Buffy a vámpírok réme
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
az biztos, hogy ritkán nézed, mert ahogy lejjebb már írták láttad kb. a 90., a 110. és a 130. részt. azért ennyi idõ alatt illik leszámolni egy gonosszal. apokalipszisbõl pedig eddig 7 volt, most jön a 8., szóval még ez sem gáz, hiszen évadonként majdnem 1
megküldeném énis. D<#nyes>#nyes>
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Hatodik széria: no fõellenség.
Hetedik széria: az elsõ.
Szóval legyenek következetesebbek a történetírók?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A szereplõk közül meg eltûnt az a farkasember srác, utánna az a boszorkány csaj, majd a Giles is lelépett, de most visszajött, és ott van Buffy anyja, aki vagy meghalt vagy nem, de néha még mindig elõkerül... mondom, lehet, hogy a hiba bennem van és ha minden részt megnéztem volna érteném 😊 De azért lehetnének kicsit következetesebbek az történetírók.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
ezt most nem értem. lehet, hogy régen láttam, de arra határozottan emlékszem, hogy a 7. szezonban is csak egyetlen fõgonosz van, mellékszereplõk pedig nem tûnnek el, hanem csak töben lesznek + ez az az évad, ahol igazából nincs is más, csak a fõgonosszal való harc
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Ellenpéldának ott van pl. a Carnivale, amiben sokkal kevesebb az akció, kevesebb a démon és vámpír, mégis sokkal hangulatosabb és "félelmetesebb" - de lehet csak én olvastam túl sok Lovecraft novellát és nem néztem elég slasher horrort 😛
éppenséggel pont nem. hiszen itt érte el a sorozat nézettségi minimumát, és le is került a wb mûsoráról, de a upn átvette a sorozatot és még lenyomta a maradék 2 évadot. (hiszen azt már elég régen lehetett tudni, hogy pl. ki lesz a 6. évad fõgonosza, meg ilyesmi)
😊 ha lenne valaki fanatikus buffy-fan itt, akkor erre biztosan ugrana. a sorozat nem véletlenül lett az elsõ netes kultsorozat, máig hihetetlenül nagy a fanbase. a sztori pedig olyannyira nem össze-vissza, hogy már a 2. évadban lehetett tudni a fõ storyline-t, hogy ki, hogy, miért? a 3. évadban is történnek már utalások az 5. és a 7. évadra satöbbi.
amugy igen ez egy ilyen semmilyen resz volt😊 de higyjetek el majd most jon a java😊
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
az egészben. D
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !