Buffy a vámpírok réme
← ElőzőOldal 6 / 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
az is érdekes, hogy ti csak a hatodik sorozatban csatlakozó csajra buktok, nem pedig a sorozat õsanyjára, sarah michelle gellarra - miatta ért meg ennyi részt, nem pedig a kiscsaj miatt
csak ne lenne ennyire kifestve...
egyébként fura hogy pont most nyittok errõl topicot, amikor évek óta megy a sorozat
bazz, és tényleg! fel se ismertem
Én azért lesem néha mert reménykedem hátha meghal egyszer az a rohattt fõszereplõ picsa... pfff de idegesít :F
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
Nézd meg az amúgy rettentõ szar Eurotrip-et. Abban iszonyat jól néz ki.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
csak kar hogy ucso season megy😞 es annak is par het es vege.
o az.. michelle trachenberg
valami atkozottul gyonyoru baba arca van
amugy kovezzetek meg.. de szerintem maga a sorozat atkozottul gyenge... sosem birtam meg egy reszt vegiglesni
valami atkozottul gyonyoru baba arca van
amugy kovezzetek meg.. de szerintem maga a sorozat atkozottul gyenge... sosem birtam meg egy reszt vegiglesni
lol😊
pont az elobb neztem a tv ben.. es nagyon megfogott az egyik kiscsaj aki szerepel a filmben...
mindjart belinkelem a kepet
pont az elobb neztem a tv ben.. es nagyon megfogott az egyik kiscsaj aki szerepel a filmben...
mindjart belinkelem a kepet
Én nem szoktam nézni, de a vérfarkasokat nem szeretem, elég agresszívak.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
← ElőzőOldal 6 / 6