3677
-
digit01 #3469 Ja,egyébként van hozzá magyaritás.Keresd + -
digit01 #3468 Kedves Drakhel,ez annyit jelent,nem ettél elég zsíroskenyeret(persze hagymával)Na írd le mit tud a géped????Hátha tok segíteni! -
digit01 #3467 Nem kell lehúzni semmit(max a fütyit,de műkszik Lade LRC)P2-őn persze nem megy!!!!!!(elégggééééé gépigényes)de jóóóóóóóó!!!!! -
digit01 #3466 Csá Csumi Csőtészta,nemtom kinél mi lehet a gondság???Nálam minden játék (karaj)Hozzávalók:Asrock 775i945GZ,512MB(DDR2-533 SDRam)GeForce 6600GT 128MB PCI-E,3200MHz proci....Virtual Daemon V4.09HE(és műkszik minden) -
#3465 Az aztán megy nekik ja... -
drakhel #3464 hali! kezdőképernyőn ezt a hibát kapom, mi lehet a baj:
error creating DDS texture "resources\tex\fx\protector.dds"
error creating DDS D3DFORMAT
(előtte meg utána mindenféle zagyvaság van, ez az amit ki lehet olvasni)
előre is thx -
ricsa008 #3463 ok nekem elsőre elindult de sztem egy nagy szar szerintem az oroszok maradjanak az FPS stílusnál az legalább megy nekik -
cucu00 #3462 úúúúúúúú! ti aztán tényleg nagyon értetlenek vagytok! ezért nem indul nektek! legalább százszor leírták hogy nincs crack. nem is volt, nem is lesz -
ricsa008 #3461 az újj deamonal nem megy?(+lehúzás) -
ricsa008 #3460 van hozzá részleges magyi nem? -
szabensz #3459 szevasz cucu00 neked megvan a lada racing club crack-ke ha megvan akkor itt a címem [email protected] kösz -
cucu00 #3458 Hello! Kajak elindul úgy ahogy írjátok, dvd lehúzva, Daemon 4.03, stb. Csak gáz, hogy az ilyen videóbeállításokat nem találom benne, mert így egy kicsit szaggat, meg az a k*rva orosz nyelv is zavar benne. De egyébként az introért megérte feltenni. -
ricsa008 #3457 kattincs a bannere és ott nétd meg -
zserrbo #3456 Üdv!
Honnan lehet szerezni magyarosítást, ha van ilyen? Nekem jó ha angol fordítás is van, csak legyen valamelyik, mert oroszul azt nem tudok. -
szabensz #3455 ne hadjuk nekem nem indul el -
ricsa008 #3454 áu hagyyuk nekem elindul :) -
szabensz #3453 szerintem amilyen játékhoz kell crack ahoz mindhez van crack,amúgy mi az az mds és mi az a bannerre? -
szabensz #3452 mi a cím banner.hu vagy .com -
ricsa008 #3451 katt a bannerre és néz ott körül -
ricsa008 #3450 most már azt se tudom mit tudok nem hogy mit tudok amúgy nincs crackje esetleg egy mds cserélhetsz ki de az se mindig használ -
szabensz #3449 valaki nem tudja a lada racing club crackkét elküldeni itt a címem [email protected] kösz -
szabensz #3448 valaki nem tudja hogy hogy kell a lada racing clubbot crackkelni itt a címem [email protected] -
szabensz #3447 valaki nem tudja hogy hogy kell a lada racing clubbot crackkelni -
szabensz #3446 szevasztok valaki el tudja küldeni a lada racing clubot ez az emailom [email protected] kösz -
szabensz #3445 Hajdú-Bihar megyébe -
ricsa008 #3444 és ez melyik megyébe van mer emilbe elég nehézkes lenne:) -
szabensz #3443 Szevazstok ha valakinek megvan a Lada racing Club akkor küldje el ez a címem [email protected]
kösz csá. -
Gabor0108 #3442 Hali!
Azt szeretném megkérdezni,hogy a Lada Racing Clubot hogyan lehet elindítani crack nélkül?
Előre is köszi -
#3441 Ez mind szép és jó!!! de a nasa-nak nicns olyan gépe ami ezt albírja -
#3440 remélem ebből már lesz egy normális optimalizált angol (vagy magyar :DD) verzió is! -
#3439 Amúgy láttam és hallottam hogy lesz lada racing club 2
info:http://dtf.ru/project/info.php?id=947
http://www.ladaracing2.ru
video:http://img162.imagevenue.com/img.php?image=91580_LRC2_122_564lo.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=ceAPv1m4rgM -
#3438 Úgy lesz a legjobb ha felrakom megaupload-ra vagy rapidshare-ra majd irom a cimet! -
#3437 Sziasztok!
Sorry az OFF-ért, de volna egy eladó Logitech MOMO-m, november 29-ig tartó garival, összesen 3 órát volt használva (még "új szaga van") mindössze 25.000 ft-ért megválnék tőle.
Mégegyszer bocs az offért. (választ plíz priviben küldjél)
ON -
BlueTorch #3436 Helo! Nekem az a problémám, hogy a telepítés, starforce letöltés után, egy CD-Key-t kér.. Sajnos sehol nem találtam hozzá. Ha esetleg valaki tudna segíteni, irjon ide, vagy vegyen fel MSN-re ([email protected]) Előre is KÖSZI!! -
#3435 Dehogynem.......... Nem vetted észre, hogy most is úgy írtál????????????????
Én nem szoktam így írni!!!!!!!!!!!!!
-
#3434 Én értem, nem is szoktam így írni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44() -
#3433 Ezt énsem értem, de legalább akkor te képviselhetnéd a példát, hogy normálisan írsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Érted????????????????????????????
Amúgy lehet hogy csak érzékeny a billentyűzete................... XD -
#3432 Mi a faszér kell tizenötezer kérdőjel??????????????????????????? -
#3431 Nekem megvan rendes verzióba igaz oroszul de nekem nem kellett hozzá se crack se lehuzogatás ha érdekel valakit irjon:[email protected] email cimre! -
#3430 Várjál, nem a legújabb Daemon kell hozzá. Asszema 4.03-as lesz az, bár én még nem próbáltam.
Remélem segítettem.