Segwayre épülhetnek a jövő robotjai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tetsuo
A DARPA nem poenbol k+f.. pl. azert, hogy konnyebben gyilkoljak az irakiakat meg a palesztinokat.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tetsuo
A biztonsagiorok a leglustabb emberek a vilagon. Pont rajuk ferne a seta. 😉

Remélem, a fodrászrobot nem Win. rendszerû lesz..<#fogmosas><#vigyor2><#vigyor2>

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Tetsuo
Olyan helyeken való mérés, adatgyûjtés, munka ahol ember nem képes megmaradni. (pl mélytengeri kutatás, vulkángáz elemzés, bombahatástalanítás..)
Bolygókutatások, ûrmunkálatok esetén nagyon költséghatékony (az emberihez képest).
Hatalmas tömegek rakodása, (földbõl)kitermelés, stb..
Monoton fárasztó tevékenységek elvégzése, pl porszívózás. (Electrolux segít rajtunk férfiakon 😊
Beteg, rászoruló emberek támogatását, közlekedését segíthetik.
A robotok természetesen precízebben, gyorsabban, hibamentesen dolgozhatnak (csak fejlesztés kérdése) mint az ember, tehát az ilyen igényû munkákat (pl orvosi beavatkozás, ipari gyártás) csak idõ kérdése és átveszik tõlünk.
Késõbb valószínû pl a hostess, portás, pincér, fodrász, komornyik szakmákról is le kell mondanunk.
A pl tolmács, könyvtáros, telefonszolgálatos, adminisztrátori munkakör elvégzéséhez mozgó alkatrészek sem kellenek..majd.
A szórakozásban új távlatokat nyit a robotika. "Sport"rendezvények, otthoni hobbi, szexandroidok 😊)
Persze ez is csak úgy fejlõdik mint manapság minden más.. marketing, profit, development.
A sok gagyi között majd itt is keresni kell a minõséget.

ez már a délelõtti és a délután 4 órási 12es busznak sem jött össze 😄

hát Cat szerencsére ennek kicsi az esélye😊

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

neked az esti futás az fél- egyórás hobbi, testmozgás, de ha egy biztonsági õr lennél akinek egy bazinagy gyárcsarnok vagy egy stadion körül kell járkálnia napi 12 orát, vagy egy park vagy parkoló õr, vagy pályaudvaron kell sokat mászkálnod, mingyár értékelnéd az elõnyeit

RelakS
Még egy-két stabilizátor, és megvalósulhat a StarWars egykerekû robotja 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lehet, hogy ezt azok és/vagy azoknak találták ki, akik vissza akartak vágni nekünk, járdán is elõzgetõknek. 😊

a séta közbeni elõzgetéssel én is így vagyok csak mivel én elég soxor 9-10 után megyek boltba én oda is futva megyek

és szerintem egy ilyen kütyün való áldogálás sosem fogja azt kiváltani amikor az esti 14-17 fokban mozoghat az ember

bár lehet csak én vagyok hülye hogy szeretem a testmozgást...

én az ekkora tempónál a 12-re gondoltam, de mindegy

12km/h-val két lábon szerintem ötször jobb mint statikusan egyhelyben álni egy ilyenen

ez olyan mint a második emeletre lifttel menni...

MaDFoX
Szerintem fogjatok egy bicajt sebessegmerovel es tisztazzatok a seta/futas sebesseget...
En altalaban elozgetek "seta" kozben a jardan igy feltehetoleg a gyorsabbak koze tartozom, de GPS szerint 4-6kmph-nal gyorsabban nem megyek, futas kozben ez ket haromszorosara no de semmi tobb...
Biciklivel a 30kmph mar eleg kenyelmetlen lehet hosszabb tavon, bar lehet en vagyok csak hamar kifullados... Magyaran ha ez a kutyu 12kmph-val elvisz, akkor az joval gyorsabb mint a seta es a bicikliseket ugyan meg nem szoritja meg, de a tescoig pont jo lenne... 😉 Ha meg robotot kene ra tennem, jol megfogna az hogy ekkora tempoval tudja egyaltalan hogy merre megy. (feltetelezve hogy csak a vizualis ingerekre reagalhat)

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Mert van, aki fizet érte...

Lehet, hogy nagyon láma vagyok, de nem értem mi a jó ebben.... Milliomos játékszerek? Uncsi focizni, inkább nézzük a robotokat? Na meg miért kell számítógépeket két kerékre rakni? Takarékosabb lenne mondjuk 4-en(akkumlátorok miatt,vagy nem fogyaszt a stabilizálás?)

De ha a cikkben lévõ 12 km/h-ra gondolsz, az még csak enyhe kocogás.

Azért a 23km/h már inkább futás.

23 kmh-ig nem igazán találom érdekesnek mert ekkora tempónál kényelmesebb sétálni mint egy helyben állni

persze ha robot lennék...

Szerintem jobb a "lábas" robot. Bár mindkettõnek megvannak a maga elõnyei hátrányai 😊

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Bush-nak ezzel is sekerült orra buknia... 😊