1015

Minden ami a telefonnal kapcsolatos:)
  • josh89
    Sürgõsen eladó egy fél éves 3660 jó állapotban minden kiegészítõvel dobozában 32MB MMC kártyával, Bluetooth adapterrel (USB-s)45ezer Ft-ért.Érdeklõdni: 06-20-927-71-13 vagy [email protected]
  • MrTressy
    gondolom nincsen kábele se infrája se bluetooth kapcsolata a gép és a a 3650es között.Ellenben van kábele a 7610eshez :).Föl kell rakni a 3650 esre MSVdriveE nevü progit.Mert ha bluetoothon küldesz vmit alapból a c:\re teszi amin max pár mega hely van.Ez a progi meg a memóriakártyára fogja pakolni a bejövö dolgokat.
  • HiPPoNaX
    Ezt meg hogy erted/mire akarod egyaltalan hasznalni?
  • szaja
    Sziasztok! Van 2 telóm az egyik egy 7610, a másik egy 3650. Hogy tudom azt megoldani, hogy a 7610 bluetooth-ján keresztül lássa a gép a 3650-est?
  • HiPPoNaX
    http://6600sector.tx.hu/ vagy http://www.nokiaprogramok.hu
    Nem kell megijedni a 6600sector cimetol, 90%ban futnak 3650esen is a progik, leven nagyban egyezik a 2 telo oprendszere
  • ikcst
    sziasztok.nekem is ilyen telom van és szerintem nagyon király.marha jo h lehet fejleszteni a tudását!nem tud vki valamilyen jó progit hozzá?
  • HiPPoNaX
    Alapbol biztosan nem tudja es nemtom van-e hozza ilyen program
  • MIX112
    Hali mindenkinek! Csak annyit szeretnék kérdezni hogy lehet azt beállítani a 3650-esnél hogy amikor telefonálok akkor kijelezze azt hogy mennyi másodpercnél tartok. Mert nagyon idegesít az hogy perc alapú számlázás van a szolgáltatóknál és ha 1 perc 1 másodpercet beszélem akkor 2 percet számláz!!!!!!! Lehet hogy egy kicsit sóher vagyok de le szeretném akkor is beszélni a 2 percet csak így nem tudom ha nem jelzi ki!!!!!!! :(
  • Lolka
    Megoldódott! Egyszerűen csak tovább kell nyomva tartani a bekapcsoló gombját mintha csak bekapcsolnánk! Csakhát nekem nem volt 1-értelmű a dolog! :(
    Úgyhogy most már működik!

A headset tudná a hangtárcsázást viszont a telefonon nincs ilyen! Működhet mégis úgy ha csak a headset tudja ezt?
  • HiPPoNaX
    Mas telefon latja a headsetet?
  • Lolka
    Sziasztok!
    Van egy 3650-es telefonom és egy MSI bluetooth headset-em!
    Na sajna nem működik együtt a dolog!
    Elvileg úgy kellene összehoznom őket hogy a kékfognál azt mondom eszközök keresése és itt meg kellene találnia a headsetet!?
    Sajnos ő nem talál semmit, pedig azt írják ezzel a telefonnal működik!
    Van még valami amit be kell állítani vagy csak a headset lehet rossz? Nálam a kékfog más telefonokkal szuperül működik!
    Tanácstalan vagyok! :(
  • Gerygrey
    Dugtam lassan is, akkor volt egy pont ahol szólt egyszerre a headset + a teló hangszórója is, de ha beljebb dugtam, és már csak a headset szólt, ismét elhalkult.
  • HiPPoNaX
    Próbáltad már lassan bedugni? Hülyén hangzik, de vkinél ez a módszer jött be :]
  • Gerygrey
    Sziasztok!

Vajon miért lehet az, ha a telcsibe bedugom a headsetet, 1-2 másodpercig kegyetlen jól szól, utána elhalkul? Annyira halk hogy pl vonaton élvezhetetlen rajta filmet nézni, de az 1-2 másodpercig amikor bedugom, istenkirály lenne... Miért nem marad úgy?

