Starforce

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem! Csak nincs semmi értelme feltörni, ugyanis csak bemountolod és már megy is. Az más kérdés ha ki akarod írni, és nem akarod hogy az image a gépen legyen.
Örm
Ha jól láttam akkor a Desperados 2 DVD-s változatán is ilyen TAGES védelem van és még ahhoz sincs crack pedig már 1hete megjelent az nforce-on. Remélem ez nem azt jelenti, hogy ez is olyan nehezen törhetõ védelem mint a SF!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

mucsácsó
naaafenne.....
hát ezt nem gondoltam volna, hogy ez meg fog történni....iszonyat nagy SF fan volt a CDV, szakadni nem akart tõle....
viszont tudjátok mi lenne még a jó? ha az Enlight szakítana az SF-fel... (tudjátok, TrackMania, TM Sunrise....Virtua Skipper, Scrapland, majd BAD DAY L.A....mind mind SF...)
énis

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

mucsácsó
énis 😊
DT4eva
ffxi
Akkor maradok Démon4-nél.

Fákjúal!

Semmivel, mert ez 3823-as. <#wilting><#bdead>
mucsácsó
hmmmmmm, nade ez vajon mire képes?
Azthiszem van új Alcohol.
Alcohol.120.v1.9.5.3923.Corporate
Duddits
Mar megvan...

hogykell ezt a szart +csinálni??<#szomoru1><#szomoru1>
Evogordon
jaa. Ez volt régebben is...

mucsácsó
ez csak a StarForce forráskódja, törés...RELOADED bizonyítéka, hogy télleg tudja törni az SF-et. ennyi az egész 😊
Evogordon
hy
Találtam egy ilyen progit.: StarForce Drivers Removal Tools (+Reloaded) and other infos
Ez mire jó?

ffxi
Cumi!

Fákjúal!

nemtom hogy jön ez ide, de 😄DDDDDDDDDDDDDDd

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

ffxi

Fákjúal!

Nagyon egyszerû: írj egy levelet a készítõknek, hogy szeretnél profi lenni a sf törésében, ezért megköszönnéd, ha segítséget, illetõleg az ehhez szükséges progikat nyujtanának neked, végülis õk készítik, így õk ismerik a legjobban. A lényeg, hogy udvarias legyél. Ha anyázni kezded a sf-ot, tutira nem adják meg a segítséget 😊)

Egyébként komolyan gondoltad ezt a kérdést, amikor még csak néhány profi crackercsoport pedzegeti, hogy kemény melóval, csoportosan, rengeteg tapasztalattal a hátuk mögött hogy lehet törni (ott sem mindent, vannak olyan régebbi cuccok, amikkel több probléma van, mint az újabb, fejlettebb védelmûekkel.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Hello mindenkinek!!! Hogy kell feltörni a Starforce-s védelmet lécci segítsetek!!! Elöre is kössz!!!

Balumann
ja :|

mucsácsó
már régesrégen igaz 😊

ez már több ubis gamebõl is kiderült...pl Paradise...stb...
Balumann
Kijött a Ubisoft-tól a Heroes of Might and Magic V, és securom -os védelem. Tehát igaz hogy szakított a starforce-val az ubi 😊

SZilaJMaGGoT
Háát.. Engem a 3d sex villa miatt érdekelne.. Merthát jönnek az újabb verziók és egyszerû a védelme.. A lényeg hogy a demó részt simán lehet unlockolni sztem egy pár trükkel...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Ismerõs érzés. Én is jártam már úgy, hogy egy programot megszereztem, csak azért, hogy megnézzem, hogy valahogy ki tudom-e játszani a védelmét, majd mikor ez sikerült, már le is töröltem, anélkül, hogy kipróbáltam volna, mert magára a programra magas ívbõl tettem. Hehe... a védelem megléte ösztönöz a lemásolásra, tehát ez esetben a védelem hiánya sokkal nagyobb biztonságot nyújtott volna a programnak.... bár, végülis nem károsítottam meg senkit, lévén a védett terméket nem használtam, így jogilag akár még korrekt is maradtam, mondjuk tudom, hogy az érdekvédõk tesznek arra, hogy használtál-e valamit, vagy csak megvolt egy darabig, számukra mindkettõ illegális (sõt, minden illegális, ami nem termel számukra nagy pénzkupacokat)

