1015

Minden ami a telefonnal kapcsolatos:)
-
Megvan a teló!
Figy! Ugy lehet telepíteni játékot, hogy átküldöm adatkábelen a 6230i memoriakártyára a cuccot, és aztán meg onnan átküldöm bluetooth-on, és úgí telepítem? mert most még nincs semmim a telohoz... 
Hiponax: hogy tudom emgscinálni ugy,hogy tudjak msn-ezni, és ne a kártyára menjen a pénz? Tehát ugyanugy emgosztani a dsl-t... Gondolom Te is így csináltad, segíts már pls!
-
INNEN ingyen tölthetsz le progikat csak reggelni kell.
Innen szedtem le én is a cuccokat a telóra!
sozs névvel itt is megtalálható vagyok!
-
WiFit sajnos nem tud, akkor en se szenvedtem volna az mRouter netmegosztasaval, hanem ra tudott volna kapcsolodni a wlan routerre... De ez van, jobb ez is mint a semmi, csak a 10m-es hatotavolsag nemileg korlatozo tenyezo. Lehet vele msnezni, talalsz hozza egy rakat programot az ezzel foglalkozo oldalakon (nokiaprogramok, 6600sector, stb), nekem az AgileMessenger valt be legjobban -
lehet emesenezni róla? bazz ez durva... és valahogy nem lehet wifi kezelést csinálni bele ugye? ahhoz hardware kéne -
Legkonnyebb ugy volt megszoknom, hogy mRouterrel leosztottam ra BTn keresztul a netet es msneztem rola (eljen a hulye kialakitasu szoba, ahol meg a wireless billentyu/eger se megoldas :D), az szep karakterszam volt :] -
Puntigamer #250 nekem még 2cm-re se működött:(
pedig sokan írják hogy műxik, nekem nem, Samsung TV-vel nem ment:(
Másik meg nincs a kéróban:)
Pedig villant a TV érzékelője, vette a jelet, csak nem kapcsolt el ez a geci:) -
Puntigamer #249 üdv all, találtam egy boltot ami tök olcsó:
http://www.extremepoint.hu/
EREDETI nokia billentyűzet 700 ft
Sehol nem találtam még ilyen áron, utángyártottak vanna kennyi pízen...
Mondjuk a 300 ftos headset kicsit lol, poénból rendeltem egyet:D
Legalább csatlakozóm lesz:) -
holnap még nagyon szokatlan lesz, azért kell párszor 10 sms hogy megszokd -
Hát, azért az ujjaim a normálon sem akadtak össze, de lehet benne valami.. Majd holnap emglátom, milyen lesz 
-
Nah igen, ez meg a dolog pozitivuma :] -
ja de kettővel gyorsabb sztem mint a rendesen, itt nem akadnak össze az ujjaid -
Kb 1 nap alatt siman megszoktam, azota normal kiosztasu telefonon esik nehezemre az smsiras :D (egyetlen hatranya a cuccnak, hogy egy kezzel eleg maceras smst irni vele) -
Kösz szépen a válaszokat! 
Amúgy meglehet szokni azt a billentyűzetet, ami ezen a telón van??
Holnap veszem meg
És még valami...tudnátok olyan honlapokat linkelni, amiről tudnék progikat/játkokat letölteni hozzá?
-
donoki #242 Hát én kékfogat használ(tam)ok! -
Brankley!
Telepítéshez nem kell Pc suite, küld át a telóra a progi telepítőjét, java esetén jar, egyébként sis, meny a beérkezett üzenetek közé, ha egy progit küldtél át akkor automatikusan elkezdi a telepítést, ha többet, akkor kiválasztod azt amelyiket először akarod telepíteni majd katt rá és települ is!
Memória kártyát érdemes a telóval formázni, ennek a jelentősége abban rejlik, hogy biztosan tudod használni formázás után, bár nagy kapacitásnál ez időigényes, hiszen amikor ezeket a telókat csinálták, ha jól emléxem a 64 mb volt a csúcs!
-
a jar vagy sis filera siman jobbklikk es send to/bluetooth device
a file uzenetkent fog megerkezni (mintha smst kapnal), fel is ajanlja h akarod-e telepiteni, az install soran pedig a programok 99%-a megkerdezi, hogy a tel.membe vagy a kartyara telepuljon-e -
Ja usb, és amit én vettem az volt 4-5 rugó, pedig a saturnban ez volt a legolcsóbb. Az van ráírva hogy valami 19 féle kártyát olvas. Jó gyors, csak szar mindig kikapcsolgatni a telefont meg kiszedni a kártyát
csekk! -
donoki #238 Hát azért mert haveromnak volt ilyen baja..
Berakott új kártyát azt vmi szar volt rajta...
Úgy vette észre hogy rakott rá pár játékot azt már csak 87 mb maradt a 128mb-os kártyáján..(felrakott vagy 5 játékot(java))
Hát szal ezért! -
Hát, ha a 128-as idejével számolok, akkor kb 

Amúgy miért formázod le, ha új?
