19
Szerdáig meg kell írnom egy házidolgozatot m.ökonómián belül bármilyen témában. Ha van valakinek bármilyen témában, kérem írjon!!! thx
-
Szeszmester #19 Van a Marshall-kereszt, annak a metszéspontja az, amikor a kereslet és a kínálat találkozik. Remélem segítettem. -
#18 Hello mindenki :D
Valaki nem Tud mikroökonómiai tételsorokat (off: számvitel is kellene)
PSZFS a főiskola rövidítése I. évfolyam -
#17 Sziasztok!
Közgáz (mikro) kidolgozott tételekre lenne szükségem; Tételsor
Köszi a segítséget! -
ricky #16 :) Az a jegyzet már rajt is volt a gépemen! Majd átolvasom. Remélem jó lesz!!! -
ricky #15 jah, de bocsi, köszi a címet, megnézem -
#14 Keress rá a "google"ban a tökéletesen versenyző vállalatra. Az első találat amit kiad szerintem jó.
-
#13 a "teljesen" helyett nem "tökéletesen"-t akartál írni? -
ricky #12 Sziasztok
Én ezt a házifeladatot kaptam:
Profitmaximalizáló teljesen versenyző vállalat termelhet kapacitás maximummal???
Kb egy fél oldalas válasz kellene. Légyszi segítsetek, vagy internet címet írjatok!!!
Köszi -
#11 -
#10 ez hanyinger:) ezt tanulom. DE NÉMETÜL! -
#9 Na hogy sikerült ? :) -
#8 Én a fogyasztói keresletről és a fogyasztói döntésekről írnék. Használd az Engel-görbét, rengeteg mindent lehet vele szemléltetni. -
#7 Hát nem vagyok közgazdász, konkrétat nemtok, csak ami rámragadt az itthoni kötelezően vett közgázórákon . :)
A neten sok ilyesmi téma van ezt biztos, mert nekem is kellett már keresgélnem a témában ;) -
#6 :), ez szép és jó, de valami konkrét téma kellett volna... amúgy már elkezdtem... thx -
#5 Esetleg írj még a nemzetgazdaság állandó és változó költségeiről, (nettó-bruttó), bevételekről, adónemekről, meg tegyél be pár szép ár/mennyiség függvényt, azokkal is szépen telik a hely :) -
#4 A mikroökonómia a gazdaság alanyainak magatártását és viselkedését tanulmányozza, modellezi piaci körülmények között :P
Rizsázzál a kereslet-kínálat viszonyáról, a piacról, meg a Marshall-keresztről !
[ennyit tud] -
Takezó #3 LOÁL, félrenéztem, bocs :) -
Takezó #2 GDF - SupportNet - Makroökonómia Itt vannak előadásjegyzetek, stb... -
#1 Sehogy sem állok még vele, bárki segítségét megköszönném!!! Esetleg közgáz egyetemesek órai előadása valamilyen témába vagy valami ilyesmi... plz help!...