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

SZilaJMaGGoT
link?? Nyugi én nem sf 3mat akarok törni csak kíváncsi vagyok hogyan is csinálják.. Egyébként egyszer csak rájönnek a titok nyitjára, és akkor ez alapján szerintem majd könnyebben rájönnek a 4 törésére is... Régebben még fasza volt mikor még nem volt a sok geci védelem, mert ha szereztem valami gamet mindig volt a cd-n crack mappa...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Hi! A Fire Department 3-t el tudja indítani valaki. Annak is ugyanilyen a védelme. Akinek sikerült az léci írjon. Kössz!!
mucsácsó
najó...azért nem kell túlzásba vinni...
Hajrá adan! Hajrá adan! Hajrá adan! Hajrá adan! Hajrá adan! Hajrá adan! Hajrá adan! Hajrá adan! Hajrá adan! Hajrá adan! Hajrá adan! Hajrá adan! Hajrá adan! Hajrá adan! Törd föl! Törd föl! Törd föl! Törd föl! Törd föl! Törd föl! Törd föl! <#vigyor2>
ffxi
<#nevetes1><#nevetes2>

Fákjúal!

A crackers matrix jó pár alapdolog elsajátítására.
De egyedül a b..-s életben fel nem töröd a sf3-t.
A nagyok is csapatban csinálják a töréseket. Nem véletlenül.

Csak halkan, mert ez illegális...

Balumann
😄

ati2002
Valahogy el kell kezdeni...<#vigyor2>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

FELTÖRNI???<#ijedt><#ijedt> Te nem a RELOADED tagja vagy?? <#ijedt><#wilting><#idiota>
Akkor ha most egy Starforce-os játékot szeretnék feltörni hogyan csináljam?
\pl: Prince T2T\
repvez
Akko bocsi csak azért feltételeztem mert olyan oldalon láttam ahol mindig a legfrissebb cucok vannak fenn napi frissitéssel és ez tegnap volt a föoldalon.
mucsácsó
jhajah..énis így ismertem, hogy 1.12, azért akartam énis kérdezni, hogy ezen mi az új 😄
Miért az lenne új? Már nagyon régi.

http://starf.bestmedia.kiev.ua/

STARFORCE NIGHTMARE
Current version: 1.12 20.02.2005
repvez
Az uj SFNightmare-el probálkozott már valaki?Az 1.12-es változattal.mennyivel tud tobbet ill jobban mint a másik?
ja az lehet, ebben igazad van. De így is elengedhetetlen egy CD író és külön egy olvasó...
PLackó
már én sem tudom.van egy mellékelt program,amiben ki kell választani a cd meghajtót,és elvileg patchelne valamit.

Nem úgy van az, hogy Alcohollal kell kiírni és csak CD olvasóval lehet elindítani? Mert az NFO ezt mondja... sajnos nincs CD meghajtóm, csak íróm...
PLackó
köszi.nem,hanem valami program van hozzá,ami elindíthatja a játékot.de csak pár cd meghajtóval mûködik.

Az 1.0-n PRO az 1.03-an "sima" SF van. Mégis az 1.0 megy.
Ez van a Wintersport Pro 2006-al is. Az 1.0-n és az 1.03-on is látszólag ugyanaz az SF 3.7.13.00 védelem van. De míg az 1.0 megy "lehúzott" dvd-kel, addig az 1.03 nem megy sehogy nálam.

"...hanem csak akkor fog elindulni ha a megfelelõ cd olvasód van.(kb. 4-5 fajta lehet)"
Ez hogy kell érteni. Csak kiírással megy?
PLackó
valamit nem értek.Ki akartam volna próbálni a fire department 3-at.
A toca race driver 3-nak és ennek is ugyan az a védelme,verziószámra pontosan.(Starforce 3.7.13).Toca-nál elég ha lehúzom a cd/dvd romokat itt viszont nem,hanem csak akkor fog elindulni ha a megfelelõ cd olvasód van.(kb. 4-5 fajta lehet)
miért van ez?

Ja de pl. a Fire Department 3 az megint egy félmegoldás. CD/DVD olvasó mizéria... :S
mucsácsó
3.5 😊
Örm
2006-04-23 PC Game ISOs American Conquest - Divided Nation (C) CDV RELOADED törve SF 3.6!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

mucsácsó
hát ritka egy szar dolog, az biztos... 😄