Nokia 3650

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is egy ilyen telóm van!!
Sztem nagyon jó!!
De azrt helyette egy 6600-át vagy egy 6630-ast elfogadnék!! 😊

Extraboy
okk, megvan, thx a helpet 😊
nem tudtok egy progit, amivel a wapon ill gprs-en elkuldott/fogadott adatmennyiseget lehet merni?

HiPPoNaX
Bluetooth driver ha fennt van akkor fileon jobbkatt (pl. sajatgepben), send to/bluetooth/eszkoz neve, megvarod amig atmasolja, majd bejovo uzenetkent megerkezik a telefonra (mintha smst kapnal) es fel tudod rakni. Ugyanigy sis filet is lehet felrakni a telora, ha nincs fennt a gepen a pcsuite csak a bt drivere

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Extraboy
thx! *.jar kiterjesztesu fajlokat hogyan lehet a 3650-re felrakni? mert *.sis-re rakattintok es nokia installer felteszi, de a jar-t ismeretlennek irja!

HiPPoNaX
ha szemben van veled a telefon, akkor a bal oldalan, a kijelzo kozepenel kb. a fekete resz a telon az infra

Extraboy
Ok!! Valaki tudna berakni egy rajzot, hogy hol van a telefonon az infra? mert infranal szembe kell helyezni a remote ezkozzel nem? <#conf>

HiPPoNaX
IrRemote nekem mukodott 3650esen jopar eszkozzel, verzioszam nem remlik de asszem ujabb volt mint 1.32... Lehet rosszul van belove az eszkozodhoz a program (pl. egy LG tv eseten nem biztos hgoy az LG tv a jo beallitas, lehet hogy csak LG Alt. tv-kent fogja kezelni)

biztos hogy van rajta infra, úgyh a program hibája. jó a program 3650esekhez? vagy nincs belõle újabb? én a 6600-án Noviiremote-t használok és tökéletsen mûxik 😄

How much can you take,before you snap?

Extraboy
Hali!
Az lenne a kerdesem, hogy a 3650-en alapbol van infra port nem? mert letoltottem az irremote 1.32es valtozatat es semmien ezkozon nem mukodott! Ez a program vagy az infra port hibaja lehet? (vagy nincs infra, bar sztem van mert a menube is irja)

HiPPoNaX
erre lenne az aprohirdetes menupont ott fennt, nem?

Sürgõsen eladó egy fél éves 3660 jó állapotban minden kiegészítõvel dobozában 32MB MMC kártyával, Bluetooth adapterrel (USB-s)45ezer Ft-ért.Érdeklõdni: 06-20-927-71-13 vagy [email protected]
gondolom nincsen kábele se infrája se bluetooth kapcsolata a gép és a a 3650es között.Ellenben van kábele a 7610eshez 😊.Föl kell rakni a 3650 esre MSVdriveE nevü progit.Mert ha bluetoothon küldesz vmit alapból a c:\re teszi amin max pár mega hely van.Ez a progi meg a memóriakártyára fogja pakolni a bejövö dolgokat.

HiPPoNaX
Ezt meg hogy erted/mire akarod egyaltalan hasznalni?

Sziasztok! Van 2 telóm az egyik egy 7610, a másik egy 3650. Hogy tudom azt megoldani, hogy a 7610 bluetooth-ján keresztül lássa a gép a 3650-est?

HiPPoNaX
http://6600sector.tx.hu/ vagy http://www.nokiaprogramok.hu
Nem kell megijedni a 6600sector cimetol, 90%ban futnak 3650esen is a progik, leven nagyban egyezik a 2 telo oprendszere

sziasztok.nekem is ilyen telom van és szerintem nagyon király.marha jo h lehet fejleszteni a tudását!nem tud vki valamilyen jó progit hozzá?

HiPPoNaX
Alapbol biztosan nem tudja es nemtom van-e hozza ilyen program <#szomoru1>

Hali mindenkinek! Csak annyit szeretnék kérdezni hogy lehet azt beállítani a 3650-esnél hogy amikor telefonálok akkor kijelezze azt hogy mennyi másodpercnél tartok. Mert nagyon idegesít az hogy perc alapú számlázás van a szolgáltatóknál és ha 1 perc 1 másodpercet beszélem akkor 2 percet számláz!!!!!!! Lehet hogy egy kicsit sóher vagyok de le szeretném akkor is beszélni a 2 percet csak így nem tudom ha nem jelzi ki!!!!!!! 😞
Megoldódott! Egyszerûen csak tovább kell nyomva tartani a bekapcsoló gombját mintha csak bekapcsolnánk! Csakhát nekem nem volt 1-értelmû a dolog! 😞
Úgyhogy most már mûködik!

A headset tudná a hangtárcsázást viszont a telefonon nincs ilyen! Mûködhet mégis úgy ha csak a headset tudja ezt?
HiPPoNaX
Mas telefon latja a headsetet?

Sziasztok!
Van egy 3650-es telefonom és egy MSI bluetooth headset-em!
Na sajna nem mûködik együtt a dolog!
Elvileg úgy kellene összehoznom õket hogy a kékfognál azt mondom eszközök keresése és itt meg kellene találnia a headsetet!?
Sajnos õ nem talál semmit, pedig azt írják ezzel a telefonnal mûködik!
Van még valami amit be kell állítani vagy csak a headset lehet rossz? Nálam a kékfog más telefonokkal szuperül mûködik!
Tanácstalan vagyok! 😞
Gerygrey
Dugtam lassan is, akkor volt egy pont ahol szólt egyszerre a headset + a teló hangszórója is, de ha beljebb dugtam, és már csak a headset szólt, ismét elhalkult.
HiPPoNaX
Próbáltad már lassan bedugni? Hülyén hangzik, de vkinél ez a módszer jött be :]

Gerygrey
Sziasztok!

