2886
Starforce
-
Nem. -
shiftáj #1043 hi all!
volt már olyan sf3 as game amit nem lehetett elindítani a táp lehúzogatós dologgal? :\ -
Az újabbakat nézd meg rajta. -
keeper2 #1041 Én mint említettem, bár nem túl újakkal próbálkoztam, de pl. a 3.4-es verzió tökéletesen működik az nforce 4 chipsetemen, úgyhogy szerintem ez is csak valami kamu, vagy pedig csak a legújabbak nem mennek ezen. -
Nah basszus! Nincs semmi baja az íromnak! Csak miután huzigáltam, átkerült F-ről I-re.
-
Valaki létszi a meghajtós megoldásra valamit! -
armandusy #1038 via k8t890 chipset a másik gépen meg nforce 2 chipset van -
NF4-esen nem játszható ki a SF? -
Milyen alaplapod van milyen a chipset? Nforce 4-es? -
armandusy #1035 hy leszedtem a world racing 2 öt elovastam a topicjában hogy kell felrakni de nem megy mindewnt megcsináltam amit irt és kiirja hogy rakjam be a cdt HELP!!
[email protected] vegyetek fel ha tudtok segíteni köszi -
Please valaki!
Nem működik a meghajtóm! SFN-be engedélyezem, de nem lehet használni... -
Bal1 #1033 Szisztok a cross racing championship elindításához milyen cd kulcs kell? -
Mentol #1032 Na, úgy látom itt nem találtam lelki társra...
-
ACE #1031 és majd jön másik megoldás, ami azokat is átbaxxa, ahogy eddig is volt, és ezután is lesz... -
Thanatos #1030 egyáltalán nem amiatt mert túl jó de mind1 :)
amugy meg ez nem áll fent ha valaki csak eredeti cuccokat hazsnál, aki meg nem magára vessen, az iylenért meg kell szenvedni :) -
zoltang #1029 Na ez a GameDrive Manager 10-es használhatatlan, mert csak *.vcd és *.d00 formátumokat tud emulálni. Ez jó az sf3 ellen? :) (Kinek van ilyen formátumba sf-es játék?) -
hehe, sejtettem valahogy, hogy HL2...ééééreztem, de nemtom mért 

-
nekem a HL2, a CS:S miatt -
nekem is csak a Diablo2+LoD az eredeti...
-
nem vagyok rá büszke, de 1db eredeti játékom van és az sem starforce-os. -
Ha nem akarod/tudod megvenni, akkor ALKALMAZKODJ!!!! Én is megtettem, sokan mások is!! -
Mentol #1023 Ott a pont! Csak egy bibi van: örülök, hogy Te kedves, meg tudod venni az új játékokat egytől egyig... Én nem tehetem meg. Akkor már tűnjek el a süllyesztőben? -
-
kurvára nincs igazad.
a védelmet feltörő/átverő programok nem működnek az új chipsetekkel és külömböző meghajtókkal.
ha megveszed a játékot, tök mindegy, hogy milyen géped van... -
Mentol #1020 Jópofa vagy!
De most őszintén, szerintetek nincs igazam? -
áááh...nem lesz olyan progi egyhamar, ami emulálni fogja...főleg nem a 3.6-ot, és a DAEMON Tools 4 sem fogja szvsz, max a 3.0-3.3 sztem...de lehet még annyit sem -
zoltang #1018 Hm... Vajon fog is működni az újabb 3.6-os SF-el. Egy torrenten megtaláltam. Kíváncsi vagyok, talán leváltja a Daemon Tools-t? -
Ezt én ugy értelmeztem hogy emulálja a starforce3 -athttp://www.farstone.com/home/ensite/products/gamedrive.shtml -
Akkor ne játszál!!! Van rá megoldás!
És külömben is nem kell kikapcsolni a gépet az olvasók kiiktatásához... -
Mentol #1015 Namost: az ember törekszik (a lehetőségeihez mérten) a mndenkori legjobb gépet fenntartani. Ehhez hozzátartozik az, hogy a chipkészlet a legújabbak közül való (pl.: nFroce4), meghajtó minél többet tudjon (pl.: CD/DVD író combo drive), stb.
Erre, jönnek ezek a játékok, amik azt mondják, hogy a chipkészlet túl jó, a drive egyáltalán nem jó, stb...
Hát nehogymár a játék miatt ne vegyek ilyen-olyan alkatrészt! Nehogymár minden játékindítás előtt gép kikapcs, drive-ok lehúz, gép bekapcs, min.3 egyéb elindít, stb...
Nah, ez a bajom. -
Erdekes nekem semmi bajon Nforce4es lap mellett a SF3as gamekkel. -
Sumi70 #1013 Nekem elindult a Tracmania. Verbatin CD-RW 2-4x-esre lett kíírva a leírtak szerint. Optikai meghajtók lehúzása és letiltása nélkül megy! Író: Pioneer A109, olvasó: LG DVD. Az írás után sokáig gondolkodott a gép én erre újra indítottam a gépet (hideg reset). Újraindulás után a a program 2-3 perc CD ellenőrzés után elindult. -
Mindenki hogy sir miközben megy jó sajnálom azokat akinek nem.
Azért nem semmi hogy a SF3 miatt nem veszek Nforce 4-es chipsetű alaplapot :D
Az ember mit meg nem tesz a gamekért. -
zoltang #1011 Pedig ez a Star Force lesz a jövő egyik védelme (Ha jól tudom orqsz fejlesztés !?). A nemsokára kijövő 3.7, 3.8, 3.9-ban szépen kiiktatják az sfclonokos megoldásokat is... -
Mentol #1010 Én is próbálkoztam a hétvégén a TrackMania Sunrise-al, és ugyanazt tapasztaltam, mint CsoCso. SZÍVTAM VELE!
Nagyon remélem, hogy nem ez lesz a fő csapásirány a jövőben (mármint a SzarFórsz), mert akkor én többet nem játszom. Ez óriási kibaszás. Tudom, hogy ez a célja, de akkor is.
-
a copyworldot ismerem.. sajna nem is talaltam fear cracket.. mindegy.. amugy megoldodott!!!!!! registryben jobb klikk engedelyezesnel ranyomtam a teljes koru hozzafreshez. majd restart es most elovettem az sf najtmert.. engedelyeztem a nodeot es a cd ket es most joooooooooooooooooooooo -
Newfronter #1008 www.gamecopyworld.com és ez szent hely! Itt a tesó is: www.gameburnworld.com
A gamecopy-n valamelyik protection szekcióban van, de egy ömlesztett mennyiségű emu progival. -
most nezem hogy en a starfuck ra kerestem ra a googlen de nekem az sf nightmare van es az a szar... -
sf nightmare-t honnan lehet leszedni?tud vki pontos linket? -
eszkozkezeloben nincs semmi.. marmint a cd-m nincsenenk ott