1015

Minden ami a telefonnal kapcsolatos:)
-
Na, akkor szerintem pénteken megveszem, aztán nézek hozzá adatkábelt, és segíthettek telepíteni 
Amúgy ja, BlueDater annak a proginak a neve! Az akkor működik, vagy nem?
-
donoki #214 Te választod meg majdnem mindig hogy hova települjön a progi,játék stb.... -
Nem rossz ez a teló, sok (nem csak játék) progi tud futni rajta, pl.: távirányító, teljesképernyőre kihelyezi a képét a hívónak, korlátlan video felvétel, stb....
-
A kékfogas társkereső, szerintem a chatos progi, ami Bluetooth-on keresztül müxik...! -
igy van. a #209-es kerdesedre a valasz valami nokia altal kiadott "Nokia Sensor", de az sajna nem megy 3650en, taborba avval akartunk volna smsezni :D -
a programok 99%-a eseteben te valasztod meg hova telepuljon, kartyara vagy a belso memoriaba -
pl egy honlapon asszem láttam erre a telefonra valami Bluetooth társkeresőt, ez mi bazz? 

-
jó, msn-t 6230i-re is tudok rakni, de az drága lenne asszem 
Amúgy a játékokat, meg a progikat amit felraknék az ugye a kártyára megy? Nem a 4MB-os belső memóriára...?
-
Ha normalis allapotban van akkor szvsz jo uzlet 11ert, lassan 2 eve van 3650em, hasznaltan vettem en is, egyetlen gondom vele, hogy kicsit halk (de ez pl. 3510 eseteben is problemam lenne szerintem :D) -
szerintem nagyon jo, 3 eve van meg nekem, idaig semmi bajom nem volt vele. 11ert szerintem nem jarsz vele rosszul, foleg, hogy eleg sok progit tudsz rarakni, pld msn :-) -
Ez a telefon jó még a mai világba? Mert most tudok egyet 11 pénzért, és lehet megveszem a másik kártyámhoz... -
Ezek átkonvertálják az mp3-at gyorsba. De a Nero WaveEditor is nagyon jó, és azzal nem csak a bitrate-et tudod lezúzni, hanem monóvá is tudja nyomni ami még kisebbé teszi. Mellesleg vágni is tud. Sok sikert -
3650-re sajnos tudtommal nincs, mert ami van, az nem fut, csak 6600 felett. 
Ezért konvertáltatom át a PC Suittal a számokat, mert a wav-ot beteszi (bár a wma-t nem biztos, hogy konvertálja).
-
Tud valaki olyan programot amely hivaskor mp3-at vagy wma-t tesz be.
Előre is köszi. -
Mit használsz??
Én sima infrát, kiválasztom az mp3-at jobb egérgomb küldés infra címzetnek, és fenn is van! utána Seleq-val (filekezelő a telón) oda rakom ahová akarom!
Ez azért fontos, mert van olyan mp3 lejátszó progi, ami csak a saját mappába rakott mp3-at látja.
egyébként alapból a 3650 nem játsza le az mp3-at, ezért konvertálja át a Pc Suit az mp3-at wav-á! De így csengőhangnak is betehető, ezt használom én is, hisz a minősége ugyan az! -
Puntigamer #200 na köszi, feloperáltam, de 7.3 kb/s-el tölti fel, beleőszülök mire felmegy, megpróbálom egy kicsi mp3al -
A SymbFS plugin TotalCommanderhez talan megoldast jelent, ezzel is tudsz a telefonra barhova barmilyen filet masolni -
Puntigamer #198 thx, az infot!
És azt tudjátok-e miért van, hogy a Nokia Pc Suite-al feltöltök a telóba egy mp3-at ez a pöcs meg átkonvertálja wavba, nemcsoda hogy nem fér fel:(
Bárhova töltöm, átkonvertálja, ötlet?Előre is thx -
Ez azért van, mert a 3650-es telón más a Symbián egy része, és sok minden nem megy. Amit hiányol, az a 6600-tól van a Symbian rendszerekben. Sajnos azikat nem tudod használni, nekem is volt sok ilyen probléma. (ezért nem lehet pl.: theme-at feltenni)
A másik hasonló a java játékoknál lehet, ez meg azért van, mert a 3650 szoftvere csak a java 1.1-re íródott alkalmazásokat tudja futtatni!
Mindenkinek boldog új évet!
-
Puntigamer #196 üdv lenne problémám,. miért van az hogyha némely progit fel akarok telepíteni, kiirja hogy kompatibilitási hiba, majd továbblépek, ekkor meg kiirja hogy Series60 product id szükséges...
vagy ha nem ezt akkor ezt írja ki: uiq20 id szükséges
ötlet?
sok progit fel tudok telepíteni, de néhánynál ezt írja ki:( -
Úgy értem hogy a file managerből nem lehet módosítani azokat a dolgokat. De amúgy teljesen mind1 mert nem raktak bele ilyet. Bár jó lett volna. Na ez értelmes lett sry
-
Akkor nem lehetne formázni a telót! (szerintem) Mivel törli a file-at, és a Z meghajtó a telepítő cd, de ez nem biztos!
