1015

Minden ami a telefonnal kapcsolatos:)
-
Mondjuk a Seleq-t
-
A legegyszerűbb ha ráteszel valmi fáljkezelőt a mobilodra pl:FExplorer stb. itt bármilyen fájlot tudsz kuldeni infra és blutoothon is. -
Kijelölöd a teón a képet opciók>küldés>infra!
A Sector6600 oldalán sok progi van, jó az oldal, sok programot onnan szereztem be, ráadásul vannak profik is, akik tudnak tanácsot adni. (mint pl.: az autószerelő) -
hmike #92 danke mr. -
izb #91 Nokia Pc suite.
Itt egy link
Nokia Pc Suite for Nokia 3650 -
Puntigamer #90 thx -
hmike #89 kérdés: van olyan prg N3650hez amivel tudok képet küldeni ird-n keresztül számítógépre? telszámot elküldi de képet nem küld...
-
A hátérnek hogy az egyészet kitölcse 176*144-esnek kell lennie. -
donoki #87 Én a legjobbnak a nokaprogikat tartom de a 6600sector is jó...
Ott is van olyan progi,játék ami megy 3650-en -
Puntigamer #86 ahha, thx, lecsekkolom -
donoki #85 hát asszem 176x208 de nem bizti! -
Puntigamer #84 reggelt'
mekkora a 3650 képernyőmérete?Tehát ha háttérképet akarok csinálni hozzá, akkor mekkora legyen a kép mérete, hogy kitöltse a képernyőt? -
Puntigamer #83 thx -
http://nokia.lapja.hu
http://www.nokiaprogramok.hu
-
Puntigamer #81 Hella!
Ki tud valami jó 3650-es oldalt?
Ahol sok cucc van hozzá, háttérkép,gama,progi stb...? -
donoki #80 Hát ez az!
-
Miért nem rax fel rá automata bill zárat, így a zsebedben nem fog elnyomódni!
-
Ezüst elő és hátlap fóljás kijelző és kamera. De csak 16-os kártya volt benne. -
donoki #77 Nah oké!
EZ gyorsan ment!
5 perc!
-
problema megoldva -
hello'
van egy kis gondom a 3650-esemmel.
ossze-visszanyomogattam a zsebemben addig amig puk kodot nem kert.
Itthon beirtam a puk kodot meg probaltam uj pin codot irni.
De nem akarja elfogadni a masodjara beirt pin codot.
elore is koszi -
donoki #74 NAh az még jobb ár!
Milyen színű az előlap?
Gondolom 20-ér nem adnak hozzá 128 mb-s memet!
Én úgy vettem régebben 35-ér hogy volt hozzá 1 16 mb-s meg egy 128 -as! -
Most vettem 20e-ert hasznaltam nagyon tetszik :) -
donoki #72 Hát én csak az árát csodáltam!
Már vissza írtam!
:/ -
LaciMaci #71 Szia!Légyszi írj vissza, hogy kell-e!!! -
LaciMaci #70 Kell akkor ennyiért???Egyépként nagyon jó kis telcsi szerintem nagyon sokat tud!Az aksija teljesen jó! -
donoki #69 Hmmm!
Az ára elég jó! -
LaciMaci #68 25.000-ft!Minden gyári tartozékával!1.5 éves! -
Puntigamer #67 mennyibe?:) -
LaciMaci #66 Szisztok!Van 1 ilyen Eladó Telcsim, ha kell valakinek szóljon és írok róla! -
donoki #65 Nekem is egy ilyen telóm van!!
Sztem nagyon jó!!
De azrt helyette egy 6600-át vagy egy 6630-ast elfogadnék!! :) -
okk, megvan, thx a helpet :)
nem tudtok egy progit, amivel a wapon ill gprs-en elkuldott/fogadott adatmennyiseget lehet merni? -
Bluetooth driver ha fennt van akkor fileon jobbkatt (pl. sajatgepben), send to/bluetooth/eszkoz neve, megvarod amig atmasolja, majd bejovo uzenetkent megerkezik a telefonra (mintha smst kapnal) es fel tudod rakni. Ugyanigy sis filet is lehet felrakni a telora, ha nincs fennt a gepen a pcsuite csak a bt drivere -
thx! *.jar kiterjesztesu fajlokat hogyan lehet a 3650-re felrakni? mert *.sis-re rakattintok es nokia installer felteszi, de a jar-t ismeretlennek irja! -
ha szemben van veled a telefon, akkor a bal oldalan, a kijelzo kozepenel kb. a fekete resz a telon az infra -
Ok!! Valaki tudna berakni egy rajzot, hogy hol van a telefonon az infra? mert infranal szembe kell helyezni a remote ezkozzel nem?
-
IrRemote nekem mukodott 3650esen jopar eszkozzel, verzioszam nem remlik de asszem ujabb volt mint 1.32... Lehet rosszul van belove az eszkozodhoz a program (pl. egy LG tv eseten nem biztos hgoy az LG tv a jo beallitas, lehet hogy csak LG Alt. tv-kent fogja kezelni) -
sirdond #58 biztos hogy van rajta infra, úgyh a program hibája. jó a program 3650esekhez? vagy nincs belőle újabb? én a 6600-án Noviiremote-t használok és tökéletsen műxik :D -
Hali!
Az lenne a kerdesem, hogy a 3650-en alapbol van infra port nem? mert letoltottem az irremote 1.32es valtozatat es semmien ezkozon nem mukodott! Ez a program vagy az infra port hibaja lehet? (vagy nincs infra, bar sztem van mert a menube is irja) -
erre lenne az aprohirdetes menupont ott fennt, nem?