LADA Racing Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah, földobtam én is, és sikerült elindítani. Fönt van hozzá minden javítás, meg a magyarítás.

ASUS M2N-E AMD Athlon 64 4200+ X2 Socket AM2 Galaxy 8800GT 512MB 2db Kingmax Mars 1GB/800MHz DDR2 RAM SAMSUNG HD501LJ 500GB NEC4571A DVD RW Creative Sounblaster Live! 7.1 Chieftech 420W

Sziasztok!

Sikerült felküzdenem a játékot,de van egy apro bökkenõ az út telis tele van lapos autokkal kormény kerekek, kaszni, minden létszik rajtuk de tök laposak, de van egy pár auto ami rendesen látszódik!
Járt már valaki igy? Esetleg ellenszer?
Segítséget emailban is szivesen fogadok: [email protected]
[HUN]FaTaL
nincs crack

http://goo.gl/gd6Zi5

fery02
Hogy mi van meg? A crack? 😛 Ha az, akkor küldj már linket. Köszi!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

rvn
megvan kösz hülye vok😄:S

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

rvn
crack?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Nem csinál senki hozzá normális magyarítást?

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

Hi

Volt ennek a jateknak egy tralere meg regen... az alatt szolt vmi ruszki szam...vhogy ugy kezdodott h :"nacso lasz nagonya"😊 fonetikusan irva.. na szal nem tudja vki h annak mi a cime vagy eloadoja?

A V4.00HE az már régi. A legújabb a V4.08HE. Bár én nem játszottam vele, mert tönkrement a DVD-je és most tölthetem le újból.

ASUS M2N-E AMD Athlon 64 4200+ X2 Socket AM2 Galaxy 8800GT 512MB 2db Kingmax Mars 1GB/800MHz DDR2 RAM SAMSUNG HD501LJ 500GB NEC4571A DVD RW Creative Sounblaster Live! 7.1 Chieftech 420W

hellosztok vki eltudná küldeni a picolo féle lada racing 34-es rar fájlát?? elõre is köszi írjon egy privit vagy jelezze nagyon thx<#worship>

Bocs rosszul irtam mert nem megy!És mit tegyek? Add meg még esetleg az msn címed!Vagy az e-mailod!még 1-szer kösz!És neked külömben megy a játék?
Nekem V4.00HE ezzel is kipróbáltam már és nem megy? Szerinted hányasat kéne feltennem?És egyáltalán mi a legújabb változat?Küldj e-mailt ide:[email protected] vagy írj ide a fórumba!Elõre is kössz!<#eljen>
Tomo15
Ne szarakodjatok ezzel a játékkal. DURVÁN rossz.
Gerisone
na megvan! sehogy sem indul! lehuzogatni nem fogok! valami megoldás? letiltottam a cd-t is! démon 4.08HE-m van jó az ide?

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Gerisone
valaki betuggya linkelni a krekket? a faq-ból nemtuttam letötteni

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Nézd.
A játékhoz ne is keress cracket, vagy magyarítást, mert úgysem fogsz találni.
Cracket amúgy sem fognak kiadni a ruszkik.

Tiszta sor ?
UltimateGamR
ÁÁÁ de nagyon jó az a FAQQQQQQQQQ , mindenki irja hoyg oda nézzünk be amugy szart sem ér , tölteném le vagy a cracket avgy a magyarítást indegyik hiányzik , azt a faq szarságot

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

fery02
Nálam ilyesmi hibát írt már ki Daemon-tools. Úgy oldottam meg a problémát, hogy újabb verziót tettem fel belõle. Neked hanyas van?

THeArrow

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Írj a következõ e-mail-ra:[email protected] írj ide a fórumba
Hallod mind killer ez az átnevezés nálam nem megy? de mért?mds-rõl mdf -re!Nálam az alábbit írja ki:Unable to mount image.Invalid image file.!ÉS angolul mivel nekem angol!És ilyenkor mit tegyek szerinted?<#nemtudom>
Peck
Nincs valami magyarosítás? (Mûködõ mert a Betába majdnem ugyanaz mindenk ugyanúgy orosz csak prá felirat nem...) vagy valami angolosító patch???????

