2886
Starforce
  • Bazsix
    Sziasztok! Szerintetek mi a teendő, ha egy korábban már mükődő starforce-os progi most nem akar elindulni? Az a bosszantó benne, hogy nincs semmi hibaüzenet, vagy lemez csekkolás. Az exe elindul task manager-ben láccik, a processzor használt felmegy piszkosul azt nem történik semmi. Kilőni sem lehet a processzt. Shutdown-nál viszont szokott szólni a win, h másolás védő rendszert nem tudja leállítani???
  • JeLo
    Európai kiadást kaptam, most már még kiváncsibb vagyok :)
  • JeLo
    Megjött a FO2-m :) Délután majd meg tudom nézni, kiváncsi vagyok mit változtat a dolgon, hogy eredeti :)
  • zoltang
    Nem csak az SF4-től kell félni.

A SecuROM is bekeményített, mert a legutóbbi 1.5-ös (kb. 2006. július 14.) Star Wars Empire at War javítással a védelem 7.00.00.0245-re javult. Sem az AntiSecuROM 1.2 sem a CureROM nem tudja elindítani a progit. A védelem a virtuális meghajtóra hivatkozik. Aggasztó, hogy még most sem jött ki újabb AntiSecuROM, CureROM ami megoldaná a broblémát.

A DT4.03HE ki lett ütve így, sehogy sem megy vele. Alcohol 120% 1.9.5.4212 sem tudta átverni a védelmet.

De most a legújabb Alcohol 120% 1.9.5.4327-ben tényleg javult a viruális meghajtó, mert ezzel már elindul a legújabb Curerom segítségével a SWEAW 1.5.
    Szerintem a MINIIMAGE kora lejárt a SecuROM-nál is. Azt írja ki a legújabb Alcoholnál is, hogy "Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel". Csak a teljes DVD-Clone-val megy.

Jöhetne egy újabb DT, mert már az Alcohol 120% is előrébb tart az emulációban.
  • Newfronter
    Próbáltam, de semmi. :(
  • ati2002
    Nem próbáltad "elrejteni" a virt. meghajtót?
  • Newfronter
    Várható volt. Lehúzott meghajtóval nem megy. :( Trial igen. Emulation software detected.
  • zoltang
    Várom az eredményt. :)

A trial-al próbálod?
  • Newfronter
    Máris próbálom a FO2-vel, de nemhiszem hogy menne vele. :(
  • zoltang
    Alcohol 120% 1.9.5.4327
    2006-07-31

UPDATE Virtual Drive engine.

ADD Support for more devices, you can find more detailed information on our development page at http://www.alcohol-soft.com/devsupp/

FIX minor bugs reported by users.
  • JeLo
    Na, épp most hivtak fel az 576-tól :) Szerdán itt van a Flatout2-m :D american release :)
  • megaszucs
    Most lehúztam a meghajtókat és műxik a GTI Racing!
  • Newfronter
    TDK nemtommicsoda :)
  • JeLo
    És milyen márkájú lemez volt? Bár kétlem, hogy két szériának ugyanaz lenne a hordozórétege, de hátha :)
  • megaszucs
    Nem tudja valaki h a GTI Racing et nem e fogják feltörni?
    Vagy arra más topik van?
  • megaszucs
    Minek kellet kitalálni ezt a strar force védelmet
    A Blind Write al tökre nincs kedvem cseszekedni,
    de simán meglehet csinálni,mer egyik rokonom megcsinálta
    a pop 3-atés nem kell semmi kihuzom a meghajtót
    meg szétszedem a gépet,úgyhogy most már csak a
    flatout 2 vel nem tok nyomulni:(,na mind1 a pop 3 elég lesz...
  • Duddits
    Elvileg 2000 Ft.-ért már lehet itthon kapni. Nem tudom mit szarozol vele... [#}yes]

