68
SpongeBob Squarepants - The Movie
-
dragonfighter #68 szia! látom neked megvan a gém. honan töltötted le? meg tudnád mondani? cserébe én lehet tudok szerezni hozzá magyarítást -
ady06 #67 hello nem tudjátok honana lehet leszedni SpongeBob SquarePants - The Movie
ehez a játékhoz a maygarositást??? -
karegab #66 szasztok,
nem tudjátok honnan lehet leszedni a demo-t -
fradi #65 hi
az 5.-ik pályán elakadtam.
az a ködös pálya meg minden.
amin az a tudos van, meg a hotel.
segitség.
nincs valahol magyarositás?
az is jo lenne! -
GBence1991 #64 elakadtam. pls help mee! -
eLiXir #63 ezért a szarért annyit ?! illuminált állapotban vehethetted meg, vagy netán kényszerítetek rá ?! -
martin01 #62 Én nem tok ilyen helyről.De különben eredetiben jobb.Nem tom mennyi mert én most vettem meg Angliában 10 font-ért az elvileg 8000.- -
eLiXir #61 #59 -
martin01 #60 Annál a sellős kiscsajnál mit kell csinálni???(van egy ragasztóm,egy koszos tükröm...HELP!!! -
eLiXir #59 Vhonnan le lehet szedni a gamet ?! -
martin01 #58 Tovább jutottam. -
martin01 #57 Sztok!
Megtudná nekem mondani vlaki hogy hogyan kell megcsinálni a 2. pályát a Battle For Bikini Bottom-ba.
UI:ELŐRE IS KÖSZÖNOM (SEGÍTSETEK LÉGYSZÍVES) -
tamaskovics #56 utánna mi történik?
valamki leíehatná nekem
kösz!! -
tamaskovics #55 hy.
a legvégén mi a frászt kell csinálni mert ott vannak a húrok azt mond vamit és kikapcsol a gép .tök gáz szentem!! -
bolka #54 SngyaBoB Most készült az oldal! remélem tetszeni fog! -
kalimpa #53 Verjetek, kövezzetek meg, köpjetek le....de én már az első szobából sem bírok kijönni, miután megvertem az öreg nőt dámában, illetve beszéltem a két tévézővel, aztán mit kéne csinálnom? -
Luca #52 Szijjasztok a ráknál mit kell csin?? van egy fogom!
-
Firzen #51 hi az 5. pályán elakadtam! azt mondta a hotel menedzser hogy van egy kagyló a pincében de oda hogyan lehet lejutni help! (tom hátul van egy ajtó ami fölött egy kagyló van de nemlehet rá kattintan mert csak az 1 vagy a kettes ajtóra tudok ráklikelni dühösvagyok! -
#50 carck nincs? -
#49 Nincs a játékhoz magyarítás? :) -
#48 hi.
az 5. pályán hogy kell elvenni az expediciostol a lámpát a barlangba, hogy a hotelban belevilágitsak a lyukakba?
help.
-
#47 hi
az 5.-ik pályán elakadtam amikor haza kell menni spongebobbal és patrikkal.azt hiszem.mit kell csinálni?help me! az a ködös pálya meg minden . amin az a tudos van, meg a hotel...
segitség. nincs valahol magyarositás? az is jo lenne! -
Christian #46 hé, már a 6. páylán tatottam, de elvesztek a mentések, valaki tud küldeni a 6. pályáról mentést? thx -
steweee #45 végigjátszásról tud vki vmit ? goggleval nem találok -
cyrus 999 #44 nincs meg vkinek a spongebob sqpants battle for bikini bottom játék eredetiben ps2re? -
#43 Azt a filmet már én is várom nagyon :) -
steweee #42 sztem tök aranyos játék! végig fogom játszani! jók a szövegek és nem is túl bonyolult -
#41 SPONGABOB A LEGJOBB, HAAAAAAAAAAAAAAÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Cheer #40 Nem tudjátok, hogy mikorra várható nálunk a Spongebob Squarepants the movie??? -
#39 Hát bizony ebben bonyolult irodalmi jellegű angolszász szövegek vannak ám :P -
#38 Spongyabob Rulez!
Csak nagyon kellene a magyarítás hozzá! -
#37 Világits be vele a padlón levő lyukakba a hotelben. -
hello #36 Hogy kell ki nyitni az ajtót a barlangban? Csak 1 zseblámpám van. -
#35 Hát elmondják, elég egyértelmű nem? :) -
hello #34 Ismét kösz és ismét help! A rozsdás rákollóknál vagy. Csak valami csipesz szerű cuccod van amit a konyhából vettem ki. Ott mi van? -
#33 Hogy én azon mennyit tököltem. Vagy fél órát :D -
#32 Felmosóronygyal összekevered a betűket a táblán. -
hello #31 Köszi. És planktonnal mit kell csinálni a csavarkulcs után? -
#30 nem csak ugy álltalánosan! -
#29 Tatyla nehogy azt mondd hogy az irányitáshoz kell neked segitség :DD