Help!!! - Mikroökonómia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van a Marshall-kereszt, annak a metszéspontja az, amikor a kereslet és a kínálat találkozik. Remélem segítettem.

csgery
Hello mindenki 😄
Valaki nem Tud mikroökonómiai tételsorokat (off: számvitel is kellene)
PSZFS a fõiskola rövidítése I. évfolyam
KeKKSZike
Sziasztok!

Közgáz (mikro) kidolgozott tételekre lenne szükségem; Tételsor
Köszi a segítséget!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

😊 Az a jegyzet már rajt is volt a gépemen! Majd átolvasom. Remélem jó lesz!!!

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

jah, de bocsi, köszi a címet, megnézem

Szabina
Keress rá a "google"ban a tökéletesen versenyzõ vállalatra. Az elsõ találat amit kiad szerintem jó.

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

Szabina
a "teljesen" helyett nem "tökéletesen"-t akartál írni? <#dumcsi>

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

Sziasztok

Én ezt a házifeladatot kaptam:

Profitmaximalizáló teljesen versenyzõ vállalat termelhet kapacitás maximummal???

Kb egy fél oldalas válasz kellene. Légyszi segítsetek, vagy internet címet írjatok!!!

Köszi

Tuvok
<#mf2>

Borcsa
ez hanyinger😊 ezt tanulom. DE NÉMETÜL!

engem gyíkká változtatott de már elmúlt

Tuvok
Na hogy sikerült ? 😊

Szabina
Én a fogyasztói keresletrõl és a fogyasztói döntésekrõl írnék. Használd az Engel-görbét, rengeteg mindent lehet vele szemléltetni.

Tuvok
Hát nem vagyok közgazdász, konkrétat nemtok, csak ami rámragadt az itthoni kötelezõen vett közgázórákon . 😊
A neten sok ilyesmi téma van ezt biztos, mert nekem is kellett már keresgélnem a témában 😉

morfium
😊, ez szép és jó, de valami konkrét téma kellett volna... amúgy már elkezdtem... thx
Tuvok
Esetleg írj még a nemzetgazdaság állandó és változó költségeirõl, (nettó-bruttó), bevételekrõl, adónemekrõl, meg tegyél be pár szép ár/mennyiség függvényt, azokkal is szépen telik a hely 😊

Tuvok
A mikroökonómia a gazdaság alanyainak magatártását és viselkedését tanulmányozza, modellezi piaci körülmények között 😛

Rizsázzál a kereslet-kínálat viszonyáról, a piacról, meg a Marshall-keresztrõl !

LOÁL, félrenéztem, bocs 😊
GDF - SupportNet - Makroökonómia Itt vannak elõadásjegyzetek, stb...
morfium
Sehogy sem állok még vele, bárki segítségét megköszönném!!! Esetleg közgáz egyetemesek órai elõadása valamilyen témába vagy valami ilyesmi... plz help!...