Samsung SGH-D500
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem már van!!!!!
"Hamarosan érkezik elõjegyzést felveszünk! Az ára 100000 Ft felett lesz."
Hát, ennyi lesz. Na, akkor _most_ ilyet sem veszek. :-((
Hát, ennyi lesz. Na, akkor _most_ ilyet sem veszek. :-((
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Szép, szép, valóban szép. Az árcédulát is megnézém, hogy az vajon mennyire szép! :-))
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Szeeeep, 1 pici kis hianyossagot kiveve es eddig a legjobb telefon szerinte. A hianyossag pedig az aac vagy sd kartya vagy valami kartya 😊 ... amugy le a kalappal... nekem igy is naaaagyon tokeletes volna 😊
nah, ez már tetszik! Kihozhatna a SonyEricsson is egy hasonló telcsit! A mostaniak sem rosszak, de azért elõûllhatnának vmi újabb cuccossal.. 

Nem a lényeg, hanem a fontos!
Valószínûleg 128 kbitben. Ott egy szám általában 3-4 MB. Fülesen keresztül hallgatva ez bõven elegendõ minõség.
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
"15-20 mp3/aac"
Ezt nem tudom felfogni, hogy hány kbps -es mp3-al számolnak ezek? 80MB nem rossz, de nem elég azért ennyi számnak....
Ezt nem tudom felfogni, hogy hány kbps -es mp3-al számolnak ezek? 80MB nem rossz, de nem elég azért ennyi számnak....
\"There is no respawn or load game in real life!\"
szerintem teljesen a siemens sl55re hasonlít
Fasza!