3677
-
#2826 szerintem cseréld a gépet egy konzolra... -
#2825 azt hogy kell megcsinálni hogyha átnevezem az mdf-el megeggyezőre akkor a kiterjesztés ugyan az maradjon ? mert ha én átnevezem akkor a kiterjesztés is átváltozik mdf-re -
Narandil #2824 Üdv!
Lenne egy kérdésem: nem indul a game. Kiir vmi errort. Ez miért van? Kellhozzá vmi patch vagy vmilyen progi? Kössz. -
#2823 Előszokott fordulni ez a szitu sajnos :S .... Valszin nemigen fog akor elindulni ezekután (már ha nem kötötted vissza az optikai meghajtót) szal ha nincs visszakötve és nem indul akor valszin szívás és nemigen fog elindulni... :( -
airsuni #2822 ugye nem dugtad vissza a kábelt -
arzenik #2821 na hello ismét!
tegnap sikerült elindítani kábellehúzásos módon, de ma nem akart elindulni. nemtom mi a hiba oka, hiszen minden a régi maradt... jó lenne hozzá egy crack vagy egy serial... de elvileg nem létezik hozzá... van vmi tippetek, h mi lehetett a baj oka? -
theodor #2820 Van már valami értelmes verzió mondjuk ami nem szaggat mint a szar? -
airsuni #2819 :D az komoly -
Majnz #2818 nálam a két file neve 1 xóközzel tért el és nem indult el, 5 órát xenvedtem mire mindent kipróbáltam, ugyhogy nézzetek át mindent rendesen -
#2817 Nem az SF nightmare-re gondol de szólok az csak abban az esetben kell ha kábellekötésel nem indul... amúgy a tapasztalat azt mutatja ha kábrl lrkötésével sem indul nincs az az isten hogy működésre bírod a játékot . Melékesen megjegyzem nálam a StarForce Nightmare gajravágta párszor az XP-t szal én nemigazán ajánlom senkinek..
Ez az új project elég érdekes kiváncsian várom mi fog kisülni belőle... Mondjuk nem vágom egy KAMAZ ban pl mit fogunk tuningolni?? Indulunk vele Dakaron ? :) -
Majnz #2816 démon tols ra gondols? -
arzenik #2815 Hello
Az kérdezném, h mi ez a tools? nem találom a linket h hol lehet leszedni, tudnál nekem segíteni? előre is köszi... -
Majnz #2814 boccs mester már m1 de mire leirtátok adigra már rá is jöttem! sorry hogy lezsibaxtottam pár embert
-
Majnz #2813 wáááá m1 mint álat csak kicsit kurvára kockánként m1 a kép de azt valahol már olvastam mit is kel csináni! -
#2812 MDS
1.)kicsomagolos az MDS fájlt
2.)AZ MDF fájl mellé kicsomagolod az MDS-t
3.)AZ MDS fájlnevét átnevezed az MDF-el megegyezőre,de a kiterjeztés marad .mds
4.).mds-t beilleszteni a daemon 4.03ba,telepít majd indtás,ezután ujra indítást kér,reboot után lehet nyomni
-
airsuni #2811 figyu újak, mostmrá több* nem szeretné elmondani nketek senki hogy honnan lehet mds-t szerezni mert lent van egy kereső nevezetű dolog, ahova ha beírod hogy mds annyi lesz hogy lehidalsz, és nocsak, mind működik is! (tudom hogy ez most egy kicsit bunkó volt, de már nagyon sok* el lett mondva ahhoz hogy ez egy "régi tag" bírja idegekkel) -
Majnz #2810
sirály köcce má vágom -
#2809 Alul van kereső és beírod, hogy mds!!!!!!44 -
Majnz #2808 #2781 -.- ez mi?
