273
-
#112 hát ez nem volt 1 nagy rész, ez a dilis "pap" idegesítő. -
ShaiHulud #111 batmax.no-ip.org:23
Raggasvin.no-ip.com:23
musarfett.no-ip.com
van amelyiknel 40 gia megosztas kell szal szopoka...altalabna itt van fent buffy de nem midnig ...talan szerncsed lesZ:) -
#110 na most nézem :) -
#109 jöhet priviben is -
#108 óó bocsi 2X ment -
#106 ő plz egy hub címet -
ShaiHulud #105 szedd le dc++ rol ezt a reszt 7x18, mert szvsz elmeselve nem er semmit, latni kell foleg (mint mar soxor hangsulyoztam) original nyelven:) -
#103 mi volt benne????
most értem haza pont :((( -
ShaiHulud #102 hat szvsz meg az ellenkezoje, ami azt illeti...:) bar en nem lattam elozo seasonokat:D csak 5 vege meg 6 meg 7 -
#101 Hú waze, kinyomták a Xander szemét...:)
Elég tré lett ez az ucsó évad ami azt illeti... -
#100 ÚÚÚ Ez nehéz lessz!! -
winnie #99 végülis nem mondta, hogy hol:) -
#98 köcce...
Ez a mondat amúgy majdnem a halálomat okozta:
amikor először hallottam a rádióban, félrenyeltem a káposztástésztát annyira röhögtünk az öcsémmel... -
#97 bazze aláírásod meglátom mindig röhögő görcsöt kapok -
#96 igénytelen fake kép volt + semmi keresnivalója itt. -
#95 de mér? nem tetszett? van még pár...
Amúgy nevetségesen gáz a történet, teen soap ból full átalakult egyfajta mese szintű dologgá, mindenkinek szuperereje van, már vagy 10X megmentették a világot, 1X meghalt de föltámasztották, mindíg vmi erősebbet kell legyőznie...
Először csak vmápírokat meg démonokat, aztán atom energiával hajtott robot-ember-démon mutánst, aztán egy istennőt, most meg a legfőbb gonoszt...ja és közbe persze mindíg megmentik a világot vmi közepesen gáz gonosztól...
Ettől függetlenül nincs rosszul megcsinálva, olykor nagyon szórakoztató tud lenni... -
#94 én meg kitörlöm. -
#92 az autóhangoló sajna így müxik :) -
#91 Nekem sajna nincs videóm.... -
#90 lol -
#89 megcsináltam :) igaz hogy az összes többi csatorna máshova ment de megcsináltam :) -
#88 nem tudok valamiért a viasatról felvenni -
#87 jó
megpróbálok vhogy otthon maradni -
ShaiHulud #86 hat pedig ezt muszaj lenne...holnapi resztol mar nezzze vegigi midneki mert mar csak 5 resz van es holnap kezdodik meg gyakorlatilag a vegjatek...szal ne hagyd ki.. -
#85 rossz :( -
Cat #84 neked sincs videód? :D -
#83 holnapi részt valszeg sajna nem látom mert nem leszek otthon :(
vki majd beszámol? -
#82 Húúú jó rész volt ma -
#81 Bakkker....
Spike + az anyucija nagyon kemény volt! :-D
A hülye elkényeztetett kis ficsúr! -
winnie #80 nem sorolható a siker kategóriába, pláne annyira mint az említettek -
#79 jó rész volt -
#78 Kegyetlen Játékokat nem kéne kihagyni. -
winnie #77 szerintem nem sokan tartják különösebb tehetségnek, szerencsére leragadhat a horrorok mellett, igazából sikereket csak ebben a műfajban ért el (buffy, tudom mit tettél tavaly nyáron, sikoly 2, the grudge) - a scooby ugyan sikeres volt, de ott meg nem ő a lényeg -
ShaiHulud #76 azert tunik szarnak mert a szinkron hangja gagyi...semmi erzelem nincs a szinkron hangjaban. mondom nezz meg egy reszt eredeti nyelven. -
winnie #75 nyilván minden jobb eredetiben, plána annak, aki azzal látja először -
Cat #74 szerintem sarah michelle gellar szar szinész - a végső párbeszéd teljesen erőltetett, giccses, hiteltelen volt, mintha a barátok közt vagy a xénia lázat néztem volna -
ShaiHulud #73 ize hat ezzel a magyar szinkronnal nevetseges volt...eredti nyelven meghato volt a vegen buffy vs andrew esete...de igy magyarul...egy fos.......aaaa siralom, aki teheti az angolul nezze. -
#72 semi olyan ami a sztorit előrébb vinné. inkább csak jó poénok voltak benne :)
a pecsét ami a suli alatt van beindult és az iskolásokat megbolondította és csak úgy lehetett megállitani ha Andrew rá könnyezett. Xander és Annya újra össze jöttek. kb enniy volt. -
#71 mi volt benne? nem láttam :( -
#70 a vége kemény volt