68
SpongeBob Squarepants - The Movie
-
Megnézed Tunyacsáp nappalijában az új telefonszámát, és hazulról felhivod. Hagyod hogy beszélgessen a nappaliddal, elhozod ekkor tőle a fogkérmet és otthon fogat mosol :) -
hello #27 Én már az elején elakadtam. Odaadtam a jégkockát patricnak, elüldöztem a hajókürtel a telefonos csávót, kikapcsoltam a rádiót tunyacsápnál. Maradt 1 fogkefém. Mit kell vele csinálni, me amikor tunyacsápnál a fogkrémre kattintok akkor mond valamit. Mit kell csinálni? Segítség! -
Meghalt ez a topic is! -
valaki egy kis segitséget!
-
Ahoy!
Segítség kellene! Egy csepp gyermek Sponge-rajongó nem tudhat még angolul. Magyarításról tud valaki? -
Hogy kell használni a tárgyakat? Én még most kezdtem de a lakásbol még nem jutottam ki! Egy kis alap instrukciót please? -
-Hello Gary!
-Meooww
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
A szőnyeg szélén lóg ki egy madzag a könyvtárban, az a kötél. -
Huh, kötelet nem láttam, na mégegyszer körbenézek. köszi. -
A végén király a zene :) -
Na végigtoltam :) Jü kis game volt, talán kicsit egyszerű. Spongebob rulz :D -
ö. -
A konyvtarba felveszed a kotelet, osszekotod a patkoval, ezzel igy mar el tudod erni a gombot az ajtonal ami a tronterembe vezet.
-
up -
Mellesleg végre egy jó kis point and click kalandjáték. Már kellett ez nekem. :D -
A kastélyban mit kell csinálni? Felvettem a patkót, beszéltem az udvari bolonddal, de ennyi. A patkót sehol nem tudom használni, Plankton meg sehova nem hajlandó már tovább menni. -
Már Chpater 6 :P -
Jó lesz ez! -
Elakadtam planktonnal eh. A csavarkulcsot hozzávágtam már a robot-spongyabob fejéhez de még mindig nem indult be... Van még összesen egy felmosórongyom, de azzal nem sokat érek. -
De ettől az eredeti szinkronos röhögéstől mindig megfekszek
-
Pedig jó kis játék ez csak kicsit debil :D -
Bat #7 Jajne...
Van egy ismerősöm aki állandóan a nikleidon vagy min menő spongyabobbal fáraszt... el kell rejtenem ezt a topikot -
Kalandjáték, kalandozni kell :D -
Itt vannak képek. -
Takezó #4 leírás, link, szkrínsat -> ezeket nyomjá :D -
Egy-két kép? -
Próbálta már valaki ezt az agymenést?
Egész jó kalandjátéknak néz ki. Spongebob fanoknak kötelező :P
-
Valami screnshoot vagy ilyesmi?