Amúgy az a bizonyos "kártyaolvasó" az mi? Az is usb-s? Vagy az hogy van? És mennyibe kerül? -
donoki #236 Ti külcsi mikor megveszitek a mem kártyát akkor leformázzátok??
Mert eddig én mindig leszoktam...
A 128mb-t is vagy 10 percig formázta...
Akkor az 1gb-set? 1 óra ?
-
sozs: de gondolom, ha csak úgy "simán" küldök fogadok, akkro nemtom telepíteni... Vagy telepíthetem telórol is? 
David01: nekem bluetoothon a 6230i-n 5mb-os file volt kb 2-3 perc.... -
Bluetooth nagyon lassu. Egy 3mb-os állomány 10-15percig is eltart mire átkuldi. Ehez képest a kártyaolvasoval 200Mb-is csak pár másodperc. -
Nem rossz a PC Suite, de simán is küldhetsz-fogadhatsz a telón dolgokat ha pc-ről küldöd.
A kékfog érdekes egy dolog, mivel volt olyan kép ami infrával gyorsabban jött át mint bluetooth-on, pedig elméletileg a bluetooth gyorsabb az infránál!
Állítólag az 1 gigásat, sőt a többit is látja, csak a baj az, hogy lassaban olvassa! A Sector oldalán írta valaki még annó! -
hmm, én pedig azt hgallottam, hogy a BT sokkal lassabb, mint az adatkábel, az igaz? 
Amúgy akkor erre is jó a PC suite? Vagy mivel szoktatok telepíteni rá progit? Mert az nekem nem kérdezi meg a másik telon, hogy hova akarom telepíteni, beteszi a Gyűjteményekhez a játékot...
-
BT a kartyaolvasohoz kepest eleg lassu, nagyobb/tobb allomanyt en kartyaolvasoval pakolok fel (pedig van BT adapterem), mivel ugy joval gyorsabban megvagyok (80-100 megakra gondolok) -
donoki #230 Sztem a Winfos xp sp2 az gagyi...
sokkal jobb az SP1! -
512-t biztosan bír, de ha jól tudom 2 giga a felső határa. Amúgy én mem,kártya + kártyaolvasó kombót használok, de megbántam hogy nem bluetooth adaptert vettem. Árban kb ugyanannyi, és nem kell mindig kikapcsolni a telót ha valami cuccot akarsz pakolni, meg a PC Suit nagyon hasznos ha formázni kellett a telót és vissza akarod rakni a dolgaidat -
BTvel sincs sokkal tobb szivas (XP SP2 eseten...) mint adatkabellel, ha nem akarod leosztani a netet a telodra mRouterrel. SP1 eseten annyi a kulonbseg hogy fel kell tenni a BThez drivert -
donoki #227 hát...
Sztem max 512mb-set de nekem 128mb-s volt :) -
+ még az érdekelne, hogy mekkora memoria kártyát bír olvasni? 1gb-osat is? -
Bazzeg nee, csak Bluetooth vagy Infra? 
Hát, nemtudom melyiket fogom választani... Állítólag a Bluetooth sokal másabb mint az adatkábel... Legalábbis nekem a 6230i-hez adatkábellelel semmit enm kellett vacakolni...Egyből töltöttem/telepitettem a telóra amit akartam a PC Suite-al.
Infrával vagy Bluetoothal kel valamit csinálni? Beállítások, vagy akármi?
-
donoki #224 Én is a Toltal iRemoe-t használtam! -
Akkor én vagyok bull, mert nekem se a tv-hez, se a hifihez nem jó, pedig ugyanúgy néz ki a virtuális távirányító, mint az eredeti, tehát valószínűleg jó frekvencián próbálkozik. Total iRemote-tal próbáltam amúgy -
donoki #222 Hát nekem még mikor meg volt ment 1-2 vagy 3 méterről is... -
a távirányito tv függ az ezköztől is pl: nekem a orava TV-met viszi 3m-ről de a másik Funai-t meg csak 5cm-ről. Panasonic DVD szintén megy 2-3 m-ről. Csak ki kell tapasztalni :))) -
Bluetooth vagy infrát tudsz hozzá használni!
-
A távirányító nekem attól függően menyire volt feltöltve kb.:5 méter iRemote progival!
-
adatkabel nincs, csak bluetooth es infra. -
taviranyitora had ne szoljak semmit. 2 cm-re kellett a tv infratol tartanom hogy mukodjon, ennyi erovel megnyomom a gombot... :D:D (lehet h csak nekem nem mukodott, ahogy ismerem magam :)) -
donoki #216 Akkor voltam hülye mikor a 3650-esemet elcseréltem egy Sharp GX25-re 
De vhol vagy vkitől kell vissza szereznem ezt a telót