273
  • Adam5
    Ez eddig nagyon király rész :DDDDD

főleg a filmezős részek :DDD
  • ShaiHulud
    angolul van...na most vegeztem az ucso resszel:) ket nap alatt vegig neztem season 5 :))
  • PLaci #67
    Csak videó no hangal, vagy skandinávul nyekeregnek?
  • ShaiHulud
    angel 5x01...5x22 :D avit szedj azok jo minoseguek: 300 mega koruliek reszenkent. csak sub nincs sehol:((
  • Adam5
    thx

holnap rá keresek.
  • ShaiHulud
    dc++ sved hubokrol:) benne vannak public hubsban : Batmax, FireStorm..stb
  • Adam5
    honnan szerezted be az angelt?
  • ShaiHulud
    en most meg angel season 5 t nezem vegig :D az buffy season7 utan jatszodik szal fasza:D csak nem talalok hozza sehol subot...angolt sem :( csak elso 6 reszhez volt...
  • ShaiHulud
    mondtam majd most indul be:DD jovohet szerdatol lesz a fasza..:)
  • Adam5
    :)
  • Punker
    az első fél órát nem láttam ,de a vége az kész hétfőn lelépek melóból mert látnom kell a köv részt :)
  • Adam5
    ejj basszus

sok Turokhan
  • Punker
    érdekes rész
  • winnie
    Lehet, hogy ez nem egy évadon belül volt, de mivel elég ritkán nézem, csak azt látom, hogy már megint nyakunkon az armageddon és a világvége :)

az biztos, hogy ritkán nézed, mert ahogy lejjebb már írták láttad kb. a 90., a 110. és a 130. részt. azért ennyi idő alatt illik leszámolni egy gonosszal. apokalipszisből pedig eddig 7 volt, most jön a 8., szóval még ez sem gáz, hiszen évadonként majdnem 1
  • winnie
    a hatodikban willow volt a főellenség (amúgy meg a trió)
  • Punkerwork
    mi volt?
  • Adam5
    jó rész volt
  • ShaiHulud
    Azert Faith sem rosz csaj:)
  • Adam5
    hát láttad volna még akkor amikor a sorozatban éppen "olyan" jelenetben szerepel
  • LittleL
    fúú, eszméletlen sexi a csaj. D

megküldeném énis. D
  • CrucifX
    Negyedik szezonban volt a "félig robot-félig démon-félig ember" Adam (egyéb nagyobb monszták NEM voltak). Ötödik szezonban volt Dawn a kulcs - főellenfél Glory, egyéb nagyobb montszták NEM voltak.
    Hatodik széria: no főellenség.
    Hetedik széria: az első.

Szóval legyenek következetesebbek a történetírók?
  • Punkerwork
    akkor kb te is 2 hetente látsz 1 részt, mikor a robot volt akkor lépet le a farkasember, azóta gyakorlatilag 1 részt láttam ahol Buffy valami sörtől kissé visszament az egyedfejlődésben :)
  • neuro
    Volt egy félig robot félig izé főgonosz, utánna volt egy másik, amihez az a kiscsaj volt a "kulcs", most pedig van egy újabb. Lehet, hogy ez nem egy évadon belül volt, de mivel elég ritkán nézem, csak azt látom, hogy már megint nyakunkon az armageddon és a világvége :)

A szereplők közül meg eltűnt az a farkasember srác, utánna az a boszorkány csaj, majd a Giles is lelépett, de most visszajött, és ott van Buffy anyja, aki vagy meghalt vagy nem, de néha még mindig előkerül... mondom, lehet, hogy a hiba bennem van és ha minden részt megnéztem volna érteném :) De azért lehetnének kicsit következetesebbek az történetírók.
  • guardian hero
    De akkor a 20 éveseket miért játszák 25 évesek? Mert az összes 20 éves le van kötve 14 éves szerepekkel? :)
  • CrucifX
    + 5. évad, only Glory.
  • winnie
    de a mostani totál káosz. A mellékszereplők túl gyorsan tűnnek el, és ha kihagyok két részt, a hétfői főgonosz helyett csütörtökön már egy másikkal karatézik Buffy.

