BKV pótdíj csekk hamisítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!
Na mind1, jött az ellenõr bácsi, én hülyemeg bemondtam minden infót pontosan... Namost nem túl szivesen adnék 12rugót ezért, mert istenemre esküszöm kurvára lenne helye annak a sok ezernek... Kérdésem az, hogy mennyire szokás a bkv nál küldeni a felszólítást, és ezt mennyire teszik meg olyannal, aki a világ másik felén lakik?:o
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
megállóban megállt a villamos, a leszállókat lent ellenõrizték, felszállva mindenkit végig, leszálltak, és utána mehetett a vilinger.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
errõl eszembe jut egy sztori, lehet h olvastátok az ujságban, fõleg szegediek. pár éve egyik ismerõsömet elkapták az ellenõrök, és persze nem volt nála semmi. namost a srác profi boxoló, és mivel futni nem volt kedve, szépen beverte az ellenõrök pofáját, el is vitte õket a mentõ. havert nem kapták el azóta se. szóval meg lehet ezt oldani többféleképp is. sztem az aki annyira életképtelen h meg lehet büntetni, az meg is érdemli.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Az meg pláne, ha õsöknek kéne utólag kiperkálni, és hónapokig no della...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Most ezzel nem utalgatok semmire, ez tény!😊
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
amúgy engem csak egyszer kapott el ellenõr (aug vége, pont nem volt bérletem...), persze pont a hónap 30-dikán... így nem tudtam eljátszani, hogy következõ havi bérletet bemutatni... aztán kivágtak, hogy fizessem be a csekket... amúgy nem értem miért a külföldi normákat használják... azt is figyelembe kéne venni, hogy itthon tizedannyit se keresnek az emberek...<#levele>#levele>
Egyébként szerintem ha nem töltenéd az idõdet ezzel, hanem bevitted volna ma a bérletet bemutatni, akkor még hivatkozhattál volna az ünnepekre és nem szívnál.
Én rendszeres pótdíjfizetõ vagyok....
Vagy a múltkor átvágtak?!?!
Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász
(nyolc napon belül, az Akácfa u. 22. sz. alatti pótdíjirodában)"
sajnos a bkv.hu is csak ezt írja... dobj nekik 1 emailt szerintem
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
8 munkanap még nem volt.....
ma telik a 6. munkanap azóta.
N0 TXT TLK PLZ!4!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Ez a szomorú az egészben!
CSak aztán lefeledtem az ünnepek meg minden szar miatt bemutatni idõben...😞((
Majd ha biztosítanak számomra tiszta körülményeket a villamoson, akkor fizetek bazz!
Eddig számtalan ruhám ment tönkre (2 pulcsi és egy táska biztos), mert téleg elkezdett párásodni az ablak, a rajta lévõ több éves firkákat nem tudták eddig lemosni, de semmi gáz, a pulcsimon kötött ki az egész.
Aztán szintén 47esen vártam leszállásra az ajtóban, mmikor az ajtó fölött részbõl elkezdett folyni vmi szír, vagy olaj, rá a pulcsimra, ami kb 2 hetes volt.
Persze, aki kocsival jár az pofázik, hogy szemét bliccelõk (ráadásul ha visszaolvasol leírtam, hogy van bérletem, csak a másik gatyámban hagytam...)
Járj egy télen át 47essel, (különösen ajánlom a középsõ kocsit), és miközben a velõt is kirázza belõled, k*va hideg van, kosz, és közben gondolj rá hogy ezért havi 5K -t gombol le rólad a BKV.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
csak az utat spórolná meg<#idiota>#idiota>
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Egyébként ilyenkor az a legegyszerûbb, hogy mikor kijön a postás, adtok neki egy ötkilóst, hogy írja a borítékra, a címzett ismeretlen, elköltözött, meghalt etc. és az ügy le is van tudva.
nem tudom
még soha nem adtam oda semmimet (mindig éppen semmi nem volt nálam) 😊
"Úgy sem emlékeznek rá..."
[/spam]™