Buffy a vámpírok réme

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam5
Ez eddig nagyon király rész 😄DDDD

fõleg a filmezõs részek 😄DD

angolul van...na most vegeztem az ucso resszel😊 ket nap alatt vegig neztem season 5 😊) <#circling><#zavart2>

PLaci
Csak videó no hangal, vagy skandinávul nyekeregnek? <#idiota>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

angel 5x01...5x22 😄 avit szedj azok jo minoseguek: 300 mega koruliek reszenkent. csak sub nincs sehol😞(

Adam5
thx

holnap rá keresek.

dc++ sved hubokrol😊 benne vannak public hubsban : Batmax, FireStorm..stb

Adam5
honnan szerezted be az angelt?

en most meg angel season 5 t nezem vegig 😄 az buffy season7 utan jatszodik szal fasza😄 csak nem talalok hozza sehol subot...angolt sem 😞 csak elso 6 reszhez volt...

mondtam majd most indul be😄D jovohet szerdatol lesz a fasza..😊

Adam5
😊

Punker
az elsõ fél órát nem láttam ,de a vége az kész hétfõn lelépek melóból mert látnom kell a köv részt 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Adam5
ejj basszus <#wow2>

sok Turokhan

Punker
érdekes rész

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Lehet, hogy ez nem egy évadon belül volt, de mivel elég ritkán nézem, csak azt látom, hogy már megint nyakunkon az armageddon és a világvége 😊

az biztos, hogy ritkán nézed, mert ahogy lejjebb már írták láttad kb. a 90., a 110. és a 130. részt. azért ennyi idõ alatt illik leszámolni egy gonosszal. apokalipszisbõl pedig eddig 7 volt, most jön a 8., szóval még ez sem gáz, hiszen évadonként majdnem 1
a hatodikban willow volt a fõellenség (amúgy meg a trió)
Punkerwork
mi volt?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Adam5
jó rész volt

Azert Faith sem rosz csaj😊

Adam5
hát láttad volna még akkor amikor a sorozatban éppen "olyan" jelenetben szerepel <#nyes>

LittleL
fúú, eszméletlen sexi a csaj. D

megküldeném énis. D<#nyes>

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

CrucifX
Negyedik szezonban volt a "félig robot-félig démon-félig ember" Adam (egyéb nagyobb monszták NEM voltak). Ötödik szezonban volt Dawn a kulcs - fõellenfél Glory, egyéb nagyobb montszták NEM voltak.
Hatodik széria: no fõellenség.
Hetedik széria: az elsõ.

Szóval legyenek következetesebbek a történetírók?

Punkerwork
akkor kb te is 2 hetente látsz 1 részt, mikor a robot volt akkor lépet le a farkasember, azóta gyakorlatilag 1 részt láttam ahol Buffy valami sörtõl kissé visszament az egyedfejlõdésben 😊

Volt egy félig robot félig izé fõgonosz, utánna volt egy másik, amihez az a kiscsaj volt a "kulcs", most pedig van egy újabb. Lehet, hogy ez nem egy évadon belül volt, de mivel elég ritkán nézem, csak azt látom, hogy már megint nyakunkon az armageddon és a világvége 😊

A szereplõk közül meg eltûnt az a farkasember srác, utánna az a boszorkány csaj, majd a Giles is lelépett, de most visszajött, és ott van Buffy anyja, aki vagy meghalt vagy nem, de néha még mindig elõkerül... mondom, lehet, hogy a hiba bennem van és ha minden részt megnéztem volna érteném 😊 De azért lehetnének kicsit következetesebbek az történetírók.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

guardian hero
De akkor a 20 éveseket miért játszák 25 évesek? Mert az összes 20 éves le van kötve 14 éves szerepekkel? 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

CrucifX
+ 5. évad, only Glory.

de a mostani totál káosz. A mellékszereplõk túl gyorsan tûnnek el, és ha kihagyok két részt, a hétfõi fõgonosz helyett csütörtökön már egy másikkal karatézik Buffy.

ezt most nem értem. lehet, hogy régen láttam, de arra határozottan emlékszem, hogy a 7. szezonban is csak egyetlen fõgonosz van, mellékszereplõk pedig nem tûnnek el, hanem csak töben lesznek + ez az az évad, ahol igazából nincs is más, csak a fõgonosszal való harc
talán mert õk már tudnak színészkedni?
guardian hero
Minden amerikai sorozatban ez van. 20 évesek játszanak 14 éveseket. Nem tudom, miért jó ez...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Adam5
michelle trachenberg (vagyis a filmben Dawn) 2003-ban 18éves volt valójában de a sorozatban azt mondták hogy 15 de mét?

CrucifX
1-2 szezon brutálisan gyenge volt, a fénykorát a 3-4-5 alatt érte (utóbbi a személyes kedvencem, minden idõk egyik legzseniálisabb befejezése - lett volna, ha a UPN nem kezdett volna további részeket forgatni).

nekem meg epp ezaz hogy az season 6 es 7 tetszik kibaszottul...😊 de csakis angolul, mert ez a szinkron sopredek.