ezt most nem értem. lehet, hogy régen láttam, de arra határozottan emlékszem, hogy a 7. szezonban is csak egyetlen főgonosz van, mellékszereplők pedig nem tűnnek el, hanem csak töben lesznek + ez az az évad, ahol igazából nincs is más, csak a főgonosszal való harc
  • winnie
    talán mert ők már tudnak színészkedni?
  • guardian hero
    Minden amerikai sorozatban ez van. 20 évesek játszanak 14 éveseket. Nem tudom, miért jó ez...
  • Adam5
    michelle trachenberg (vagyis a filmben Dawn) 2003-ban 18éves volt valójában de a sorozatban azt mondták hogy 15 de mét?
  • CrucifX
    1-2 szezon brutálisan gyenge volt, a fénykorát a 3-4-5 alatt érte (utóbbi a személyes kedvencem, minden idők egyik legzseniálisabb befejezése - lett volna, ha a UPN nem kezdett volna további részeket forgatni).
  • ShaiHulud
    nekem meg epp ezaz hogy az season 6 es 7 tetszik kibaszottul...:) de csakis angolul, mert ez a szinkron sopredek.
  • neuro
    Lehet, hogy az első 1-2 évad jó volt (azokat nem láttam, de elhiszem ha valaki azt mondja :) ), de a mostani totál káosz. A mellékszereplők túl gyorsan tűnnek el, és ha kihagyok két részt, a hétfői főgonosz helyett csütörtökön már egy másikkal karatézik Buffy. Azért a nagyhatalmú démonok és vámpírok lehetnének kitartóbbak is :))

Ellenpéldának ott van pl. a Carnivale, amiben sokkal kevesebb az akció, kevesebb a démon és vámpír, mégis sokkal hangulatosabb és "félelmetesebb" - de lehet csak én olvastam túl sok Lovecraft novellát és nem néztem elég slasher horrort :P
  • winnie
    amúgy ez egy tipikus olyan sorozat, mint a gilmore girls (szívek szállodája) - ezek azért lettek ennyire kultok, mert tele vannak (nesze neked szinkron) frankó szójátékokkal és amcsi popkulturális utalásokkal. (ld. ilyen most a moziban a shark tale is) az ilyenekre valamiért nagyon bukott/bukuk a netezős réteg. nyilván aki angolul nézi, az más élményt kap.
  • winnie
    ez már a vége, itt fulladt ki a sorozat - elméletben buffy halálával befejezték, és csak nagy szakadással folytatták ujra (hiába, a nézettség és a pénz ereje...)

éppenséggel pont nem. hiszen itt érte el a sorozat nézettségi minimumát, és le is került a wb műsoráról, de a upn átvette a sorozatot és még lenyomta a maradék 2 évadot. (hiszen azt már elég régen lehetett tudni, hogy pl. ki lesz a 6. évad főgonosza, meg ilyesmi)
  • winnie
    Én csak néha nézem, mikor éppen nincs jobb dolgom - a sztori iszonyú összevissza, néha úgy tűnt, hogy az írók már kezdték unni a dolgot. Buffy meghalt, feléledt, az anyja meghalt, feléledt, ősdémonok jönnek-mennek, minden hétre jut

:) ha lenne valaki fanatikus buffy-fan itt, akkor erre biztosan ugrana. a sorozat nem véletlenül lett az első netes kultsorozat, máig hihetetlenül nagy a fanbase. a sztori pedig olyannyira nem össze-vissza, hogy már a 2. évadban lehetett tudni a fő storyline-t, hogy ki, hogy, miért? a 3. évadban is történnek már utalások az 5. és a 7. évadra satöbbi.
  • ShaiHulud
    nah hat egyszerun ez egy tipikus pelda arra hogy egy loszar szinkronnal hogy kell gagyiva tenni egy filmet....hat javaslom nezzetek meg erdeti nyelven mert eg es fold a kulonbseg...spikenak nem ilyen buzis hangja van ...andrewnak a hozza illo gyerekes hangja van kurva kiraly:DD egyedul talan anya hangja lett jo magyarul is.
    amugy igen ez egy ilyen semmilyen resz volt:) de higyjetek el majd most jon a java:)
  • Adam5
    ez aztán huh rész volt :)))
  • Adam5
    szal

• Adam5
    hopő
  • Adam5
    meg ezt