Jeee!! Köszi az átnevezést, végre!
  • Newfronter
    De van olyan médiakódú lemez, csak egy kicsit kell körbenézni. Egyik ismerősnek épp volt olyan lemeze otthon, kiírta BW-vel, volt neki egy USB-IDE átalakítója, rákötötte a belső DVD-jére és azóta is játszik vele. Itt a fórumon az illetőnek Zsanet a neve. :)
  • JeLo
    Mindegy, legfeljebb kidobnak :)
    Flatout 2. Kipróbáltam pár alternativát saját szakállamra is. Tulajdonképpen ezt a játékot sehogy sem lehet elinditani :) Ajánlott médiakódú lemezt itt nem lehet venni, már végigvásároltam az összes létező nagynevű és noname lemezt, egyik sem olyan. Vistát soha nem raknék fel még egyszer és külső meghajtót nem veszek.
    A starforce killer pedig kékhalálolja a gépet pár pillanatnyi katikolás után :)
    A Blindwriter 6-os imaget átkonvertáltam mdf-be, kiirtam vissza BW6-al, nem jó. Csak alemezkép van meg, de nincsenek mögötte fileok. Na szóval halott ügy. Mdf imaget nem mountolja be se a daemon sem az Alcohol. Vagy megvárjuk az augusztusi securom-os megjelenést... bár nem értem miért securom, hiszen azt egy alap Daemon is átlépi, de nem baj, ez csak jó nekem :) vagy megvárom, hogy legyen az 576-nál.
  • k8bal
    Ezt miből következtetted ki? :c

(igen, azért lett ez átnevezve és az meg bezárva)
  • JeLo
    sf4 topci bezárt, ide lehet nyomatni a hozzá tartozó dolgokat?
  • k8bal
    én egy GTL-GTR párosnak örülnék! :))
  • gamerboy91
    Úgy érzem hogy a következő nagy starforce törés a POP3 lesz.
    És a megérzéseim sose csaptak még be.
    Bár sajna az nagyon nagy falat lesz......
  • gamerboy91
    De ezen valami gyenge starforce van. Mert csak azért törték fel mert Steam-es verzió.
  • kr
    Pro cycling manager 2006-ban tudna valaki segíteni?Elindítom daemon 4-ben ,de a starforce le chekkolja a discet.
  • mucsácsó
    X3.Reunion-ViTALiTY

ez is törve :)
    amúgy köszi annak, aki átnevezte a topicot :)
  • Füredi Gábor
    Hali
    Gamerboy! lenne hozzád 1 kérésem:
    azt a fájlt mellyel kilehet iktatni a star force-ot a Pro Cycling Manager 2006 nevű játékban.
    Valahogy küld el légyszi!
    az MSN címem: [email protected]
  • Duddits
    Alapból én nyitottam a topikot, meg is kértem egy két helyen, hogy nevezzék át, semmi. Kértem, hogy én legyek a házigazda. Ugyan úgy semmi.
  • mucsácsó
    nem új ötlet, már megtörtént párszor, de le se bagóztak...
  • gamerboy91
    Támogatom az ötletet.
    Valaki szóljon a moderátoroknak!
  • k8bal
    ezt a topikot át kéne nevezni StarForce -ra és a többi SF-es topikot törölni! És akkor ez lehetne egy általános SF topik!
  • [HUN]FaTaL
    not working
  • gamerboy91
    CRACK LINK (World Racing 2)
  • grebber
    Bárcsak müködne!
  • gamerboy91
    World Racaing 2 törve?
    GCW:
    World Racing 2 v1.0 [ENGLISH] Fixed Files
    10Mb nemtom megy-e mert nincs meg a gém!
  • pepe792
    Mi az az SPDT driver?
  • k8bal
    GT Legends-et ki ne hagyd! ;))

Mondjuk nekem most megy simán GTR, GT Legends! :)
  • grebber
    Ezek aztán tudnának védelmet készíteni,de mi csak jóljárunk hogy épp az ellenkezőjét teszik :D
  • ati2002
    Ó, hát lassan, lassan. Ez valami komoly iparosmunka lehet feltörni egy SF játékot, hogy ilyen sokáig tart. De tényleg, nem lehet 1szerü dolog, csak alább ne hagyjon a lelkesedésük. Remélem jól keresnek vele...
  • grebber
    X3 Reunion,Knights of The Temple 2, GTR, Blazing Angels Squadron of WWII,Trackmania Sunrise,World Racing 2-öt törhetnék már!