-
azt nagyon könnyen ki lehet védeni : egyszerűen írásvédetté teszi azokat a könyvtárakat/meghajtókat amiket nem szabad módosítani a zavartalan működéshez. Vagy elég lenne egy memóriakártya olvasó böngésző is. -
Azért, hogy ne tudjál "kutakodni", és ezzel véletlenül rendszert összeomlasztani!
-
kösz így utólag is csak az volr a baj hogy hülye voltam és nem BT-adaptert vettem hanem kártyaolvasót, és így kicsit nehezebb volt a helyzet. Bár még mindig nem értem hogy miért nem raktak bele valami file browsert alapból... -
Bocs a kései válaszért (látom megoldódott a gond), de karácsonykor nem neteztem, most is dolgozom....
Szóval az álltalam már említett 6600 Sector oldalról letölthető regisztrált tagoknak a progi, ezt csak el kell küldeni a telóra, kékfoggal, vagy infrán, vagy mailba.
-
megoldottam, wapról leszedtem az installt -
Puntigamer #188 megoldódott a problem:D
Most van egy friss, tiszta, újrainstallált 3650-em:):)
Lehet majd kéne csinálni rajta szoftwerfrissítést... na mind1
-
Puntigamer #187 üdv!
Ma vettem egy 3650est,a biztonsági kódot tudom: 12345 amikor meg akarom változtatni beírom a kódot, aztán elfogadja, kiirja hogy kérem az új bizt. kódot...
ekkore beírom, majd ok, aztán megint beírom, ok
erre kiirja hoy a biztonsági kódot 5x hibásan írta be, a kód 5 perc múlva kiold...
pedig ugyan azt a kódot ütöttem be 2x:(
ötlet?
-
bocs a bull kérdésért de hogy tudok feltenni valami file managert ha nincs fenn semmi olyan progim amivel böngészni tudom a memóriakarit?
htx -
A java alkalmazásokat pedig a E:\system\midp\ könyvtárban talaálod innen csak a .jar okat szedd le mert azokkal lehet telepiteni. -
kösz szépen sokat segítettél!
-
Maco!
A memória kártyán lévő programok anyira befolyásolják a formázott telót, hogy a menübe se fogsz tudni belépni! Ezért azt kell először formázni, különben nem fog vele működni a teló! (3650-en így van, de tudtommal a többi telón is ez a gond)
A telepített programoknak szerezd meg a telepító file-it, csak úgy tudod visszarakni a telóra! A biztonsági mentést nem ajánlom (Nokia PC Suit), mert a formázás előtti bibát is visszatelepíti.
A sis-es progikat van egy progi ami kimenti a telóról, de nem mindent, java-t meg semmi!
Érdemes a telóba mentett telszámok lementése sVcard progival, ezt fel kell tenni a telóra, majd ő csinál egy mentést, amit lementhetsz telóra is, vagy kártyaformázás után, majd visszateszi a telóba, a telszámhoz rendelt képeket is állítólag...!
A sis cuccok kimentését a InstantSis progi ami letölthető a regisztrált tagoknak a 6600 Sectorr-ról, ugyan így az sVcard-ot is!
David-al ellentétbe, nem kell kivenni a kártyát a telóból, telóval is formázhatod! -
Igen, ujra kell hozzajuk installt szerezni. Arra figyelj, hogy ha a telefont formazod a David altal irt koddal akkor az ugyan a memoriakartyat erintetlenul hagyja, de a szuz rendszerrel a telo csak szuz memoriakartyat szeret olvasni, ugyhogy formaznod kell azt is mindenkeppen. (legalabbis az en 3650esem erre erzekeny) -
kösz vágom hogy hogy kell csinálni, csak azt kérdeztem hogy van-e valami olyan amir figyelni kell, valami trükk vagy ilyesmi. Meg hogy azokat a java alkalmazásokat meg installált progikat meg tudom valahogy mentni, vagy megint szerezni kell hozzá installt valahonnan.
htxvm -
Az installat progikat jobb hogy ha egytől egyig letölrlöd és ujrarakod őket.
Egyszerű a menete: A telefonkönyvet lemented valamivel majd kiveszed a az mmc-t.
Ha van kártyaolvasód akkor azzal leformatálod persze képeket csengőhangoat előtte másold le róla ha kellenek. A telot *#7370# vagy a system tools-al tudod leformatálni. Remélem minden világos.
-
Fomázmon kell a telómat nagyon romon van szegény :((
Csináltatok már ilyet? Mire kell figyelni? Ja és az installált progikat hoyg tudom megmenteni?
htx -
köszi
kár hogy Maco vagyok...mind1 -
Mako!
Pontos infót a 6600 sector oldalán kaphatsz Smogger-től, csinál ilyen dolgokat, és tudja mi a legfrisseb verzió a telókra!
-
Attól függ, mikor írja ki, hogy megtelt a memória. Telepítéskor vagy futtatás közben. Ha futtatás közben, akkor az a baj, hogy a telefon memóriájában sok futó alkalmazás van ami miatt nem megy(autó billentyűzár, stb..), ha ilyen nincs, akkor több memória kellene, de alapból több nincs, tehát soha nem fog futni a progi.
Ha leírod mik vannak a telón, és mi az ami nem fut többet tudok mondani!