BKV pótdíj csekk hamisítás

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hamisítsatok villamost!!!<#hehe>

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Inkább bérletet hamisíts!!

Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!

Nightwish006
Csá ! Látom rég írtak ide, azért megpróbálom. A hétvégén voltam pesten, és sajnos vasárnap elhagytam minden pénzem, így nem tudtam buszjegyet venni. Mivel nagyon sok cucc volt nálam, és a vonat is indult hazafele muszáj voltam buszozni. Még mák volt, hogy debrecenben megvettem a visszajegyet is. Máskülönben ott maradtam volna... Ígyis éhen, szomjan, 2szál cigivel voltam reggel 6 tól egészen este 10ig... <#idiota>
Na mind1, jött az ellenõr bácsi, én hülyemeg bemondtam minden infót pontosan... Namost nem túl szivesen adnék 12rugót ezért, mert istenemre esküszöm kurvára lenne helye annak a sok ezernek... Kérdésem az, hogy mennyire szokás a bkv nál küldeni a felszólítást, és ezt mennyire teszik meg olyannal, aki a világ másik felén lakik?:o

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

PíszLávJuniti
nálunk miskolcon õsszel így üzemeltek.
megállóban megállt a villamos, a leszállókat lent ellenõrizték, felszállva mindenkit végig, leszálltak, és utána mehetett a vilinger.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

max a metrónál a metrórendõrök, de villamoson, buszon, trolin, HÉV-en nincsenek zsaruk. Egyszerûen nincs a rendõrségnek kapacitása erre, hogy szaros ellenõrök mellé odategyenek egy hivatásost posztolni.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

PíszLávJuniti
de mostanaban csoportos ellenorzesek vannak, az ugy neccesebb 6 ellenor + 1 rendorrel..

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

bens
ezt ott cseszted el h elõvetted a személyes iratokat. ilyenkor az alap h nincs nálad semmi irat, semmi pénz. a táskádba, zsebedbe nem nyúlhat bele, nincs hozzá joga. legrosszabb esetben közli veled h ok megyünk a rendõrségre, következõ megállónál leszáltok, elfutsz, ügy lerendezve. én ezt már 2szer eljátszottam. egyszer sem próbáltak meg köveni, pedig mindkétszer ketten voltak. meg áltlában az ellenõrök elég tunya segfejek ahhoz h ne tudjanak utolérni.

errõl eszembe jut egy sztori, lehet h olvastátok az ujságban, fõleg szegediek. pár éve egyik ismerõsömet elkapták az ellenõrök, és persze nem volt nála semmi. namost a srác profi boxoló, és mivel futni nem volt kedve, szépen beverte az ellenõrök pofáját, el is vitte õket a mentõ. havert nem kapták el azóta se. szóval meg lehet ezt oldani többféleképp is. sztem az aki annyira életképtelen h meg lehet büntetni, az meg is érdemli.

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Fabio Capello
jaja... Egy félévet utazgatok abból, ami Pesten egy teljes árú havibérlet XD

Vaxi
Szegeden kapunk bérletet 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Fabio Capello
Kemény.. engem még nem kaptak el, pedig nem feltétlen veszek jegyet egy ezresért amikor szegedrõl hazajövök.... Annyiból bejárom egész Szegedet, itt meg annyi hogy haza tudjak menni

Vaxi
<#wow1>az hard..

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Met
saját adataidat mondtad be?<#zavart2>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Punker
az ügyes.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

2004töl 2007-ig 14db büntetés,abbol 6db bemondás(betiktáltam az adataim) és 6db személyi bemutatás
én pont most kaptam meg a 183745ft-s csekket vmi ügyvédtöl :/
Botooond! Hol vagy má?
de jó topic... megmutatom egy BKV-s ismerõsömnek, jó? :-DDD

Narancs
ja, akkor bazz...ez az 5 kiló most földhöz vágna nagyon.
Az meg pláne, ha õsöknek kéne utólag kiperkálni, és hónapokig no della...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Taranov
És fõleg tizedannyira színvonalas a szolgáltatás.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Mert azok nem jártak iskolába (prefixumok ugye) és a számítógépen sem tanulták meg, hogy a kilo az ezer (kilobyte). 😊)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

CoolStuff
De a cigányok a kilót száznak veszik, míg a norml ember 1000-nek...😄
Most ezzel nem utalgatok semmire, ez tény!😊

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Akkor baszott meg, amikor taliztunk mi?😄

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

most elmondom, hogy én vagyok az ilyen ügyeket intézõ néni, és most lebuktál, és amikor majd behozod, úgy kib*szok veled hogy azt el se fogod hinni <#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

amúgy engem csak egyszer kapott el ellenõr (aug vége, pont nem volt bérletem...), persze pont a hónap 30-dikán... így nem tudtam eljátszani, hogy következõ havi bérletet bemutatni... aztán kivágtak, hogy fizessem be a csekket... amúgy nem értem miért a külföldi normákat használják... azt is figyelembe kéne venni, hogy itthon tizedannyit se keresnek az emberek...<#levele>

Taranov
A kilo az ezer, nem tanultál a prefixumokról? 😄

Taranov
Ezért írtam a #11-ben, hogy naptári nap 😊
Egyébként szerintem ha nem töltenéd az idõdet ezzel, hanem bevitted volna ma a bérletet bemutatni, akkor még hivatkozhattál volna az ünnepekre és nem szívnál.

