2886
Starforce
  • chopin42
    Sikerült !
    Megy a Sony-val.
  • chopin42
    Csak azért, mert már kiírtam TDK-ra és azzal nem indult.(nem fogadta el a Cd-Key-t).
  • grebber
    Ha sikerül kiirni nem kell a baszakodás mert akkor ereteinek ismeri fel a CD-t.
    Ha imigeből nyomatod akkor kell a 2.rész.
  • chopin42
    TRACKMANIA SUNRISE

-Sony CD-R 1x-48x 700 Mb
    -Alcohol 120
    -Képrögzítés
    -tmsunrise_patched.mds
    -Securom *NEW
    -RAW DAO
    -4X

Ha sikerül kiírni :

-Feltelepít
    -Újraindít
    -Nightmare: Disable CD, Node
    -SFcure01 start
    -TmSunriseLauncher.exe
    -YAT7-CPDX-K3HK-JNXX-CK56 vagy KRxM-DXGX-CNX4-BNXF-WJJ

LG íróm, olvasóm van.

MINDENT ÍGY KELL ?
    Valahogy az az érzésem, hogy nem fog sikerülni.
  • arty
    jah, a virtualcdhide NEM alkalmas az sf3 átverésére, sőt, mamár securom7 átvágására sem :) arra ott az sr7stop :)

safedisk 4.6-ra meg sd4hide :D
  • arty
    - 3.3 és előttiekkel megy a mini image
    - a 3.3+ felettiek CSAK full image + sfcure esetén mennek
    - természetesen MEGY nforce4 lappal is, de havernak CSAK lehuzva, még az IDE vezérlő bios beli tiltása sem volt elég (bios bug!?)
  • ACE
    Ha az image file-t írod ki azzal az a gond, hogy mindig át kell másolgatni vinyóra... Bár ez is jobb megoldás, mintha egyáltalán nem fut...
  • keeper2
    Na, az új verziós védelmű progik beszerzés alatt állnak, aztán majd tudok mondani róla dolgokat, hogy megy nf4-en, bár mostanság elég kevés a szabadidőm az állandó túlórák (és úgy általában a munka miatt). Korábban eléggé állóvíz volt a sf kb február óta, és mikor indult be az egész? Tuti, hogy ahogy munkát találok. :(
    A régebbi (3.3 és elötti) progik egyébként elindulnak csak sf nightmare-ral is (egy-két kivételtől eltekintve). Úgy tudom, azért javasolják, hogy inkább kábellehúzás legyen, mint sf nightmare, mert van, hogy felismeri a védelem, hogy a fájl virtuális meghajtóban van. Erre jó elvileg a VirtualCdHide. Amúgy, előző próbálkozásnál a sf nightmare használatakor rendszeresen lefagyott a gép (gombra kattintáskor). Aztán kiderült, hogy amúgy is fagyott, egy megzakkant hálókártya miatt, mostmár majd kíváncsi leszek, stabil lesz-e. Remélem igen, régebben sem volt vele semmi gond.
    Duddits: a leírásod 6. pontjában az sfdrvup az ugyanaz a verzió, mint ami a cossacks-nál is van? Csak mert akkor még nem volt 3.5 és 3.6-os sf, így az inkább visszabutítja a drivert, mint frissíti akkor.
    Valamint a 8. pontban a kétszeri node letiltás szándékosan van? Ez számomra új dolog volna, eddig még nem tűnt fel sehol, hogy ezt 2x kellene.