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Csá!
Nekem elindult a játék de valamiért akad. Szerintem meg van minden rendszer követelmény. Szóval valami ötlet?????
Vagy esetleg valaki egy normális követelményt fentudna rakni????
fery02
Épp ezért ügyesek. 😄

Az egész játék egy rakás sz*r.

Az oroszok direkt úgy csinálták meg, hogy csak az eredeti lemezzel menjen zökkenõmentesen a játék. Ez felháborító
szijasztok én sem tudom beindítani pedig lehúztam a dvd írót meg minden uj deamon van fenn valakinek ötlet?
Zárlatot csináltál a DVD-romodban ?
fery02
Lehúzogatós módszerrel, mint ezt is.

Csokesz mindenkinek....Nemtudja valaki hogy kell elindítan ia World Racing 2-õt? eléggé idegesít..... köszi
Slayerboy
Fölbasztam magam, nem figyeltem oda, és nem kapcsoltam le a tápot, úgy dugtam be. 😞

Voltam zárás előtt. _______________

Mindkillers
Bocsánat! átneveztem az mds-t az mdf nevére és láss csodát... Megy! Az hogy le kell-e ténylegesen húzni a meghajtókat állítólag alaplap függõ dolog is (nekem Abit BD 7 II alaplappal más lehúzgálós játékok is úgy mennek,hogy ha nincs cd a valódi meghajtóban,akkor az pont elég,nem is kell lehúzni). "Többet nem tudok mondani,kérem kapcsolja ki..."

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers
Helló! Letöltöttem a No-dvd mdf cuccost de azt mondja a daemon hogy nem csatolható mert a file nem érhetõ el... és nem olvassa be. Amúgy nekem sem indul a játék,pedig kódot sem kér,a meghajtókkal sincs gond,csak a gyári lemezt kéri.Az meg pont nincs

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Nem veszélytelen a meghajtódugdosás, könnyen galyravághatod a meghajtódat
_Neo
hát nézd... a dvd meghajtót le lehet tiltani oroszosan baltával is...
fery02
Az hogy sikerült? 😊

Slayerboy
Már csak amiatt sem, mert emiatt basztam el az LG DVD írómat. 😞

Voltam zárás előtt. _______________

hykao
Nem tudom, nekem nem volt szerencsém a játékhoz...de ha valaki játszani akar vele, és nem tudja elindítani a warez verziót, akkor az egyetlen lehetõsége, hogy megveszi...Degenerált hozzászólásokkal senki sem fog elõrébbjutni ugye...
Csá all. Akinek van a Lada Racing Club-hoz cracket az küldje el nekem is légyszi. Köszi.
Címem: [email protected]
oké oké.

Bocs, hogy megszülettem
[HUN]FaTaL
te komolyan azt mondod hogy ezért megéri pénzt kiadni?😄DDD

http://goo.gl/gd6Zi5

hykao
Nem fejeznétek be a felesleges hozzászólás áradatot? Krekk nincs, valószínûleg nem is lesz. És a másik megoldás pedig, hogy MEGVESZI, aki játszani akar vele...
Kell lennie más megoldásnak is a kábelezésen kívûl

íaz oroszok is így játszanak vele ?
Boti honnan lehet a crackjét leszedni ?
sziasztok

azt szeretném kérdezni honnét lehetne letölteni a játékot????<#help><#kerdes><#dumcsi><#nezze><#nemtudom><#worship>ja és eröre is köszike<#worship>

nemtudom, hogy kell-e hozzá crack, csak azt tudom, hogy nem szedem szét miatta a gépet.

Miért crack kell hozzá ?
mé nincs crack?HE!!!!!!!!<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>

van olyan lada racing, amivel nem kell ezeket a meghajtós ökörségeket csinálni, mert garancia van a gépemre és nem akarom szétszedni ?
van olyan lada racing, amivel nem kell ezeket a meghajtós ökörségeket csinálni, mert garancia van a gépemre és nem akarom szétszedni ?
ki tud lada racing magyarosítást??
írjatok [email protected]
evildoer
Nincs crack!!
Ha lesz akkor úgyis tudni fogjátok!!!