2886
Starforce
-
Newfronter #2326 Ja de Basic verzió tuti. Szóval még mindig nincs törve az SF4. Még normális clone sincs belőle, nem hogy törés. -
The Ant Bully-RELOADED
Starforce 3 törce!?
Ez igazi különlegesség:
A SFClone release Starforce 4.0.10.04!!! -
A letöltők nagy része alapból sem vette volna meg, viszont néhányan demó hiányában így legalább ki tudjuk próbálni mielőtt megvesszük -
Newfronter #2323 Ja meg a faszi kirepül minden kisebb ütközésnél. Habár az 1 is jó volt, amíg nem jött a 2. 
Na de most már ON. -
Az egyben utáltam hogy folyton megfog valami, illetve hogy minden második koccanásnál összetör a faszi 3 méter kerítést, kiszakít tőből egy 4 méteres táblát, végül becsípődik valami ipari gép alá.. Aztán reset.. -
De az egybe legalább megfogott pár dolog ittmeg nekirongyolsz a sziklának azt meész tovább ,meg hiába van szarrá törve a kocsid semmit nem befojásol az egybe ezt jobban megcsinálták! -
Sztem is sokkal jobb az elsőnél.. Egy ilyen brutál roncsderbi nem kell hogy szim legyen.. Az elsőben kifejezetten irritált, hogy a csicska fakerítés félredobta a 2 tonnás 130al közlekedő verdát... -
Newfronter #2319 Dede sajnos kevesebb lesz, sokkal kevesebb. Nézd meg a letöltési számokat!
UI: én sem lesem a check disket. -
Newfronter #2318 Nemtom nekem tetszik nagyon, sokkal jobb az elsőnél. -
LOL képzeld el milyen lesz a Flatout 3 ha a kettőt is ennyire leegyszerűsítették :( -
Nemtom mi a rák bajod van azzal hogy feltörték.. Ettől nem lesz kevesebb vásárlás, aki meg megvette annak kényelmesebb, nem kell pakolni a lemezt, meg lesni az SF disc checkjét.. -
háthjha, de kétlem hogy megint EVM-es lenne :(
habár ez is azért lett EVM-es, mert ahogy a flatout 1 bekerült az EVM szériába, egyből úgy vitték, mint a cukrot...
tehát következtettek, hogy a 2-t is fogják...
sztem jól is gondolták :D -
Newfronter #2314 Megy az...
Nem baj majd a Flatout 3, SF5-el only! :D
Csak legyen EVM-es vagy suxx.
-
pfff...sajnos feltörték... :D
káröröm a legszebb öröm...jó lett volna, hogy az szop, ha nem veszi meg :D
ennek nem tudok örülni, hogy feltörték...max ha SF4-et törték volna...
btw, tört megy neten? ugye nem :D -
ha felülírod a CloneDVD-s verzió exe-jét a tört, securomos flatout2 exe-vel, akkor müxik. ;) -
Jah, igaz. Nem baj, törve!
-
Newfronter #2310 Ja de nem a Star-Force másolásvédelem, mert az Securomos. Tehát az aláírásom még mindig érvényes, sajnos. :( -
FlatOut 2 törve!! -
Na jó, hát ilyen high-tech cuccokal megy... 
-
q2w3 #2307 Még Áprilisban megvettem a GTR-t és azóta sem indul. -
nekem nForce4es alapom van: mount image, start sfcure,SFNightmare disable cd, play! ;)) -
Zsoberpapa #2305 Aham, értem. Thx ;-) Kár, hogy más nincs :S -
zoltang #2304 StarForce patents unique protection technology!
StarForce Technologies received US patent # 7039188B2 for
“Optical Disc Authentication Method and Apparatus”. Date of Patent May 2, 2006.
A ku*** annyukat! -
És mi van ha kékhalál? Úgy is elindul újra a géped utánna.
