Help!!! - Mikroökonómia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van a Marshall-kereszt, annak a metszéspontja az, amikor a kereslet és a kínálat találkozik. Remélem segítettem.
Hello mindenki 😄
Valaki nem Tud mikroökonómiai tételsorokat (off: számvitel is kellene)
PSZFS a fõiskola rövidítése I. évfolyam
Valaki nem Tud mikroökonómiai tételsorokat (off: számvitel is kellene)
PSZFS a fõiskola rövidítése I. évfolyam
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
😊 Az a jegyzet már rajt is volt a gépemen! Majd átolvasom. Remélem jó lesz!!!
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
jah, de bocsi, köszi a címet, megnézem
Keress rá a "google"ban a tökéletesen versenyzõ vállalatra. Az elsõ találat amit kiad szerintem jó.
Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
a "teljesen" helyett nem "tökéletesen"-t akartál írni? <#dumcsi>#dumcsi>
Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
Sziasztok
Én ezt a házifeladatot kaptam:
Profitmaximalizáló teljesen versenyzõ vállalat termelhet kapacitás maximummal???
Kb egy fél oldalas válasz kellene. Légyszi segítsetek, vagy internet címet írjatok!!!
Köszi
Én ezt a házifeladatot kaptam:
Profitmaximalizáló teljesen versenyzõ vállalat termelhet kapacitás maximummal???
Kb egy fél oldalas válasz kellene. Légyszi segítsetek, vagy internet címet írjatok!!!
Köszi
Én a fogyasztói keresletrõl és a fogyasztói döntésekrõl írnék. Használd az Engel-görbét, rengeteg mindent lehet vele szemléltetni.
Hát nem vagyok közgazdász, konkrétat nemtok, csak ami rámragadt az itthoni kötelezõen vett közgázórákon . 😊
A neten sok ilyesmi téma van ezt biztos, mert nekem is kellett már keresgélnem a témában 😉
A neten sok ilyesmi téma van ezt biztos, mert nekem is kellett már keresgélnem a témában 😉
Esetleg írj még a nemzetgazdaság állandó és változó költségeirõl, (nettó-bruttó), bevételekrõl, adónemekrõl, meg tegyél be pár szép ár/mennyiség függvényt, azokkal is szépen telik a hely 😊
A mikroökonómia a gazdaság alanyainak magatártását és viselkedését tanulmányozza, modellezi piaci körülmények között 😛
Rizsázzál a kereslet-kínálat viszonyáról, a piacról, meg a Marshall-keresztrõl !
Rizsázzál a kereslet-kínálat viszonyáról, a piacról, meg a Marshall-keresztrõl !
LOÁL, félrenéztem, bocs 😊
GDF - SupportNet - Makroökonómia Itt vannak elõadásjegyzetek, stb...