Mostanában még mindig dúl a mini image divat az sfcure-al is, vagy már ki bírja olvasni a védelem a rendes telepítős-image-ből is a védelmi infókat?
    Sfclone esetében az alcohol/daemon mountból is rendesen elindul, vagy csak, ha ez lemezen van? (mivel még nem volt időm ilyen clone verziót kipróbálni)
  • kolbaszosfank
    Igen, arra gondoltam mi van ha a NFO-nak megfeleloen alkohollal
    kiirom (kibontva) az imaget. Akkor CD-rol elvileg valamivel futnia
    kene nem elvegre azert clone ? Vagy rosszul gondolom ? :)
  • Duddits
  • markastor
    Az ide driveremmel volt a baj,úgyh. a lehúzásos technikával megy minden.
    Bocs a kis intermezzomért. :)
  • markastor
    Már megvan, de a legújabb van fent.
    Nem megy, pedig mindent a leírás szerint csináltam.:(
  • markastor
    Már találtam. :)
  • markastor
    Sziasztok!
    SFnightmare-t honnan lehet szerezni?
  • Zetorg
    nightmare a node miatt mindig kell, de ha nem húzod le a meghajtót és nightmare-ben letiltod, nem biztos, hogy működik.
    cure:
    image-t egy fájlban akarod kiírni, vagy kibontva?
    kibontva szvsz nem működik, ha az image fájlt írod ki, akkor pedig kell a cure, mivel mountolsz.
  • kolbaszosfank
    Hali,

Tartson mar valaki nekem 1 starforce gyorstalpalot: :)
    (kb. ertem, csak kerdeseim vannak)

-SF Nightmare: akkor kell ha lusta vagyok fizikailag lehuzni a drivekat ?
    -SF Nightmare: vagy mindenkeppen kell disable node miatt ?
    -SFCure: Ez mikor kell (lsd lent) ?
    -Ha mountolok, es lehuzom a drivekat fizikailag akkor kell ?
    -Ha megirom az imaget DVD-re, akkor kell ?

Koszi, most csak ennyi kerdesem van ;)
  • zoltang
    Köszönöm. Amúgy van valami oldal ahol figyelemmel lehet kísérni a progit?
  • grebber
    Nekem jó a régi is majd ha valami fenomenális újítást hoz leszedem.
  • arty
    sfcure1.0.H
  • zoltang
    SFcure v1.0H-AlB-t honnan lehet leszedni?
    (pl.: itt is a régi van. A http://club.cdfreaks.com/ -on is a régit látom.)
  • arty
    még 1 tipp, ha valakinek nem menne:

c:\boot.ini -ben érdemes ennek szerepelnie, ha nem lenne benne vagy máshogyan lenne ott:

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /Execute=OptIn

A lényeg a "/execute=optin" -en van! Ha ez nálad "/noexecute=optin" estleg ird át, hátha!!! Mást NE irj át a fájlban!!!!
  • arty
    Figyelem!

némi marhulás után egy érdekes tapasztalatot szereztem(+haver):

- ha a csik nagyon gyorsan fut végig lemez ellenőrzéskor, s a végén azt irja ki, hogy tedd be a lemezt másik meghajtoba, akkor a gond: a rendes CD/DVD meghajtod látja a starforce!

A furcsa, hogy havernak a biosban az adott IDE vezérlő le volt tiltva, mégis látta a starforce valahogyan a meghajtot, bár windows eszközkezelőben NEM látszott! Ahogy FIZIKAILAG lehuzta, máris elindult a játék ... lehet nem minden BIOS "tiltja" le "rendesen" a vezérlőt, tehát tényleg nem vicc, hogy LE KELL HUZNI!

- ha a játék inditásakor a védelem a cd kulcsra panaszkodik, akkor több gond is lehet:

+ SFCURE szerviz nincs telepitve, nem fut vagy éppen nem megfelelő verzióju! 1.0.h a legfrissebb, azt kell használni MINDEN gép esetén! nforce2/3/4, VIA, SIS és INTEL chipsetes lapnál is, azaz Intel és Athlon/Athlon64 esetén is! NEM a régi, x86_64es sfcure-t, az csak teszt verzio volt!

+ nem a megfelelő mdf/mds verzioval rendelkezünk, érdemes másokkal(akiknek megy) egyeztetni a cd imidzs fájlok méretét!

+ NODE DISABLE nem hajtodott végre rendesen! Ekkor a lemezellenőrzés nagyon sokáig fut, mintha lefagyna, s a végén hibaüzenetet dob: incorrect key ...