Vajon miért lehet az, ha a telcsibe bedugom a headsetet, 1-2 másodpercig kegyetlen jól szól, utána elhalkul? Annyira halk hogy pl vonaton élvezhetetlen rajta filmet nézni, de az 1-2 másodpercig amikor bedugom, istenkirály lenne... Miért nem marad úgy?

Egyébként kártyaolvasóval is lehet progit installálni, egy kis trükkel 😊
Met
8310-eshez létezik olyan sztereó füles amin nincs az a baszott nagy felvevõ gomb? Ahhoz rövid, hogy felcsíptessem valahova és kiesik a fülembõl ha csak lóg.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

HiPPoNaX
Hat ez igy eleg tag, vmi hibauzenetet irhatnal, vagy hogy feltepult-e mar a drieer etc :]

sziasztok, tudnátok nekem segíteni, hogy mér nem megy a telcsim és a gépem között a komunikáció? ja 3660-asom van, BTadapter a gépbe, SP2-es windows xp.

köszi: tommek

Budapest Wolves rulez😉
HiPPoNaX
Van nekem is BT-m, de ha sokat vagy nagy cuccokat kell masolgatni, akkor kartyaolvaso :] (viszont csak kartyaolvasoval pl. sztem nem lehet ra progit telepiteni, legalabbis nekem nem jott ossze, ergo hasznos a BT is nagyon, nem is azt vontam ketsegbe <#ravasz1>)

Lacc
Én is BT-vel másolgatom rá a cuccokat. Jó kis telefon, sok marhaságot lehet rá felrakni. Fõleg az tetszik hogy van rá mindenféle emulátor.
DragonRK
Azért megéri várni pár percel többet.

HiPPoNaX
Ja, de BTvel egy nagyobb filet felmasolni tovabb tart mint szetkapni a telot, kivenni a kartyat, feltenni ra olvasoval a cuccost majd ismet osszerakni a szerkezetet <#nyes>

yahoooo
De már megvan az olvasó, és nemsokára meglesz a memkártya is <#vigyor3><#vigyor5>

DragonRK
Vegyetek Bluetooth ot.😊)
Nekem is ilyen telefonom van és nagyon jó.<#worship><#worship><#worship>

yahoooo
Hát jó neked, úgytûnik én feleslegesen vettem 1 olvasót.Na mind1,lehet veszek majd egy 128as kártyát a telóba,hátha azzal több szerencsém lesz.

HiPPoNaX
Egy totálisan noname 8 in 1 olvasó királyul olvassa a kártyát

yahoooo
És azt hogy csinálod? Milyen olvasód van?

HiPPoNaX
Siman megy nalam :]

yahoooo
hali! van aki tud használni kártyaolvasót a 3650es gyári memóriakártyájával? az legyen szíves és szóljon minél elõbb!! <#help>

HiPPoNaX
Van, de csak monoban szol sajna, mivel mono a hanggenerator 😞 Ar-teljesitmeny aranyban viszont sztem 3650 magasan veri a 3660at, utobbinak csak a billentyuzetkiosztasa mas. 3650eset viszont par nap alatt meg lehet szokni, es nem utolso dolog hogy nem kerik kolcson smst irni <#ravasz1>

bogyoka
bocsi, elhamarkodtam, megoldódott😄DD

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

bogyoka
Pici segítséget kérnék😊)

Ez a 3650-es telcsim van, és mindig kiirja, hogy kevés a memória, sajnos tele van midivel, és hogy tudom onnan kitörölni? <#confused>

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

kell valami BLZ installer azt hiszem...

Trade
Nekem a javas progikkal csinal ilyet.
Az alkalmazasok menube mar be se tudok lepni.
Mert MIDPUI hibauzenettel azonnal ki lep.
Nagy meretu filokat hogy lehet telepiteni,nekem nem sikerul.

attip
Sziasztok!!😊)
3650esem van,van hozzá hivatalos ScrSaver,W.clock,Task manager,Extended Profil,müködött.
Most bármelyiket megnyitom,azt irja ki alkalmazás bezárva!!
Letöröltem,ujra telepitettem,ua.
Vajon rakott valahova olyat ,ami uninstallal nem jön ki??
Mit tegyek??
Köszi!!😊)

attip

krall
Jaja Pagani Zonda. Mondjuk ez nem is lett egy túl jó kép mert szembõl süt a nap...

Society Dwelling Mother Fucker and Strength Determination Merciless Forever

Trade
Pagani Zonta!

én is dolgozom rajta 😄

tényleg szép képetket csinál.Már olvastam róla 1-2 dolgot, hogy szép képeket csinál.Most már én is elhiszem 😊 Akkor bekell szereuni 1-t jó áron 😊

bakker ez milyen kocsi? 😊
Amúgy kb egy 2megapixeles gépppel készült minõségnek felel meg sztem...

krall
Most már jó lesz:

Society Dwelling Mother Fucker and Strength Determination Merciless Forever