Amúgy meg: GT Legends csak meghajtólehúzós módszerrel indul, sehogy máshogy, esetleg valami spéci trükkökkel. -
Zsoberpapa #2302 A GT Legendsben is Starforce (3.6) van. Azt szeretném megkérdezni, hogy IDE lehuzogatás nélkül a Starfuck/Starfucker (nem tudom, ez egy és ugyanaz a progi?) progival elindul. Nálam a virtuális meghajtóban van benn. Akkor azt rejtsem el (ha jó hozzá)? Mert írták, hogyha elszúrom, akkor kékhalál :-D -
virs lee #2301 A végén annyira jó lesz a védelem, hogy a vásárlók pénztárcájától is megvédi a terméket. :D -
zsotee #2300 Csak nehogy ez a FlatOut 2(húú de ócsóó 2e) átmenjen a sf népszerűsítésébe.
A kiadók majd döngetik a mellüket, hogy az eu-ban eladtak jópár sf4-es példányt és sehol egy működő kalózverzió(júújj de jóó kis védelem..), az új sf meg még hatékonyabb lesz.
SF4 shit for everyone....
Ne legyen igazam...
-
Hát az tuti! -
virs lee #2298 Az olcsó. :)
Olyan gamét ami csak 1 adott hw konfigon futhat, aztán viszlát, na ilyenért itt nálunk, meg sztem máshol se fizetnének az emberek. -
Éppen ez az ezzel saját magákut szopatják be,nem is értem minek csinálták ezt az újat ha tényleg ilyen megtörténhet.
Remélem ezáltal mégtöbben elpártolnak tölűk.
Nem warezt hanem olcsó gameket a magyaroknak!!!! -
virs lee #2296 Hát ez szopás, mivan ha új gépet veszek / fejlesztek? Csomó hw változik, ami ugyebár nem egy szokatlan dolog. Akkor dobhatom a kukába a gamémat amiért súlyos pénzeket fizettem? Hát kapják be a @-om, ezzel csak azt érik el hogy aki eddig egyáltalán gondolkodott legális vásárláson, az is inkább feltört, szopatás nélküli warezt fog használni. Minek fizetni, ha csak problémát kap érte az ember? A warez olcsó és felhasználóbarát. Hajrá starforce, hajrá warez! -
Zsoberpapa #2295 100%, hogy nem lesz. A Gamestarban volt is szó róla ;-) -
Zsoberpapa #2294 Hát ennek én is örülök. Jó lenne, ha a GT Legendset is feltörné valaki, bár én úgy hallottam, hogy DeViance elkészítette a No-DVD patchet, de sehol nem találtam meg :-( -
q2w3 #2293 Sztem a GTR 2 nem lesz StarForce.Mert a demo sem az.
Az egynél meg igen -
Azért ez kemény! Ha DVD-n jön ki StarForce-s játék, akkor valami különleges StarForce DVD-n adják, ha jól értelmeztem. -
Nem tudom jól olvasom-e, de aktivációt a reg-be menti el, és csak 1x használható, ha OS reinstall van, még elötte el kell menteni, különben nem lehet újra aktiválni? Lesznek még ezzel gondok... (olyasmi lehet, mint a Kresz 2.81 szoftvernél) -
zoltang #2290 StarForce Technologies announces release of a new version of FrontLine - 4.00.013.003
Info -
Következő, amit kellene: FIM Speedway Grand Prix 2
Az a baj, hogy ezzel a kutya sem játszik...
Próbáltam Daemonnal, persze nem, aztán Alcohollal simán, úgy sem. Most mi legyen? Várjak? -
Nem kelett nekem semmiféle CD key-t beirni sehova.
Feltelepült a game kérte telepitsem a védelmet megtettem majd újrainditás és utánna simán elindul.
-
JeLo #2287 Megnéztema FO2-t. Először ijesztő volt, de nem kell megijedni. Simán fennakadt eredetiben is a cd emulálón az sf. Aztán nyomtam egy System Checket, dolgozott jó ideig, aztán csinált egy listát, amiben a gép összes adata, hardvere benne van :) A legelején van 2 CD-key formájú cucc. Ebből az egyiket meg lehet adni a védelem ablakában ennél a résznél és elindul és többet nem jelentkezik a védelem :)