AKI ezekután nem képes rájönni, h miért nem megy neki vmelyik sf3 game, az szégyellje magát :D
  • Thanatos
    thx
  • grebber
    Sürgösen vissza is lehet olvasni keményen vagy 6-ot.

# 327!
  • DrAk3
    vlaki plz sürgösen mondja meg honnan lehet letölteni de ugy hogy el is lehessen vele inditani a trackmania-át elöre is thx
  • grebber
    World Racing 2, Codename Panzers Phase 2, Cold War, The Suffering Ties That Bind,Trackmania Sunrise, csak hogy párat emlitsek ezeket ha van lehetőséged probáld ki ha mennek akkor királyság.
  • keeper2
    Hát, most akadnak egyéb problémák a géppel, mindenesetre mondj újabb védelmű játékokat, de lehetőleg stratégia, gazdasági, rpg vagy kaland stílusút. Az akció/fps/verseny játékokat nem szeretem (kivéve talán a rally és a 18 wheels tipusúakat). Vagy netán van olyan oldal, ahonnan könnyen megnézhetem, min milyen védelem van? Pl. az nforce-on fárasztó lenne egyesével végigrágni magam, a gameburn-on van egy igen hiányos elmaradozó lista...
  • grebber
    Amugy nekem nem jött átt a leirásból de ez a SFcure v1.0 mivel jobb mint a sima SFCure?
  • Duddits
    Skyline torrent.
  • Thanatos
    link letöltéshez?
  • grebber
    Torrent legfelső talán.

De szerintem semmit nem ér mert akkor elterjedt volna mint a tűz.
  • mobal
    sziasztok! nemtudom ismeritek e a gamedrive 10 nevü progit. állítólag tud emulálni starforce -t. nem tudjátok ,hol lehet egy eval verzsönt letölteni? kipróbálnám 1 - 2 eredeti sztárforszos gémmel...
  • Duddits
    SFcure v1.0H-AlB 2005.10.17

StarForce file system antiblock driver by AlB (version 1.0 H FIXED)

1. Manual disable (disconnect cables from) all satisfacted CD/DVD drives on _I_D_E_ controllers. SFNightmare doesn't works very frequently.

2. Edit "sfcure01.reg" for start type. 2-Auto, 3-Manual. Default is 3-Manual.

3. Run "!setup.bat" for driver install.

4. For manual start type use:
    Run "!start.bat" for driver start.
    Run "!stop.bat" for driver stop.

5. Use "StarforceNightmare 1.12" disable node function for disable virtual drive blacklisting.
    Or use "Win2K3 Node Disabler" for it. For me it was only one working way under Win2K.

6. Start Starforce (prior 3.7) game with correct disc image in virtual drive (Alcohol120% v1.9.5 build 3105).

ps.
    1. Of couse, you must have admin rights.
    2. Various WinNT x86 (with DEP too) supported and tested.
    3. Uninstall all hardware access software tracers and logers.
    4. Special tnx to DKTigra for nice tool and sti for suggestion.
    5. Don't forget input virtual drive drivers to "Win2K3 Node Disabler" list.

2005.10.17
  • grebber
    Én azt használom semmi gondom vele.Nemtudom hogy van-e újabb de nem is kéne mert ez is jó.
  • Serpa
    köszi.
    SFCURE01 a legújabb?
  • grebber
    #327-kell neked asszem.
  • Serpa
    mondjuk az:
    - hogy működik?
    - mi kell hozzá?
  • grebber
    Mi nem érhető belöle?
  • Serpa
    meddig kéne visszaolvasnom, hogy megértesem a "SFcure" -t?
  • Duddits
    Volna egy kérdésem.

Ha kiírom a CRC .mdf és .mds fájljait sima CD-re, Daemonnal feltelepítem a CD-ről, utánna az .mds fájlt átmásolom a vinyómra, és csak azt mountolom a Daemonba, akkor menni fog a játék?