Punkerwork
hivatkozz az ünnepekre.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

dr Kotász
Tekintsd az 5 rugót a feledékenység árának.
Iori
zsebre rakta sztem 😊

I love this game!

Nem 800 Ft?
Én rendszeres pótdíjfizetõ vagyok....

Vagy a múltkor átvágtak?!?!

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász

Dzsini
"Érvényes arcképes bérlet utólagos bemutatásának díja: 600 Ft
(nyolc napon belül, az Akácfa u. 22. sz. alatti pótdíjirodában)"

sajnos a bkv.hu is csak ezt írja... dobj nekik 1 emailt szerintem

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Narancs
megnéztem. "8 naptári napon belül köteles bemutatni..."<#szomoru1>

Narancs
naptári vagy munka nap számít? mindjárt megnézem, biztos ráírták a csekkre...

Dzsini
én nem látom, hogy a lenti 8 szóban ezt hol írtam, de végülis mindegy 😄

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

repro
Idézet Punker #2 hozzászólásából:
8 munkanap még nem volt.....

ma telik a 6. munkanap azóta.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Bandee1987
Hát végül is jó, ha neked a jog szent és sérthetetlen, akkor az a te dolgod.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Dzsini
itt a jogkövetõ magatartás elvérõl nem kellene vitatkozni.

Bandee1987
Jó, csakhát igy egy fillért sem kellett volna fizetned, és nem kellett volna elmenned még az akácfa utcába sem.

Narancs
mert volt bérletem, csak otthon!
Ez a szomorú az egészben!
CSak aztán lefeledtem az ünnepek meg minden szar miatt bemutatni idõben...😞((

Narancs
Most elkezdhetném fikázni a BKV -t, de nincs értelme, mivel úgyis mindenki látja, hogy milyen.
Majd ha biztosítanak számomra tiszta körülményeket a villamoson, akkor fizetek bazz!
Eddig számtalan ruhám ment tönkre (2 pulcsi és egy táska biztos), mert téleg elkezdett párásodni az ablak, a rajta lévõ több éves firkákat nem tudták eddig lemosni, de semmi gáz, a pulcsimon kötött ki az egész.
Aztán szintén 47esen vártam leszállásra az ajtóban, mmikor az ajtó fölött részbõl elkezdett folyni vmi szír, vagy olaj, rá a pulcsimra, ami kb 2 hetes volt.
Persze, aki kocsival jár az pofázik, hogy szemét bliccelõk (ráadásul ha visszaolvasol leírtam, hogy van bérletem, csak a másik gatyámban hagytam...)
Járj egy télen át 47essel, (különösen ajánlom a középsõ kocsit), és miközben a velõt is kirázza belõled, k*va hideg van, kosz, és közben gondolj rá hogy ezért havi 5K -t gombol le rólad a BKV.

Bandee1987
Narancs, már nem azért, de miért árultad el a valódi neved és címedet az ellenõrnek? Mondhattál volna fals adatokat is, onnantól kezdve csá.

Iori
egyik haveromnak eyg köteg ilyen csekkje van <#nevetes1>loál

I love this game!

Ilyenkor azért érdemes elgondolkodni, hogy jó-e ez a dedós "szarokabékávéra" mentalitás és vajon megéri-e, nemdebár?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

I.C.ram
Nehogymár a BKV legyen hibás azért, mert te blicceltél 😄
Dichter
kiló=száz <#miaz>

Kit--Kat
ugyanannyit fizessen a postásnak mitn amit amúgy is kéne????
csak az utat spórolná meg<#idiota>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Narancs
hmmm...nem is hülyeség...csak kár hogy mikor a póstás jön de. senki nincs itthon általában...😞

Dichter
4 éve kb 😄

Egyébként ilyenkor az a legegyszerûbb, hogy mikor kijön a postás, adtok neki egy ötkilóst, hogy írja a borítékra, a címzett ismeretlen, elköltözött, meghalt etc. és az ügy le is van tudva.

CattiBrie
hihi

nem tudom
még soha nem adtam oda semmimet (mindig éppen semmi nem volt nálam) 😊

"Úgy sem emlékeznek rá..."

[/spam]&#8482;

EOX
hát az gáz:C

Retteketet

Narancs
diák számát nem írják föl?