Lehet, hogy az elsõ 1-2 évad jó volt (azokat nem láttam, de elhiszem ha valaki azt mondja 😊 ), de a mostani totál káosz. A mellékszereplõk túl gyorsan tûnnek el, és ha kihagyok két részt, a hétfõi fõgonosz helyett csütörtökön már egy másikkal karatézik Buffy. Azért a nagyhatalmú démonok és vámpírok lehetnének kitartóbbak is 😊)

Ellenpéldának ott van pl. a Carnivale, amiben sokkal kevesebb az akció, kevesebb a démon és vámpír, mégis sokkal hangulatosabb és "félelmetesebb" - de lehet csak én olvastam túl sok Lovecraft novellát és nem néztem elég slasher horrort 😛

amúgy ez egy tipikus olyan sorozat, mint a gilmore girls (szívek szállodája) - ezek azért lettek ennyire kultok, mert tele vannak (nesze neked szinkron) frankó szójátékokkal és amcsi popkulturális utalásokkal. (ld. ilyen most a moziban a shark tale is) az ilyenekre valamiért nagyon bukott/bukuk a netezõs réteg. nyilván aki angolul nézi, az más élményt kap.
ez már a vége, itt fulladt ki a sorozat - elméletben buffy halálával befejezték, és csak nagy szakadással folytatták ujra (hiába, a nézettség és a pénz ereje...)

éppenséggel pont nem. hiszen itt érte el a sorozat nézettségi minimumát, és le is került a wb mûsoráról, de a upn átvette a sorozatot és még lenyomta a maradék 2 évadot. (hiszen azt már elég régen lehetett tudni, hogy pl. ki lesz a 6. évad fõgonosza, meg ilyesmi)
Én csak néha nézem, mikor éppen nincs jobb dolgom - a sztori iszonyú összevissza, néha úgy tûnt, hogy az írók már kezdték unni a dolgot. Buffy meghalt, feléledt, az anyja meghalt, feléledt, õsdémonok jönnek-mennek, minden hétre jut

😊 ha lenne valaki fanatikus buffy-fan itt, akkor erre biztosan ugrana. a sorozat nem véletlenül lett az elsõ netes kultsorozat, máig hihetetlenül nagy a fanbase. a sztori pedig olyannyira nem össze-vissza, hogy már a 2. évadban lehetett tudni a fõ storyline-t, hogy ki, hogy, miért? a 3. évadban is történnek már utalások az 5. és a 7. évadra satöbbi.
nah hat egyszerun ez egy tipikus pelda arra hogy egy loszar szinkronnal hogy kell gagyiva tenni egy filmet....hat javaslom nezzetek meg erdeti nyelven mert eg es fold a kulonbseg...spikenak nem ilyen buzis hangja van ...andrewnak a hozza illo gyerekes hangja van kurva kiraly😄D egyedul talan anya hangja lett jo magyarul is.
amugy igen ez egy ilyen semmilyen resz volt😊 de higyjetek el majd most jon a java😊

Adam5
ez aztán huh rész volt 😊))

Adam5
szal

Adam5
hopõ

Adam5
meg ezt

Adam5
most hirtelen csak ezt találtam

PLaci
Ehhh... Én is meglovagolnám 1000L, de ezen a képen úgy néz ki, mint egy 12 éves, aki kirabolt egy smink boltot....

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

LittleL
Arról a Sarah csajról tegyen be valakik épet, az a legjobb
az egészben. D

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

ez már a vége, itt fulladt ki a sorozat - elméletben buffy halálával befejezték, és csak nagy szakadással folytatták ujra (hiába, a nézettség és a pénz ereje...)

nah vegig neztem😄 elmult napokat azzal toltottem hogy season7 reszeit leszedjem dc++ rol😊 dvdrip, original DUb angol sub, nem kell ennel jobb😄D hat egeszen mas feeling mint tvben😄 uber😊 azt sajnalom hogy vege van 😞(( nezzetek mostmar vegig aki teheti meg kb 3 het a viasat3 on es nyista tobb resz. szerintem megeri nezni lesz par erdekesseg.

ja, így már mindjárt "érthetõbb" a dolog 😛

Adam5
"valahogy mindegyik Buffy kisvárosába téved"

igen mivel ott van a pokol szája 😊

Adam5
nekem is van néha ilyen érzésem, de azé jó a sorozat

Én csak néha nézem, mikor éppen nincs jobb dolgom - a sztori iszonyú összevissza, néha úgy tûnt, hogy az írók már kezdték unni a dolgot. Buffy meghalt, feléledt, az anyja meghalt, feléledt, õsdémonok jönnek-mennek, minden hétre jut valami gonosz, ami elpusztítaná az univerzumot és valahogy mindegyik Buffy kisvárosába téved, csak hogy Buffy lekaratézhassa. Ráadásul a mellékszereplõk is csak ide-oda járkálgatnak, legtöbbször nem is viszik elõre a történetet.

Punkerwork
én meló miatt nem igazán látom, de 1-2 poén tényleg volt benne, nem egy Al Bundy de jobb mint a millió részes dél-amerikai csodák, ezen legalább lehet röhögni 😊