273
  • Punker
    hát ez nem volt 1 nagy rész, ez a dilis "pap" idegesítő.
  • ShaiHulud
    batmax.no-ip.org:23
    Raggasvin.no-ip.com:23
    musarfett.no-ip.com

van amelyiknel 40 gia megosztas kell szal szopoka...altalabna itt van fent buffy de nem midnig ...talan szerncsed lesZ:)
  • Punker
    na most nézem :)
  • Adam5
    jöhet priviben is
  • Adam5
    óó bocsi 2X ment
  • Adam5
    ő plz egy hub címet
  • ShaiHulud
    szedd le dc++ rol ezt a reszt 7x18, mert szvsz elmeselve nem er semmit, latni kell foleg (mint mar soxor hangsulyoztam) original nyelven:)
  • Adam5
    mi volt benne????

most értem haza pont :(((
  • ShaiHulud
    hat szvsz meg az ellenkezoje, ami azt illeti...:) bar en nem lattam elozo seasonokat:D csak 5 vege meg 6 meg 7
  • Narancs
    Hú waze, kinyomták a Xander szemét...:)
    Elég tré lett ez az ucsó évad ami azt illeti...
  • Cucu13
    ÚÚÚ Ez nehéz lessz!!
  • winnie
    végülis nem mondta, hogy hol:)
  • Narancs
    köcce...
    Ez a mondat amúgy majdnem a halálomat okozta:
    amikor először hallottam a rádióban, félrenyeltem a káposztástésztát annyira röhögtünk az öcsémmel...
  • Punkerwork
    bazze aláírásod meglátom mindig röhögő görcsöt kapok
  • Punkerwork
    igénytelen fake kép volt + semmi keresnivalója itt.
  • Narancs
    de mér? nem tetszett? van még pár...

Amúgy nevetségesen gáz a történet, teen soap ból full átalakult egyfajta mese szintű dologgá, mindenkinek szuperereje van, már vagy 10X megmentették a világot, 1X meghalt de föltámasztották, mindíg vmi erősebbet kell legyőznie...
    Először csak vmápírokat meg démonokat, aztán atom energiával hajtott robot-ember-démon mutánst, aztán egy istennőt, most meg a legfőbb gonoszt...ja és közbe persze mindíg megmentik a világot vmi közepesen gáz gonosztól...
    Ettől függetlenül nincs rosszul megcsinálva, olykor nagyon szórakoztató tud lenni...
  • Punkerwork
    én meg kitörlöm.
  • Punkerwork
    az autóhangoló sajna így müxik :)
  • PLaci #91
    Nekem sajna nincs videóm....
  • PLaci #90
    lol
  • Punker
    megcsináltam :) igaz hogy az összes többi csatorna máshova ment de megcsináltam :)
  • Punker
    nem tudok valamiért a viasatról felvenni
  • Adam5

megpróbálok vhogy otthon maradni
  • ShaiHulud
    hat pedig ezt muszaj lenne...holnapi resztol mar nezzze vegigi midneki mert mar csak 5 resz van es holnap kezdodik meg gyakorlatilag a vegjatek...szal ne hagyd ki..
  • Adam5
    rossz :(
  • Cat #84
    neked sincs videód? :D
  • Adam5
    holnapi részt valszeg sajna nem látom mert nem leszek otthon :(

vki majd beszámol?
  • Cucu13
    Húúú jó rész volt ma
  • PLaci #81
    Bakkker....
    Spike + az anyucija nagyon kemény volt! :-D
    A hülye elkényeztetett kis ficsúr!
  • winnie
    nem sorolható a siker kategóriába, pláne annyira mint az említettek
  • Adam5
    jó rész volt
  • Punkerwork
    Kegyetlen Játékokat nem kéne kihagyni.
  • winnie
    szerintem nem sokan tartják különösebb tehetségnek, szerencsére leragadhat a horrorok mellett, igazából sikereket csak ebben a műfajban ért el (buffy, tudom mit tettél tavaly nyáron, sikoly 2, the grudge) - a scooby ugyan sikeres volt, de ott meg nem ő a lényeg
  • ShaiHulud
    azert tunik szarnak mert a szinkron hangja gagyi...semmi erzelem nincs a szinkron hangjaban. mondom nezz meg egy reszt eredeti nyelven.
  • winnie
    nyilván minden jobb eredetiben, plána annak, aki azzal látja először
  • Cat #74
    szerintem sarah michelle gellar szar szinész - a végső párbeszéd teljesen erőltetett, giccses, hiteltelen volt, mintha a barátok közt vagy a xénia lázat néztem volna
  • ShaiHulud
    ize hat ezzel a magyar szinkronnal nevetseges volt...eredti nyelven meghato volt a vegen buffy vs andrew esete...de igy magyarul...egy fos.......aaaa siralom, aki teheti az angolul nezze.
  • Adam5
    semi olyan ami a sztorit előrébb vinné. inkább csak jó poénok voltak benne :)

a pecsét ami a suli alatt van beindult és az iskolásokat megbolondította és csak úgy lehetett megállitani ha Andrew rá könnyezett. Xander és Annya újra össze jöttek. kb enniy volt.
  • Punker
    mi volt benne? nem láttam :(
  • Adam5
    a vége kemény volt