3677
-
Najpi #3509 Köszi az infót. Csak ott a probléma, hogy nem Starforce, hanem Frontline. Starforce-os játékom van, az UAZ 4x4, de ott nem kell lehúzni a meghajtóról az áramot. -
Sztyopi #3508 Szia Najpi!!! Én még nem próbáltam meg az LRC-nél,pedig van már serial-om is hozzá csak ki kellene próbálnom. DE már sikerült elindítanom ilyen StarForce-os játékot, pl: GT Legends, World Racing 2.,ugyhogy át lehet verni.Nem írnak a többiek hülyeséget.Tényleg le kell húzni a CD-ROM-okat úgy hogy áramot se kapjon.Legalábbis nálam így indult.Fontos hogy a serial jó legyen.Ez az első dolog!!!Utánna van 2 program a Starforce-ra,amit el kell indítani.Majd újraindítod a gépet a kiiktatott CD-ROM nélkül,elindítod a játékot,majd kéri a DVD-key-t.Beírod a kódot és utánna mennie kell!!! -
trabantt #3507 sziasztok, pontosan honnan lehet letölteni a magyar verziót????
Előre is köszönöm!!! :) -
Najpi #3506 Csövi! Egy kérdésem lenne: a FrontLine Protection Sytemet át tudta valaki verni? Ha igen, egy hsz-számot, vagy választ írjon.(bunkó köcsögök kiméljenek, akik azzal jönnek, hú de láma vagy,ezt sem tudod...) Ezt nagyon megköszönném.
Egyébb infok: 4.08HE verzióju Daemon Tools, a játék pedig CloneDVD-Pico tört verzió -
Vitéz Roland #3505 Már volt a 3439-es HSZ-ben. -
#3504 http://youtube.com/watch?v=ceAPv1m4rgM
Meglátjuk mi lessz belőle.... -
#3503 Már magyar is van 1000000 éve katt a bannerra -
RallyMan16 #3502 Hello! Érdekelne, hogy a Lada Racing Club-nak van-e már valami érthető változata, vagy még mindig csak a ciril verzió van? HA van angol vagy valami más érthető verzió azt honnan tudom letölteni? -
mustanggt007 #3501 letöltöm az LRC_NO DVD-t és úgy csinálom ahogy a FAQ írja de ha be akarom mountolni azt a fájlt amit letöltöttem akkor azt írja ki:Unable to mount image File not accessable.Ez mi???????? -
mustanggt007 #3500 sikerült megnyitni
de mit kell csinálni ezekkel a cuccokkal?? -
mustanggt007 #3499 szia
nekem azt írja ki hogy a lap nem jeleníthető meg
miért????? -
#3498 egy cseppet megtuningolt lada VERY NICE! -
steweee #3497 na végre kipróbálhattam a 3495-ös hsz-nek hála, elindult
mindenkit megpróbálnék lebeszélni arról hogy ezzel a szarral szarakodjon. egy fos
a toca1-is fényévekkel lekörözi -
Ati LADA #3496 Koszi nagyon szepen. te vagy a megmentom. Nem is tudod milyen halas vagyok. -
#3495 KAtt -
Ati LADA #3494 mar kezdem elveszteni a remenyt, keresem mar egy par hete de ....... semmi -
#3493 Nekem is ez a bajom nem megy cdvel sem valaki segitsen!!! -
Ati LADA #3492 Hello nekem kellene a crack (no cd crack) vagy valami patch hogy menyen - mert nincs nekem originalt jatek --- tudtok segiteni??? -
#3491 Segitsetek légyszi! -
#3490 www.wanadoo.atw.hu
-
#3489 adj 1et.kérlek -
#3488 Igen le lehet tölteni. Sms oldalakról, vagy Torrentről. Millió Sms oldal van, ahonnan lehet játékokat tölteni. -
#3487 hi!
ezt a gamet meglehet vhol venni vagy le lehet vhoonnan tölteni?
THX a választ
-
#3486 Szaisztok!digit1 neked hogy megy lemezről nekem azt irja hogy nem eredeti a lemez? -
#3485 sziasztok!Bajom van elinditom ugy ahoy kell átnevezem meg minden és aztán nem akar indulni errort ir daemon v4.8HE-m van az jó?
segitsetek -
bence19940222 #3484 hopgy tudnám elinditani h nem nyulok a gépe?mert nekem garis
-
Sztyopi #3483 Sziasztok!!!
Nekem egy nem lejárt Disc key-re lenne szükségem az indításhoz.
Ha valakinek van, akkor elküldené e-mail-ben.
Nagyon szépen megköszönném.
[email protected] -
digit01 #3482 Leszedem,kevés a hely,sajna. -
digit01 #3481 játszottam vele,mégcsak nem is volt restart,és ment lemezről,mintha eredeti lenne(nem értem hól rontod el????)nézdd az időt... -
digit01 #3480 Na most felteszem a játékot.Már rég játszottam vele. -
digit01 #3479 igaz picit szaggat -
digit01 #3478 djsimy,ha visszább olvasol látod az én gépem nem tudja azt amit a tied,(sajna sokmindentől függ,milyen oprendszer,driverek...stb..)próbálni kell nekem is sokára jött össze...,de megy lemezről. -
djsimy #3477 Intel Celeron CPU:3,6GHz; 512MB RAM; GeForce 6400 GAINWARD 256MB; Virtual Daemon V4.09HE... -
digit01 #3476 De azt is írd le mit tud a géped(mert gépigényes a játék) -
digit01 #3475 Az MDS fájlt kell behívni(nálam nem kell lehúzni az írót)megy lemezről -
digit01 #3474 Ja Nero (7.0 523MB) -
digit01 #3473 Az én gépem is garis de azonnal leszedtem az oldalát(hajszárítóval felmelegíted a cimkét)csak ügyesen!!!!!És láss csodát!!!! -
djsimy #3472 Figyu kiírtam DVD-re, igy előrébb jutottam (talán)...csak most egy kurva CD-KEY-t kér!!!
Valaki nem tud esetleg? -
djsimy #3471 Digit01 te mivel írtad ki? NERO-val?
Mert nekem sajnos nem megy.
Ez a kihúzogatós módszer télleg mükszik havernál kiprobáltuk...de nekem garis a gépem igy nem nyulhatok bele :S
HELP ME!!! Valami okosat...;) -
digit01 #3470 itt találod!!!!udefaszamagyaritás.hu