-
#2807 #2781 -.- -
Majnz #2806 nekem csak 1 mdf kiterjextésü file om van, valaki áttudná nekem kuldeni az mds-t lehet azért nem m1 előre is köxi! [email protected] -
MrI #2805 Hi,van egy jó hirem,lassan át lehet nevezni a fórut témáját lada racing club-ról Soviet union racing-re, ugyan is készül az új játék.
Aki tud programozni azt szivesen várják a csapatba.
Aki nem hiszi el megnézheti :http://suracing.motoforever.ru
A játékról annyit lehet tudni, hogy 4 kategória lesz:személyautók,teherautók,utasszállitó jármüvek és 2 kereküek, természetesen minden jarmü made in russia.A kamaz-t már meg is lehet nézni.
A legelső dolgunk az lesz, hogy megszerezzük a jogsit, azt irásbeli teszt kitöltésével és gyakorlati feladatok megoldásával szerezheted meg, de hogy ne legyen annyira könnyü a jogsit ki is kell fizetni.A pénzt ugy fogod megszerezni, hogy választasz egy munkahelyet és huzod az igát, az elsö kocsidra és a tuningolásra is igy kellesz megszerezni a pénzt.
Egyenlöre ennyit tudok, ha valakinek van egy jó ötlete a játékkal kapcsolatosan, és szivesen viszont látná az ötletét a játékban az irhat nekem és én továbbitom a készitöknek.Cim: [email protected]
-
airsuni #2804 n aja, akinek nemteccik, az végja ki az albalakon a gémet, és ne itt sziggya, mert nekeünk teccik!
Omlás ebben van valami -
#2803 "A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen." -
#2802 Amúgy igazán forgalom nélkül játszható a játék... -
#2801 IQ szint megvan pofátlanság meg pláne! Legalább kicsit is bewszülhetnéd más fáradozását! Ha neged szart se ér ne használd eddig nem panaszkodott senki mert segít valamennyit a tájékozódásban! Erről enyit. -
#2800 szerintem volt kedve segíteni, mitöbb segített is, szal te kussolsz, csá -
airsuni #2799 nekem csak ati 9600 sima 256mb karim van, és így voltak a csúszkák, volt forgalom és nem akatt -
#2798 Így se lett sokkal jobb a helyzet... kb 10 fps... azért ez gáz egy húzott 6800-as karival... -
airsuni #2797 de lehet. a felső 4 csúszkát vedd a negyedére és nálam így jó (ha magyarosítva van akkor pont a Video V betűje alatt legyen) ha még ígyis akad akkor kapcsold ki a forgalmat -
#2796 Na de ez így játszhatatlan... kb. 4 fps...
-
#2795 Nem igazán lehet, legalábbis biztos módszer nincs rá. Sajnos elfelejtették optimalizálni... :( -
#2794 Nektek is ennyire szaggat? Lehet valamit csinálni, hogy ne szaggasson? Azért nem ilyen szar a gépem... -
#2793 Húzd le a DVD-ROM egyik kábelét kikapcsolt állapotban, utána kapcsold be (nem fog szólni a Windows, hogy hiányzik) és Daemon Tools 4.03 -al mountold be, biztos hogy működni fog. Nekem ezek a Starforce-os játékok csak így működnek, nincs is fenn a gép borítása már vagy egy éve... -
#2792 CD/DVD meghajtó(ka)t is lekötötted? -
Headers #2791 Úgy csináltam ha tudja valaki hogy hol van hozzá crack vagy valami az küldjen vagy írjon a forumba. ([email protected]) -
Headers #2790 Ahogy a FAQ-ban le van írva. -
Headers #2789 Hello, nálam nem indul el pedig beraktam az mds-t és bekapcsoltam az összes emulation-t és mindig kiírja a hibát. Mit csináljak? -
airsuni #2788 dávit mért nem ér semmit, a lényeget lenyomja -
KoNi #2787 szerintem meg lehet szokni 1-2 nap alatt, hogy mi hol van, énmár eligazodok a menüben, pedig nemtudok oroszul :)