15
-
HUmanEmber41st #15 még nem.. csak a sok szőke nős viccet ismerem... -
Emmegki #14 #9: technológia=gyártásfolyamat. A technika meg technika.
---
Egyébként meg nem kell fikázni, ki tudja mi sül ki ebből? Pl. Edison a fonográfot diktafonnak akarta használni. Mi lett belőle? Szórakoztató "mechanika" (elektronika helyett, mert az áramhoz köze sem volt) A léghajó megjelenésekor azon filóztak, hogy hidrogénes ballont kötnek a ló hátára, és gyorsabban vágtat.
Szóval lehet hogy nem hét nyelven beszélő táska lesz a végeredmény, hanem pl. az űrkutatásban használják vmire. Vagy felhasználható a rákkutatásban -
#13 Gondolom nem sok szőke nővel volt dolgod testközelből, meg feketével, barnával, vörössel sem. Feltételezem ezért írkálod a dumádat. Egyáltalán volt már valami közelebbi dolgod olyannal, hogy nő? -
#12 Hát igen, a rákkutatással senki nem foglalkozik ...szerinted...ismét egy okos embert hallhattunk, a szellemi ledegradálódás nem csak a lehetséges jövő, itt a fórumot lehet találni rá intő példát. Pl. a hülyegyerek, akit idéztem az első mondatban. De van még naponta egy tucat, meg sem nézem inkább, miket írtak még ide. -
Alfa Of NS #11 Igaz, hogy a cikkben leirtak kozott sok hulyeseg van ,de elhet, hogy kesobb lesznek hasznosabb alkalmazasi terulete is ezen technologianak. -
nenad #10 szerintem ez vicces mint elorelepes, ugy ertem ne degradaljuk mar az emebereket ennyire le. Lassan mar semmit sem kell tudnunk, mindent megtesznek helyettunk a gepek ami meg nyilvanvaloan szellemi kepessegek degradalodasahoz vezet. Egy bizonyos szintig oke. De innen mar csak egy lepes hogy mikor szoljon a gep hogy WCre kell mennem. Valahogy olyan erzetem tamadt, mintha az embert mar csak azert tartjak mert birtokol. Vasarol. -
Devla #9 Gratualok. Fejlesztgessuk csak a rak ellenszeret kobarlangokban, de persze csak amig sut a nap, mert a lampat meg nem talaltuk fel.
Lehet, hogy EZ a fejlesztes meg nem valtja meg a vilagot, de mindenkepp elorelepes. Nem lehet kapasbol osszedobni olyan technologiat, ami pld vezetes kozben a szemedre vetiti a terkepet, ha az autod olyan helyen jar, ahol a fedelzeti szamitogep naploja szerint tobb, mint egy honapja nem jartal. Ezt nem felesleges baromsagnak hivjak, hanem elorelepesnek. -
#8 felesleges baromságok, foglalkoznának inkább a rákkutatással
-
HUmanEmber41st #7 Szerintem ezeket az eszközöket inkább szőke nők fogják vásárolni...hogy legyen valami inteligens is rajtuk....
amúgy valami testi fogyatékosoknak is segítséget nyújthat ... Vagy pl 1 osztálykiránduláson hamar össze lehet szedni a csapatot, vagy jelez,ha valaki nagyon elmarad... szoval azért valamire csak jó lesz.. -
Mice #6 a végén az intelligens papírzsepi szólni fog ha az intelligens (ja az nem az:) ) orrom taknyolni fog:) -
#5 az intelligens mosópor kimaradt... -
quentit #4 LOL
én azért jót mulattam az egészen.
csak a szokásos :)
intelligens szőnyeg, intelligens szemüveg, intelligens gumikesztyű, intelligens spam-szűrő, intelligens kabát után itt az intelligens táska.
nincs ebben semmi szokatlan -
#3 "...esős időben az esernyőnket"
kinézek az ablakon, majd felnézek az égre vazzeg és megvan oldva a dolog
amúgy szvsz okleveles baromság az egész! -
#2 Üdvözölek Lóáliában! -
davos80 #1 Sok értelme van.