68
működhet?
  • Iori
    egyik haveromnak eyg köteg ilyen csekkje van loál
  • Garfield
    Ilyenkor azért érdemes elgondolkodni, hogy jó-e ez a dedós "szarokabékávéra" mentalitás és vajon megéri-e, nemdebár?
  • I.C.ram
    Nehogymár a BKV legyen hibás azért, mert te blicceltél :D
  • Dichter
    kiló=száz
  • Kit--Kat
    ugyanannyit fizessen a postásnak mitn amit amúgy is kéne????
    csak az utat spórolná meg
  • Narancs
    hmmm...nem is hülyeség...csak kár hogy mikor a póstás jön de. senki nincs itthon általában...:(
  • Dichter
    4 éve kb :D

Egyébként ilyenkor az a legegyszerűbb, hogy mikor kijön a postás, adtok neki egy ötkilóst, hogy írja a borítékra, a címzett ismeretlen, elköltözött, meghalt etc. és az ügy le is van tudva.
  • CattiBrie
    hihi

nem tudom
    még soha nem adtam oda semmimet (mindig éppen semmi nem volt nálam) :)

"Úgy sem emlékeznek rá..."
  • EOX
    hát az gáz:C
  • Narancs
    diák számát nem írják föl?
  • Narancs
    170K ???

Mióta húzódik az ügy?
  • CattiBrie
    Felejtsd el. Ha jön kövi felszólítás, azt is felejtsd el. ...
    Ha meg valamiért megtalálnának, akkor mond aszt, hogy nem te voltál és biztos valaki a te nevedet/címedet adta meg... Úgy sem emlékeznek rá...
  • Narancs
    faterék vették át az ajánlott küldeményemet.
    Beszartak és bepengették, engem letiltottak zsebpénzről tavalyi nyár közepén...érted?
    Amikor hajtanád a nőket, mennél minden este vhová, de a k*va BKV miatt nincs della semmi rendes piára/helyre/nőre...
    Maradt a kannásbor, meg az utca, és az igénytelen ribik...
    De ez már más téma, maradjunka BKV -nál...
  • Dichter
    30k-val még jól jártál. Egy barátnőm pasijának, most jár valami 170k környékén a bünti, de még nem lett belőle rendőrségi ügy.
  • EOX
    és befizettél 30K-t?:-O
  • Narancs
    Ez tuti?
    Én évekig szartam le, aztán egyszer csak
    kaptam az 1ik bünti után 1 évvel csekket, hogy perkájak be 30K -t vagy jogi útra terelik a dolgot.
    Szal ez a bemutatom az átírt csekket út nem járható, igaz?
    Vagy beperkálom az 5K -t, vagy leszorom és később többet kell, vagy később semmit...
    Akkor asszem leszarom az egészet...:P
    Amúgy biztos hogy semmit nem csinálhatnak?
  • Taranov
    Nem kell odavinni, csak lehetséges, hogy beviszi a bérletét bemutatni és azt mondják, hogy lejárt a 8 naptári nap és ezért be kell fizetni a több, mint 5 kilót. Mondjuk akkor jön képbe a b megoldás, hogy nem fizeti be és várja a felszólításokat, egyszer úgyis elunják.
  • Taranov
    Sajnos naptári napot számolnak.
  • Taranov
    Széttépheted, úgyis küldenek újat postán :)
  • Dzsini
    vagyis ha beviszi, hogy neki volt bérlete meg minden, akkor vagy megkérdezik, hogy mikor volt - és akkor azt mond amit akar, vagy megnézik az adatbázisban, ami meg rögtön kidobja.
    vagyis a csekk abszolut szükségtelen, hiszen azt írsz át rajta amit nem szégyellsz.
  • Iori
    szard le az egészet magasrol, ugyse tudnak semmit se csinálni veled...én az ilyen csekkeket helyben szoktam széttépni
  • Dzsini
    és ahoz oda kell vinni a csekket? szerintem marhára nem foglalkoznak vele.
  • Taranov
    De nem adhatja fel, mert nem akarja kifizetni, csak az jön neki szóba, hogy bemutatja a bérletet az Akácfa utcában.
  • Taranov
    Szerintem nem feltétlenül kell befizetni.
    Engem még július végefelé büntettek meg ugyanígy, mint téged, úgy egy hónap múlva kiküldtek egy fizetési felszólítást, nem reagáltam rá és azóta semmi. Nem hiszem, hogy tehetnek valamit.
  • Kit--Kat
    próbáld ki, azt majd kiderül:)
  • Dzsini
    aláírtál egy átvételi elismervényt is... annak meg van nyoma bent is szerintem.

de feltételezem, hogy annak is örülni fognak, hogy pár nap késéssel csak feladtad azt a csekket, és nem problémáznak azon, hogy 1-2 napot késtél vele.
  • Punker
    8 munkanap még nem volt.....
  • Narancs
    Arról lenne szó, hogy okt 23. -án elkapott az ellenőr, de volt bérletem csak otthon...:(
    Kaptam pótdíjas csekket, 8 napig be lehet mutatni bérletet.
    De elfelejtettem a dolgot, ma találtam meg a csekket!
    No gond, rondán írt a kaller, a csekken lévő dátumot simán átírtam 27. -re.
    DE!
    Gondolom van vmi adatbázisuk is, ahol szintén ott van a dátum, a számítógépben, nem?
    Vagy ez hülyeség?
    Különben 5400Ft ot kellene befizetni utólag, ami nagyon szarul jönne most, pláne hogy volt bérletem...
    Szal szerintetek be lehet játszani ezt a dolgot az átírt csekkel?