1015

Minden ami a telefonnal kapcsolatos:)
  • Maco13
    Nem tudjátok S70-re érdemes frissíteni már, és ha igen akkor ez kb mennyibe van?
  • David01
    Ha kiirja a telo hogy kevés a memoria töröljön adatokat akkor pontosan honnan kell törölna azokat az adatokat?

a C:-ről?

És mennyi kell hogy egy 700k-os progit feltudjak tenni?
  • sozs
    Nem tudom miket futtatsz a telón, a háttérben milen progik futnak, igazából ezek foglyák a memóriát a telóban, illetve sokszor ha kilépek egy progiból, nem midíg lép ki rendesen, és fogja a memót, ekkor restart...
    Ha leírod mik vannak a telódon, talán megtudom mondani, mi foglya a teló memóját!
  • Extraboy
    LOL :D:D Nekem pont az ellenkezoje :D Minden ami fontos "veletlenul" szublimal :D:D
  • AMDFan2
    Nem tud valaki a 3650-es hez magyar szoftvert mert az enyém szarakszik!Vagy miért van az hogy a telefonmemória magától megtelítődik?Semmit nem csinálok nem fényképezek semmi SMS-ek sincsenek minden tök üres akkor is telik!Miért?A memóriakártyánál nincs ilyen gond!
  • AMDFan2
    Köszönöm majd szólok neki! De már megy mert újrahúztam a Windowst úgy is kellett már!
  • Extraboy
    Csinaltasd meg a tesoddal
    Amugy neha nekemis fagyokat sztem hagyd ott egy 10 percre hatha folytatja, nekem rengetegszer volt ilyen.
  • AMDFan2
    Ja szeinted miért van az hogy földobtam a PCSuitot és utánna a görény tesóm letörölte és utánna nem tudtam feldni még1szer mert elindítom a telepítést és utánna csak a tálcán van a telepítő ikonjaés nem csinál semmit! Miért?
  • AMDFan2
    Köszi!
  • David01
    Akárhova. A menuben kiválasztod a lehátszási listát. Ott meg a keresést. És átkutat mindent amit talal beteszi a lej. listára.
  • AMDFan2
    HAli köszi mindenkinek a segítséget!De lenne még egy kérdésem!Az Ultra MP3-nak hova kell bemásolni a zenéket hogy megjelenítse a lejátszás listába?
  • chicco
    programokat a nokiaprogramokoldaláról tudsz letölteni
  • AMDFan2
    Hali.Tényleg elfelejtettem egy kérdést!hova kell az MP3-makat másolni hogy le tudjam játszani az UltraMP3-mal?
  • AMDFan2
    Megmondanád légyszi hogy honnan tudom ezt a progit letölteni a moblra?Mert nincs rajta alapból (legalább is nekem)!
  • sozs
    Így van, vagy a PC suittal is tudnod kell.
  • David01
    Hasznald a FExplolert. Ott barmilyen fajt tudsz kuldeni. Bemész az e:\sounds\digital\ itt van az osszes midi. Ramész a fájlra küldés infránn/bluetooth-on. Bluetooth egyszerűbb. Ha ezt sem tudod megcsinálni nemerdemelsz meg egy ilyen mobilt.
  • AMDFan2
    Nekem az a balyom hogy sehova sem tudok küldeni se PC-re se mobilra infrán mert nincs a midi külön menülyében olyan hogy küldés de képet névjegyet és minden egyebet tudok!De állítólag lehet a Symcommanderrel csak azzal meg nem tudom hogy hogy kell!
  • sozs
    Milyen telóra akarod átküldeni a midit?? Nekem volt olyan, hogy nem minden ment át egy Ericcsonra...

Ha telepítve van rendesen a PCSuite akkor a bal alsó sarokban van egy szürke ikon, arra katt, és ott ki kell pipálni az infra kapcsolatot! Ja meg engedélyezni kell a gépen az infrát...
  • AMDFan2
    Egyébként már próbáltam Pc-re kapcsolódni infrán de nem sikerült valami miadt(de csak az én PC-m re máséra igen).
  • AMDFan2
    Semmi.2 mobil között akarom a midiket átküldeni de nem sikerül mindegyiket átküldeni.van amelyiket engedi van amelyiket nem?Miért??
  • Puntigamer
  • sozs
    Milyen kapcsolat van a PC és a teló között??
    Én a telóhoz kapott PCSuit-ot használom, ez még az MP3-at is átkonvertálja felküldéskor, hogy le lehessen játszani a telón!
  • AMDFan2
    Az oké csak azt a progit nem nagyon tudom kezelni mert most vettem ezt a mobilt és kéne egy kis segítség!SymCommanderre gondolsz ugye.Egyébként megtaláltam a midiket csak nem tudom hogy hova kell másolni vagy hogy kell küldeni!ha tudnál nekem ebbe segíteni azt megköszönném!
  • Cubemaniac
    hy. valaki csináljon egy 3230as topicot mert nekem nem jeleníti meg az oldalt és nem birok csinálni
  • David01
    Filemanagerral kuld. A Tel.cseng. hangok a c:\nokia\souns
    a kártyai cseng. hangok a e:\sounds\digitalban vannak
  • AMDFan2
    Hali Nem tudja valaki véletlenül hogy miért nem tudok minden midi kiterjesztésű filet küldeni csak egy párat nem mindegyiket engedi!
  • HiPPoNaX
    Nalam 256ossal megy siman, bar teny hogy valamivel lassabb mint amikor a gyari 16os kartya volt benne
  • chicco
    valaki tudja ,hogy mekkora mmc kártyát kezel a 3650-es akitől vettem azt mondta 32 kártya felett hülyült a készülék
  • Cubemaniac
    Hy all.
    Lenne egy nagy Problémám. Akinek megvan az a prog telóra hogy msvdrive akkor küldje el mailbe mert nagyon kell!!
    [email protected] vagy írjon ide
  • chicco
    Köszi
  • David01
    Ha a telefonban kapod az sms-t akkor talan a c:\system\mail\ -és itt nézz átt minden mappát sorban valahol ott lessz. Ha felraksz egy uj Fexplorert akkor közvetlenül a meghajtok alatt lessz egy bejövő postafiók nevő mappa. Abba belemész és ott lessz minden amit bluetoothon vagy infran kaptal.
  • chicco
    13 mega,11 mega ilyesmi
  • sozs
    Menyi a szabad terület a memó karin??
  • chicco
    no mind1 ott is azt írja kevés a memo.Ez 1 adobe reader lenne 1,16 mega
  • chicco
    OHH bazz itt a kulcsszó kártyaolvasó az van de F@sz vok.Köszi.Há mindig tanul az ember
  • HiPPoNaX
    fogalmam sincs, ezert javasoltam a symbfs-t, ugy direktbe a kartyara tudod masolni a .sis filet kartyaolvaso nelkul is
  • chicco
    bocs E- re
  • chicco
    figyú és a bejövő postafiok hol van???mert akkor filekezelőből átmásolom a d-re
  • HiPPoNaX
    mRouter legyen fenn a Symbian Connect QI Runtime-al egyetemben, akkor mennie kell
  • chicco
    HÁT NEM LÁTJA A TELEFONT SAJNA