miatt nem igazán látom, de 1-2 poén tényleg volt benne, nem egy Al Bundy de jobb mint a millió részes dél-amerikai csodák, ezen legalább lehet röhögni :) -
#19 *kiscsaj -
#18 én a sorozatot szeretem, és nem a kiscsak miatt nyitottam a topicot. -
#17 ja -
Cat #16 az is érdekes, hogy ti csak a hatodik sorozatban csatlakozó csajra buktok, nem pedig a sorozat ősanyjára, sarah michelle gellarra - miatta ért meg ennyi részt, nem pedig a kiscsaj miatt -
Cat #15 csak ne lenne ennyire kifestve... -
#14 Ja aranyos kis csaj szívesen beletolnám a vonatot.
-
#13 tudom lattam... jol nez ki a gadzsi:) -
Cat #12 egyébként fura hogy pont most nyittok erről topicot, amikor évek óta megy a sorozat -
Cat #11 bazz, és tényleg! fel se ismertem -
Wing Rockling #10 Én azért lesem néha mert reménykedem hátha meghal egyszer az a rohattt főszereplő picsa... pfff de idegesít :F -
Garfield #9 Nézd meg az amúgy rettentő szar Eurotrip-et. Abban iszonyat jól néz ki. -
#8 Te CSOCSO azért a Sarah Michelle Gellar sem rossz szvsz :)) -
ShaiHulud #7 csak kar hogy ucso season megy:( es annak is par het es vege. -
#6 pl az a Turokhan egész jó pofa volt :) -
#5 szerintem pont jó, nem igazán találok manapság hasonló kategóriáju filmet. (kivéve az angel) -
#4 o az.. michelle trachenberg
valami atkozottul gyonyoru baba arca van
amugy kovezzetek meg.. de szerintem maga a sorozat atkozottul gyenge... sosem birtam meg egy reszt vegiglesni -
#3 lol:)
pont az elobb neztem a tv ben.. es nagyon megfogott az egyik kiscsaj aki szerepel a filmben...
mindjart belinkelem a kepet -
#2 Én nem szoktam nézni, de a vérfarkasokat nem szeretem, elég agresszívak. -
#1 Szokta még vki nézi? sztem jó sorozat van benne minden ami kell vámpír, vérfarkas, boszorkány, és minden féle misztikus dolog :)