Starforce
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
hát ezt nem gondoltam volna, hogy ez meg fog történni....iszonyat nagy SF fan volt a CDV, szakadni nem akart tõle....
viszont tudjátok mi lenne még a jó? ha az Enlight szakítana az SF-fel... (tudjátok, TrackMania, TM Sunrise....Virtua Skipper, Scrapland, majd BAD DAY L.A....mind mind SF...)
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Alcohol.120.v1.9.5.3923.Corporate
Találtam egy ilyen progit.: StarForce Drivers Removal Tools (+Reloaded) and other infos
Ez mire jó?
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Egyébként komolyan gondoltad ezt a kérdést, amikor még csak néhány profi crackercsoport pedzegeti, hogy kemény melóval, csoportosan, rengeteg tapasztalattal a hátuk mögött hogy lehet törni (ott sem mindent, vannak olyan régebbi cuccok, amikkel több probléma van, mint az újabb, fejlettebb védelmûekkel.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
De egyedül a b..-s életben fel nem töröd a sf3-t.
A nagyok is csapatban csinálják a töréseket. Nem véletlenül.
Csak halkan, mert ez illegális...
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
\pl: Prince T2T\
http://starf.bestmedia.kiev.ua/
STARFORCE NIGHTMARE
Current version: 1.12 20.02.2005
"...hanem csak akkor fog elindulni ha a megfelelõ cd olvasód van.(kb. 4-5 fajta lehet)"
Ez hogy kell érteni. Csak kiírással megy?
A toca race driver 3-nak és ennek is ugyan az a védelme,verziószámra pontosan.(Starforce 3.7.13).Toca-nál elég ha lehúzom a cd/dvd romokat itt viszont nem,hanem csak akkor fog elindulni ha a megfelelõ cd olvasód van.(kb. 4-5 fajta lehet)
miért van ez?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina