43
  • HUmanEmber41st
    Na jó, akkor még nem volt USA, hanem csak gyarmatosítók..de pl miért nem lépnek közbe Afrikában, ahol szintén állandó törzsi-nemzeti háborúk vannak? A háború a legjobb biznisz.....
  • [NST]Cifu
    Az amerikakiak nagyon is értenek népcsoportok egymásnak ugrasztásához

Történelemből ez gyenge kettes. :)
    A spanyolok vagy az angolok sokkal jobban értettek ehez.
  • HUmanEmber41st
    Az amerikakiak nagyon is értenek népcsoportok egymásnak ugrasztásához, lásd Amerika meghódítása: ellenséges indián törzseket ellátták fegyverekkel, majd a győztes törzset kiirtották, alkoholistává tették stb. most is ezt csinálják, csak kicsit nagyobb tételben. Biztosan szerepel a tervek között az USE United States of Earth, aminek persze Washington lenne a fővárosa..
  • Astaroth
    Szerintem az elmúlt 3-4000 évben nem volt olyan politikai erő ami nem ferdítette el az igazságot a "pénz" miatt!
    Nemhogy Fidesz vagy Mszp...de Görög Demokrácia sem létezett(csak elméletben...ráadásul akkor még az igazság volt a menő).
  • Mike
    nem a pénzre hajtott? hát akkor mi a lófaszra? pont a fidesz?ennyire azért ne legyél már vak
  • jozzee
    Ha a hír nem lenne ennyire tárgyilagos úgy is lehetne fogalmazni, hogy az USA kormányzata többek között erről is hallgat.Mint megannyi másról általában, amik ismeretében rácsodálkoznánk a valóságra és kiderülne, hogy a legtöbb minden amiről eddig tudomásunk volt enyhén szólva "csúsztatás".
  • NEXUS6
    Úgy tűnik azok a kormányok/politikusok, amelyek roppant hatékonyak a valóság tényeinek figyelmen kívül hagyásában, másrészt abban is roppant hatékonyak, hogy embereket egymásnak ugrasszanak.

Van aki nemzetközi, más meg nemzeti szinten csinálja ugyanezt.
  • [NST]Cifu
    Ebből csak az látszik, hogy nem vagy elég tájékozott... :)))
  • BomBa
    Szerintem ez az új fenyegetést Bush intézte el, hogy őt szavazzák meg és a nép be is fogja venni MERT FÉLNEK (az Al-Kaidától)! Bushnak ezt !!! Én "kipróbálnám" Kerryt, aztán ha az sem jobb, csak egy kamus geci, akkor az is és egy újab embert kell kipróbálni. Csak amíg Bush van az amerikai szenny élén addig sok mindent elintézhetnek a zsidók (elnézést, nem vagyok fasiszta :) csak ott ez van) a háttérben nekik.
    Amúgy én eddig Magyarországon csak egy kormányt találtam akit talán nem más írányított és nem teljesen a pénzre hajtott, de inkább nem mondom a nevét. Najó, mégis Fi*esz (cenzúra kedvéért ).
  • Pluskast
    De persze ez a köcsög amerikai nép tuti lesz olyan ökör, hogy ismét ezt a kis pótcselekvést választja meg.
  • blevi
    egyet ertek veled
  • _Vegeta_
    alap :]
  • Morgoth
    jo hogy megprobaljak elhallgatni, mivel a legtöbb szendioxszid a kocsikon keresztul jut a levegobe, na most it belép az olaj a képbe es mivel amerika most tette rá a kezet egy uj olaj mezore(iraq) meg szeretnének egy pár fustolo autot latni amibol nekik penz folyikbe es nem megsurgetni a probléma megoldasat.... ja és még valami: bush=
  • Tetsuo
    Látom itt is megy a kampány 1000rel..
  • Shadow_THH
    lol :DDD
  • CSOCSO
  • CSOCSO
    loool kozben megenn kapott egy fenyegetest az amerikai allam... par nappal a valasztasok elott.. vajhon mi allhat a hatterban???
    termeszetesen hogy valasszatok BUSH-t!!!!!!!
    fasszopo geci bush.. azer ezt nem neztem volna ki belole....

• HUmanEmber41st
    Ha Bush elhallgatja, akkor az amerikaiak nem is fognak róla tudni...
  • sweech
    Az elég hülye aki nem tudja hogy globális felmelegedés fenyegeti a földet!!!!!!!!
  • Cat #24
    közel sem mindegy, hogy valaki a saját nevében, vagy a NASA, mint szervezet nevében nyilatkozik, a kettő teljesen más súllyal esik latba. Az elsőt még egy sima fórumon is lefikázzák, a NASA hivatalos, tudományosan megalapozott véleményét viszont még az amerikai törvényhozásnak is figyelembe kell vennie.
  • _Vegeta_
    O is csak egy babu.
    Egyebkent nekem se tetszik az arcocskaja, de nagyon tetszett amit cifu mar emlitett, az urprogramja. 8)
  • NEXUS6
    "Ezeket nehéz lenne cenzúrázni..."

Ja, csak a fizuját utána, hogy nyilatkozik!
    A NASA azért elég állami cég. Ha meg egy nem túl jó referenciával kirúgják még a civil cégek is 2x meggondolják, hogy hova ia menjen.

Amúgy mint mindenhol a világon az amiknál is cenzúrázzák a publikációkat, "szigorúan" nemzetbiztonsági szempontból.
  • TeszteloPontHu
    Csak azt nem értem, hogyan lehet ezeket "elhallgatni" (főleg az USA-ban). Hiszen egy tudós bármilyen lapban publikálhat, felteheti a netre a kutatási eredményeit stb. Ezeket nehéz lenne cenzúrázni...
  • NEXUS6
    Szerintem tök jó idő van!
    Ha marad ilyen meleg jövő tavaszig akkor letudjuk az éves hőmérséklet emelkedést is;)

Mondott valami ilyesmit a Putyin is valami konferencián, aztán asszem kidobták;)
  • Frank99
    az elmúlt évebkben bizony elég szélsőséges a világ éghajlata, és ennek oka van.

nem is csodálkoznék, ha ennek eltitkolásában is USA-nak van szerepe.
  • dez
    Hát igen, nem úgy tűnik, mintha csak az utóbbi 4 évben titkolóznának...
  • h4x0r
    The Glassefecthouse, erm... Houseglass... shit, this is classified!
  • NEXUS6
    És ehhez még csak annyit, hogy Bushnak kb 50%-ban ua emberek súgnak mint annó Clintonnak!

A kisember meg mindenkit kiszolgál, még Hitlert is, őt is megválasztották!
    Aztán meg buszkén olvasta a nevét a kiváló dolgozók tábláján:" Ez a létesítmény nem jöhetett volna létre Jürgen Petersen gázszerelő szorgalmas munkája nélkül! Aláírás auswitzi igazgató tanács."
  • The Garrett
    ÉS MILYEN ÉRDEKES , hogy az ilyen dolgok a választások előtt kerülnek terítékre...
    Gondolom több pénzt kapott az "a tudós" a másik párttól, hogy ezt ÉPP MOST jusson eszébe elmondani, mint amennyit amennyit a kormánytól kapott eddig 4 évig, hogy kussoljon.

Őket se kell félteni :P
  • Zoley
    De legalabb nincs akkora hatalmuk az itthoni majomparade resztvevoinek mint ott amerikaba...
  • Zoley
    Az nem jo, ott csak Kerry-t lonek le (Kennedy is demokrata volt...)
  • Cactus
    Függetlenül attól, hogy most Bush egy nem komplett ember, attól még nem ő tehet arról, hogy nem írják bele a beszédébe ezt az égető problémát. Csak úgy mint sok politikus, ő is csak egy báb!
  • RocketyATwork
    ebben igazad van de a mentalitás ugyanaz.
  • RocketyATwork
    hazudik a 90% és tömi a zsebét a 4éves mandátuma alatt :)
  • [NST]Cifu
    A holnapután c. filmet inkább ne hozzuk fel. Az egy gagyi B-movie, amelynél az egyetlen lényeg az volt, hogy minél látványosabb effekteket mutogathassanak. A realitásokhoz 0 köze...
  • [NST]Cifu
    Nem mintha rajonganék Bushért (engem különösen a NASA-val kapcsolatos ostoba kormányzati döntések idegesítettek fel), de szvsz ott sincs másként az egyszeri ember, mint nálunk: az érdekli, hogy miket mond a politikus. A politikus meg mond szépeket. Az egyszeri ember meg hisz neki. Ennyi.
    Ezzel az erővel a magyar népet is utálhatod és megvetheted. Tudnillik a magyar politikusok sem jobbak, sem a jobb-, sem a bal oldalon...
  • Sliders
    nemtudom miért de nekem a a Holnapután C. film jutott eszembe. Ott is igy kezdődött, nagy katasztrófa lesz belőle, és a vezetés hallani sem akart róla. Csak az a baj h mi is szívunk majd az amcsik miatt. Amerika nem veszi észre hogy ekkora fasz, és igy mégtöbb ellenszenvet vívnak ki maguknak.
  • [NST]Cifu
    Végülis tényleg. Amikor beszélni kell róla, akkor mond szépeket, amikor cselekedni kellene, akkor meg a gazdasági érdekekre hivatkozik...
  • NEXUS6
    Én is javasolnék egy kiruccanást Bokor úrnak Dallasba, hajtson el egy nyitott tetejű kocsival a könyvtár épülete elött. Ki tudja, talán történik valami.
  • fluga
    nemsokára valszeg szívinfarktust kap. vagy ólommérgezést. vagy teljesen véletlenül elgázolja egy 40 tonnás monstrum.
    nemtom ti hogy vagytok vele, de ezt a Busht kezdem úgy szívből utálni. de úgy istenigazából megagyalnám, hátha attól jobb lenne.
    magát az amerikai népet is utálom és megvetem, mint a sz@rt, de ha mégeccer megválasztják ezt a bazári majmot, akkor aztán végképp leírják magukat nálam. (ami persze az égvilágon nem érdekel rajtam kívül senkit, de akkor is.)