Egyébként kártyaolvasóval is lehet progit installálni, egy kis trükkel :)
  • Met
    8310-eshez létezik olyan sztereó füles amin nincs az a baszott nagy felvevő gomb? Ahhoz rövid, hogy felcsíptessem valahova és kiesik a fülemből ha csak lóg.
  • HiPPoNaX
    Hat ez igy eleg tag, vmi hibauzenetet irhatnal, vagy hogy feltepult-e mar a drieer etc :]
  • tommek
    sziasztok, tudnátok nekem segíteni, hogy mér nem megy a telcsim és a gépem között a komunikáció? ja 3660-asom van, BTadapter a gépbe, SP2-es windows xp.

köszi: tommek

Budapest Wolves rulez;)
  • HiPPoNaX
    Van nekem is BT-m, de ha sokat vagy nagy cuccokat kell masolgatni, akkor kartyaolvaso :] (viszont csak kartyaolvasoval pl. sztem nem lehet ra progit telepiteni, legalabbis nekem nem jott ossze, ergo hasznos a BT is nagyon, nem is azt vontam ketsegbe )
  • Lacc
    Én is BT-vel másolgatom rá a cuccokat. Jó kis telefon, sok marhaságot lehet rá felrakni. Főleg az tetszik hogy van rá mindenféle emulátor.
  • DragonRK
    Azért megéri várni pár percel többet.
  • HiPPoNaX
    Ja, de BTvel egy nagyobb filet felmasolni tovabb tart mint szetkapni a telot, kivenni a kartyat, feltenni ra olvasoval a cuccost majd ismet osszerakni a szerkezetet
  • yahoooo
    De már megvan az olvasó, és nemsokára meglesz a memkártya is
  • DragonRK
    Vegyetek Bluetooth ot.:))
    Nekem is ilyen telefonom van és nagyon jó.
  • yahoooo
    Hát jó neked, úgytűnik én feleslegesen vettem 1 olvasót.Na mind1,lehet veszek majd egy 128as kártyát a telóba,hátha azzal több szerencsém lesz.
  • HiPPoNaX
    Egy totálisan noname 8 in 1 olvasó királyul olvassa a kártyát
  • yahoooo
    És azt hogy csinálod? Milyen olvasód van?
  • HiPPoNaX
    Siman megy nalam :]
  • yahoooo
    hali! van aki tud használni kártyaolvasót a 3650es gyári memóriakártyájával? az legyen szíves és szóljon minél előbb!!
  • HiPPoNaX
    Van, de csak monoban szol sajna, mivel mono a hanggenerator :( Ar-teljesitmeny aranyban viszont sztem 3650 magasan veri a 3660at, utobbinak csak a billentyuzetkiosztasa mas. 3650eset viszont par nap alatt meg lehet szokni, es nem utolso dolog hogy nem kerik kolcson smst irni
  • bogyoka
    bocsi, elhamarkodtam, megoldódott:DDD
  • bogyoka
    Pici segítséget kérnék:))

Ez a 3650-es telcsim van, és mindig kiirja, hogy kevés a memória, sajnos tele van midivel, és hogy tudom onnan kitörölni?
  • Puntigamer
    kell valami BLZ installer azt hiszem...
  • Trade
    Nekem a javas progikkal csinal ilyet.
    Az alkalmazasok menube mar be se tudok lepni.
    Mert MIDPUI hibauzenettel azonnal ki lep.
    Nagy meretu filokat hogy lehet telepiteni,nekem nem sikerul.
  • attip
    Sziasztok!!:))
    3650esem van,van hozzá hivatalos ScrSaver,W.clock,Task manager,Extended Profil,müködött.
    Most bármelyiket megnyitom,azt irja ki alkalmazás bezárva!!
    Letöröltem,ujra telepitettem,ua.
    Vajon rakott valahova olyat ,ami uninstallal nem jön ki??
    Mit tegyek??
    Köszi!!:))
  • krall
    Jaja Pagani Zonda. Mondjuk ez nem is lett egy túl jó kép mert szemből süt a nap...
  • Trade
    Pagani Zonta!
  • Puntigamer
    én is dolgozom rajta :D
  • Norbu
    tényleg szép képetket csinál.Már olvastam róla 1-2 dolgot, hogy szép képeket csinál.Most már én is elhiszem :) Akkor bekell szereuni 1-t jó áron :)
  • Puntigamer
    bakker ez milyen kocsi? :)
    Amúgy kb egy 2megapixeles gépppel készült minőségnek felel meg sztem...
  • krall
    Most már jó lesz: