1015

Minden ami a telefonnal kapcsolatos:)
  • Brankley
    Megvan a teló! Figy! Ugy lehet telepíteni játékot, hogy átküldöm adatkábelen a 6230i memoriakártyára a cuccot, és aztán meg onnan átküldöm bluetooth-on, és úgí telepítem? mert most még nincs semmim a telohoz...
    Hiponax: hogy tudom emgscinálni ugy,hogy tudjak msn-ezni, és ne a kártyára menjen a pénz? Tehát ugyanugy emgosztani a dsl-t... Gondolom Te is így csináltad, segíts már pls!
  • sozs
    INNEN ingyen tölthetsz le progikat csak reggelni kell.
    Innen szedtem le én is a cuccokat a telóra!
    sozs névvel itt is megtalálható vagyok!
  • HiPPoNaX
    WiFit sajnos nem tud, akkor en se szenvedtem volna az mRouter netmegosztasaval, hanem ra tudott volna kapcsolodni a wlan routerre... De ez van, jobb ez is mint a semmi, csak a 10m-es hatotavolsag nemileg korlatozo tenyezo. Lehet vele msnezni, talalsz hozza egy rakat programot az ezzel foglalkozo oldalakon (nokiaprogramok, 6600sector, stb), nekem az AgileMessenger valt be legjobban
  • Maco13
    lehet emesenezni róla? bazz ez durva... és valahogy nem lehet wifi kezelést csinálni bele ugye? ahhoz hardware kéne
  • HiPPoNaX
    Legkonnyebb ugy volt megszoknom, hogy mRouterrel leosztottam ra BTn keresztul a netet es msneztem rola (eljen a hulye kialakitasu szoba, ahol meg a wireless billentyu/eger se megoldas :D), az szep karakterszam volt :]
  • Puntigamer
    nekem még 2cm-re se működött:(
    pedig sokan írják hogy műxik, nekem nem, Samsung TV-vel nem ment:(
    Másik meg nincs a kéróban:)
    Pedig villant a TV érzékelője, vette a jelet, csak nem kapcsolt el ez a geci:)
  • Puntigamer
    üdv all, találtam egy boltot ami tök olcsó:
    http://www.extremepoint.hu/
    EREDETI nokia billentyűzet 700 ft
    Sehol nem találtam még ilyen áron, utángyártottak vanna kennyi pízen...
    Mondjuk a 300 ftos headset kicsit lol, poénból rendeltem egyet:D
    Legalább csatlakozóm lesz:)
  • Maco13
    holnap még nagyon szokatlan lesz, azért kell párszor 10 sms hogy megszokd
  • Brankley
    Hát, azért az ujjaim a normálon sem akadtak össze, de lehet benne valami.. Majd holnap emglátom, milyen lesz
  • HiPPoNaX
    Nah igen, ez meg a dolog pozitivuma :]
  • Maco13
    ja de kettővel gyorsabb sztem mint a rendesen, itt nem akadnak össze az ujjaid
  • HiPPoNaX
    Kb 1 nap alatt siman megszoktam, azota normal kiosztasu telefonon esik nehezemre az smsiras :D (egyetlen hatranya a cuccnak, hogy egy kezzel eleg maceras smst irni vele)
  • Brankley
    Kösz szépen a válaszokat!
    Amúgy meglehet szokni azt a billentyűzetet, ami ezen a telón van??
    Holnap veszem meg
    És még valami...tudnátok olyan honlapokat linkelni, amiről tudnék progikat/játkokat letölteni hozzá?
  • donoki
    Hát én kékfogat használ(tam)ok!
  • sozs
    Brankley!
    Telepítéshez nem kell Pc suite, küld át a telóra a progi telepítőjét, java esetén jar, egyébként sis, meny a beérkezett üzenetek közé, ha egy progit küldtél át akkor automatikusan elkezdi a telepítést, ha többet, akkor kiválasztod azt amelyiket először akarod telepíteni majd katt rá és települ is!
    Memória kártyát érdemes a telóval formázni, ennek a jelentősége abban rejlik, hogy biztosan tudod használni formázás után, bár nagy kapacitásnál ez időigényes, hiszen amikor ezeket a telókat csinálták, ha jól emléxem a 64 mb volt a csúcs!
  • HiPPoNaX
    a jar vagy sis filera siman jobbklikk es send to/bluetooth device
    a file uzenetkent fog megerkezni (mintha smst kapnal), fel is ajanlja h akarod-e telepiteni, az install soran pedig a programok 99%-a megkerdezi, hogy a tel.membe vagy a kartyara telepuljon-e
  • Maco13
    Ja usb, és amit én vettem az volt 4-5 rugó, pedig a saturnban ez volt a legolcsóbb. Az van ráírva hogy valami 19 féle kártyát olvas. Jó gyors, csak szar mindig kikapcsolgatni a telefont meg kiszedni a kártyát

csekk!
  • donoki
    Hát azért mert haveromnak volt ilyen baja..
    Berakott új kártyát azt vmi szar volt rajta...
    Úgy vette észre hogy rakott rá pár játékot azt már csak 87 mb maradt a 128mb-os kártyáján..(felrakott vagy 5 játékot(java))
    Hát szal ezért!
  • Brankley
    Hát, ha a 128-as idejével számolok, akkor kb
    Amúgy miért formázod le, ha új?
    Amúgy az a bizonyos "kártyaolvasó" az mi? Az is usb-s? Vagy az hogy van? És mennyibe kerül?
  • donoki
    Ti külcsi mikor megveszitek a mem kártyát akkor leformázzátok??
    Mert eddig én mindig leszoktam...
    A 128mb-t is vagy 10 percig formázta...
    Akkor az 1gb-set? 1 óra ?
  • Brankley
    sozs: de gondolom, ha csak úgy "simán" küldök fogadok, akkro nemtom telepíteni... Vagy telepíthetem telórol is?
    David01: nekem bluetoothon a 6230i-n 5mb-os file volt kb 2-3 perc....
  • David01
    Bluetooth nagyon lassu. Egy 3mb-os állomány 10-15percig is eltart mire átkuldi. Ehez képest a kártyaolvasoval 200Mb-is csak pár másodperc.
  • sozs
    Nem rossz a PC Suite, de simán is küldhetsz-fogadhatsz a telón dolgokat ha pc-ről küldöd.
    A kékfog érdekes egy dolog, mivel volt olyan kép ami infrával gyorsabban jött át mint bluetooth-on, pedig elméletileg a bluetooth gyorsabb az infránál!
    Állítólag az 1 gigásat, sőt a többit is látja, csak a baj az, hogy lassaban olvassa! A Sector oldalán írta valaki még annó!
  • Brankley
    hmm, én pedig azt hgallottam, hogy a BT sokkal lassabb, mint az adatkábel, az igaz?
    Amúgy akkor erre is jó a PC suite? Vagy mivel szoktatok telepíteni rá progit? Mert az nekem nem kérdezi meg a másik telon, hogy hova akarom telepíteni, beteszi a Gyűjteményekhez a játékot...
  • HiPPoNaX
    BT a kartyaolvasohoz kepest eleg lassu, nagyobb/tobb allomanyt en kartyaolvasoval pakolok fel (pedig van BT adapterem), mivel ugy joval gyorsabban megvagyok (80-100 megakra gondolok)
  • donoki
    Sztem a Winfos xp sp2 az gagyi...
    sokkal jobb az SP1!
  • Maco13
    512-t biztosan bír, de ha jól tudom 2 giga a felső határa. Amúgy én mem,kártya + kártyaolvasó kombót használok, de megbántam hogy nem bluetooth adaptert vettem. Árban kb ugyanannyi, és nem kell mindig kikapcsolni a telót ha valami cuccot akarsz pakolni, meg a PC Suit nagyon hasznos ha formázni kellett a telót és vissza akarod rakni a dolgaidat
  • HiPPoNaX
    BTvel sincs sokkal tobb szivas (XP SP2 eseten...) mint adatkabellel, ha nem akarod leosztani a netet a telodra mRouterrel. SP1 eseten annyi a kulonbseg hogy fel kell tenni a BThez drivert
  • donoki
    hát...
    Sztem max 512mb-set de nekem 128mb-s volt :)
  • Brankley
    + még az érdekelne, hogy mekkora memoria kártyát bír olvasni? 1gb-osat is?
  • Brankley
    Bazzeg nee, csak Bluetooth vagy Infra?
    Hát, nemtudom melyiket fogom választani... Állítólag a Bluetooth sokal másabb mint az adatkábel... Legalábbis nekem a 6230i-hez adatkábellelel semmit enm kellett vacakolni...Egyből töltöttem/telepitettem a telóra amit akartam a PC Suite-al.
    Infrával vagy Bluetoothal kel valamit csinálni? Beállítások, vagy akármi?
  • donoki
    Én is a Toltal iRemoe-t használtam!
  • Maco13
    Akkor én vagyok bull, mert nekem se a tv-hez, se a hifihez nem jó, pedig ugyanúgy néz ki a virtuális távirányító, mint az eredeti, tehát valószínűleg jó frekvencián próbálkozik. Total iRemote-tal próbáltam amúgy
  • donoki
    Hát nekem még mikor meg volt ment 1-2 vagy 3 méterről is...
  • David01
    a távirányito tv függ az ezköztől is pl: nekem a orava TV-met viszi 3m-ről de a másik Funai-t meg csak 5cm-ről. Panasonic DVD szintén megy 2-3 m-ről. Csak ki kell tapasztalni :)))
  • sozs
    Bluetooth vagy infrát tudsz hozzá használni!
  • sozs
    A távirányító nekem attól függően menyire volt feltöltve kb.:5 méter iRemote progival!
  • Extraboy
    adatkabel nincs, csak bluetooth es infra.
  • Extraboy
    taviranyitora had ne szoljak semmit. 2 cm-re kellett a tv infratol tartanom hogy mukodjon, ennyi erovel megnyomom a gombot... :D:D (lehet h csak nekem nem mukodott, ahogy ismerem magam :))
  • donoki
    Akkor voltam hülye mikor a 3650-esemet elcseréltem egy Sharp GX25-re
    De vhol vagy vkitől kell vissza szereznem ezt a telót