BKV pótdíj csekk hamisítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg valamiért megtalálnának, akkor mond aszt, hogy nem te voltál és biztos valaki a te nevedet/címedet adta meg... Úgy sem emlékeznek rá...
[/spam]™
Beszartak és bepengették, engem letiltottak zsebpénzrõl tavalyi nyár közepén...érted?
Amikor hajtanád a nõket, mennél minden este vhová, de a k*va BKV miatt nincs della semmi rendes piára/helyre/nõre...
Maradt a kannásbor, meg az utca, és az igénytelen ribik...
De ez már más téma, maradjunka BKV -nál...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Én évekig szartam le, aztán egyszer csak
kaptam az 1ik bünti után 1 évvel csekket, hogy perkájak be 30K -t vagy jogi útra terelik a dolgot.
Szal ez a bemutatom az átírt csekket út nem járható, igaz?
Vagy beperkálom az 5K -t, vagy leszorom és késõbb többet kell, vagy késõbb semmit...
Akkor asszem leszarom az egészet...😛
Amúgy biztos hogy semmit nem csinálhatnak?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
vagyis a csekk abszolut szükségtelen, hiszen azt írsz át rajta amit nem szégyellsz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
I love this game!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Engem még július végefelé büntettek meg ugyanígy, mint téged, úgy egy hónap múlva kiküldtek egy fizetési felszólítást, nem reagáltam rá és azóta semmi. Nem hiszem, hogy tehetnek valamit.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
de feltételezem, hogy annak is örülni fognak, hogy pár nap késéssel csak feladtad azt a csekket, és nem problémáznak azon, hogy 1-2 napot késtél vele.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Kaptam pótdíjas csekket, 8 napig be lehet mutatni bérletet.
De elfelejtettem a dolgot, ma találtam meg a csekket!
No gond, rondán írt a kaller, a csekken lévõ dátumot simán átírtam 27. -re.
DE!
Gondolom van vmi adatbázisuk is, ahol szintén ott van a dátum, a számítógépben, nem?
Vagy ez hülyeség?
Különben 5400Ft ot kellene befizetni utólag, ami nagyon szarul jönne most, pláne hogy volt bérletem...
Szal szerintetek be lehet játszani ezt a dolgot az átírt csekkel?